Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 vedmid Завтра на 12ту годину в Сокільниках мотокрос Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 VETERAN Розібрав я то всьо, позачищав, поставив на місце, НЕ працює! Реле якось щолкає коли йому хочеться, то раз щолкне, потім 3-5 раз не щолкає! може то реле іде спати вже? Але я його не міг шось найти! Воно десь має бути з лівого боку під торпедою, але там тільки найшов реле поворотів! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 vazik_lv А я знаю де воно знаходиться :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 vazik_lv Воно прикручене двома самонарізами до лівої стінки зверху. І роз'єм недалеко. Ця релюха досить капризна. Але якщо напряму не крутить - то воно ні при чому. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 нам Би десь на 10.30 -11.00 зібратись тоді завтра, в магазинчик по дорозі заїхати, ну і щоб добре припаркуватись в Сокільниках! Можна біля Сільпо на науковій стрелканутись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 CheZZ непргана ідея . пацани неморозьтезь бо обіжусь і заберу підпис з своїх повідомлень "тех підтримка клубних машин Львова" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Блін, ше й тільки шо гальма пропали повністю! Та шо з тим тазіком?????? ВСЬО хай майстер з понеділка над нею шаманить, я вже не маю сили!!!! Завтра якщо не буду занятий то поїду з Вами!!!! Значить 10:30-11:00 біля ВАМу на науковій! А до котрої години то всьо буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 vazik_lv я думаю недовго пару годин і по домам чого мерзнути ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 А до котрої години то всьо буде? доки "пальне" не закінчиться :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Fani, маю завтра сходити на базар тоді десь в 11 можу під"їхати до ВАМу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 vedmid ok , давай там і зустрінемось ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 то на 11 до Ваму всі!!!! хто не прийде тому ніпеля повикручуєм з усіх коліс!!! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Вазік то так має бути, раз ти сказав шо хочеш її лишити, тепер машина мусить тебе перевірити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 Щось я провтикав,куди то ви так завтра зібрались то? Ми вроді рішили що на слалом поїдем на слідуючу Неділю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2009 буду! але як пасажир! Добавлено спустя 1 минуту 6 секунд: Mark до другої неділі ше тре дожити і имбільше зараз конкретне потепління якесь, такшо може ше всьо перенесеться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Нарешті доліз до інтернета..хуууу. Сижу на роботі і читаю то всьо і маю пару відповідей на пару питань. :D 1.Вазік подивись до самого моторчика щоток, і до шестернь на них, може таке бути шо шестерні стерлися.Якшо не поможе то візьми залий туда бензину і підпали :D .( я гоню не роби такого бо може бути біда! :D ) 2.Слім нарахунок дискотеки.Вхід-30 грн?То тільки вхід чи ше столик?,і до якої години та вся двіжуха? 3.Фані вітаю тебе з ДН, хай твоя ласточка ніколи не ламається, хай літає як підстріленний, дикий яструб серед великих просторів джунглів. :D . А нарахунок сьогодні то я ше незнаю, якшо я не просплю то я приїду з Чезом. Правда Чез ти мене візьмеш до себе в пасажири!!!!!? :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Правда Чез ти мене візьмеш до себе в пасажири!!!!!? візьму, тільки незнаю де! звони - добазаримся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Fani вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 З Днюхою Fani :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Пацани дякою , на стоянці біля сільпо зустрінемось і поздоровите в живу :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Fani ВІТАЮ!!! всього тобі найкращого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Fani Вітаю! Успіху тобі не тільки на ниві клубних машин! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 slim_painter,VETERAN Дякою ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Fani Fani Fani ВІТАЮ З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, НІ ГВОЗДЯ, НІ ЖЕЗЛА!!!!! А Здоров"я, Здоров"я, Здоров"я, удачі, удачі, удачі, :crazy: -ееееееее, а, о грошей, грошей, грошей, :silly:-ууууууууу, і шоб твоя машинка бігала довго довго довго...... і ще раз ВІТАЮ! :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :stp: :stp: :stp: :stp: :tsr: :tsr: :tsr: :tsr: :beer: :beer: :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 жовтня 2009 Соррі мужики не вийшло з Вами поїхати, проспав, та і зара треба загнати машину до майстра, щоб він завтра зранку починав її робити! В четвер на пиво постараюсь прийти, а можливо і машина буде вже готова то приїду! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах