Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Андрій

дійсно тем купа! якщо мотор недавно робився і робився ДОБРЕ!!! то мож лити півсинтетику, але перед тим промий! а якщо ні, то краще лий мінералку і не заморочуйся :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Андрій

Все залежить від мотора, краще лити пів синтетику, але якщо мотор в хорошому стані, подивись зараз на свій двигун, чи ніде нема патьоків масла, якщо все сухо, можеш ризикнути залити півсинтетику, але перше я б радив залити промивку. Яке масло лити залежить не тіки від компресії, в тебе десь може бути сальник чи прокладка погана і тоді почне сочитися масло. В мене наприклад комресія 12-12-10.5-11, але був поганий сальник, відповідно через нього текло масло.

Я б радив мінералку Ельф спорт, Хадо, Кастрол, все залежить від твого бюджету.

Поділитися повідомленням

Андрій

Тут є на форумі розділи по такім питанням , пошукай а так то треба дивитись на мотор якщо недавно після капіталки і гарно себе поводить незаливає свічі маслом і взагалі не їсть то можеш лити напів синтетику а якщо втрати є то краще мінералку !

Поділитися повідомленням

slim_painter

шо саме ти хотів від моїх зеркал??????

А то я поняв шо з машиною всякі пріключєніе почались після того як тріснуло зеркало, тому завтра купую нові!

А і ше порадьте які брати? Чорні без поворотів блискучі чи матові, чи такі але з поворотніками??????? :wink:

P.S. Як кажуть: Тріснуло зеркало - до біди, тріснув презерватив - краще б тріснуло зеркало!!!! UP!

Поділитися повідомленням

Saba2106

білі відпадають, бо в мене не чисто білий колір, буде стрьомно! Краще тоді брати чорні матові під покраску і помалювати!

Ше які пропозиції???

Поділитися повідомленням

Fani

Fani

Fani

В раг тюнінг мене засунь, коли я поставлю чисто білі зеркала!!!

В мене машина, перший колір з бежу, який ближчий до білого!!!

Поділитися повідомленням

Скажемо так, я дивився на свій двіжок вроді ніде нічого не тече, вроді сухо :) , по словам попереднього власника машинка вже накатала 9 тис. після капіталки, але самі розумієте могли наї....ти, ось сиджу і мащу собі голову як поступити., всетаки більшість радить напівсинтетику тіпа стара машина і т.д і т.п, сьогодні був на автобазарі на перфецького там мені радили мінералку кастрол за 135грн.???? ще одне питання, наскільки я зрозумів мінералки мені хватить на 5тис. пробігу а напівсинтетики на 10тис., а взагалі може хтось порадить хорошого моториста щоб він глянув і сказав свою думку? Дякую всім хто відкликнувся :)

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Слім, 484922458 норм вроді. Я тобі кинув запрос на авторизацію,прийми.

Поділитися повідомленням

Андрій

шось ти не то пишеш :wink: якщо стара машина і т.д і т.п то треба лити мінералку, а якщо двіжок пройшов після капіталки 9 тис., той лий півсинтетику. Раджу купляти масла на Кн. Ольги 5б, там саме дешевше, що я поки знайшов у Львові. :wink:

Заїдь на Тігер Моторс, там тобі Марік гляне двигун.

Поділитися повідомленням

vazik_lv

не страждай хєрньою! купуй білі і без поворотів!!! і давай не будем шо там сильна різниця))) полюбе якщо захочеш то їх теж можна перемалювати, так само як і чорні! і доречі білі навіть легше переммалювати, бо фарба з балонів (емаль чи акрил) полюбе перші свої має прозорі.

Поділитися повідомленням

Народ сорі але мене сьогодні небуде :oops: . Я шось трохи прихворів.

А і ше одне таке ныхто незадумувався шоб зустріч перенести, А? то я так чисто тереотично

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Я щас с запаленням лежу, мну тоже не буде. Слім,я попрошу брата щоб підїхав до вас, на окружну, гроші привезе.

Поділитися повідомленням

Masterio

А встречу и вправду нуно перенести по месту и времени,на выходные по раньше и в людное место, пусть люди нас видят, а то спрятались на окружной....

Поділитися повідомленням

Bratik

Нормальне місце , навіть зубиловоди з арсену на науковій переїхали туди !

Поділитися повідомленням

Дякою свім хто подарив мені безцінний подарунок хром.ковпакі в ідеальному стані . Тепер думаю чи варто ставити їх на машину :D

Поділитися повідомленням

Тепер думаю чи варто ставити їх на машину

варто!!!!!

Добавлено спустя 3 минуты 32 секунды:

можна в неділю збиратись на 15 постійно, а в четвер на 19 коли є така потреба, як Вам таке?

Поділитися повідомленням

і того тоже не тре! бо буде мало людей приїжати!

просто давайте стандартно збиратись + покатушки, виїзди і т.п.

ось наприклад цього тижня! невже ніхто не хоче відзначити наше професійне свято?!

Короче! я пропоную, а ви вже думайте чи зголошуйтесь!

в цю неділю, в свято АВТОМОБІЛІСТА і дорожника! давайте збираємся і їдем на площадку в брюхи і зразу там робим шашлик! або наприклад знову в наварією чи ше шось тому подібне!

Поділитися повідомленням

slim_painter Ідея хороша пвдтримую , але в брюхи мене нетягне мона міні пробіг і наприроду !

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз