CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Дякую Fani за тех. підтримку при заміні головного тормозного циліндра!!! Традиційне питання на четвер - хто сьогодні планує бути на зустрічі??? Bratik, якщо не важко стри ту ссилку вище - а то сторінка приглючує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 CheZZ акшо буш на машині і будеш їхати по любінській то можеш мене забрати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 акшо буш на машині і будеш їхати по любінській то можеш мене забрати? я без машини, буду з центру добиратись своїм ходом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 CheZZ Удалил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 vedmid CheZZ almaz приносьте двд диски. у мене є відео зі святкування :oops: Добавлено спустя 3 минуты 14 секунд: saba кароче ті всі шо були на параді копійок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 vedmid а я наю де ти живеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Є пропозиція провести неділю на природі , можливо в брюховичях ! Хто шо про то думає ? Зголошуйтесь ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Ага, і погодка має бути нормальова! Треба щось організувати!!! Скоро внас буде, крім як клуб ВАЗ 2101, то ще розділений по інтересам, типу спорт, спільні друзі і тд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 CheZZ чего так решил???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 Fani, якщо нашкробаю грошенят на бензин - приїду в неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 чего так решил???? бо на зусрічах останнім часом, народ "ділиться" на групки в кожній з яких обговорюється щось спільне, сьогодні було багато про качалки і так далі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
V A N O 1 Скарга Опубліковано: 19 листопада 2009 був сьогодні перший раз на зустрічі радий інтегрувати в клуб власників копіок :twisted: можна зібратися в футбол пограти...для консолідаціі :D :D :D адреса контакту моеї сторінки Посилання пишіть,радий новим друзям :repa: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 я там до тебе постукався народ! то що в неділю? хотілось би знати конкгетніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 vedmid Ну покішо пару людей назбиралося , може ше сьогодні хтось зголоситься то буде видно ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 я тоже на мели, врятле буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 листопада 2009 Я би поїхав. vedmid, падаєшна хвіст? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 листопада 2009 в якому розумінні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Ура Заработало Хто їдн в Тернопіль на слалом-крос ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Хто їдн в Тернопіль на слалом-крос ? +1 :D можна на моїй вже, дякуючи тех. підтримці Fani!!! :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 УРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Хто їдн в Тернопіль на слалом-крос ? Я пас, занят по самое нехочу, даже пива выпить нет времени... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Так коли саме в той Тернопіль ви всі їдете? На скільки часу? А то мене на форумі давненько не було і я не в курсах! Добавлено спустя 15 минут 37 секунд: Fani закинь ссилки на ту музичку про тройку краснуюю-машину класную... і ше тої тошо ти в брюхах включав! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Велике спасибі адмінам за чудовий сайт і за те що вони такі хороші ПіСі Так що,хто там збирається і на чому? я би запригнув до вас) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 vazik_lv Ти аську маєш ? я вже загубив всі ті силкі ! Mark крім смайла тре шось в повідомленні написати бо то рахується дуже жосткій флуд коли одие смайл без якоїсь ініормації і зато банять ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 Всім здарова Нарешті в мене запахав сайт а то я думав шо з кінцями :D Шо тут у вас чувати, всі живі здорові, як ся маєте? Багато було сьогодні людей на зустрічі, доречі і мав бути мій дружбан VANO, мав передати всім салют від мене :frfr: :frfr: :frfr: , йо-ма-йо чуть не забув я поміняв аватарку чи як там воно, ну короче це тіпа Андрій був колись а зараз BIZONICHE О, маю ше одну тєму, точніше історію: їду я вчора зранку по Кн.Ольги вниз в сторону центру, і тут на Горбачевського біля фарлепу починає мені маячити і махати руками якийсь чувак, я дивлюсь на нього і не можу дати дупля хто це і шо він від мене хоче :D а дальше відбувається наступне, він починає шось енергійно шукати в стороні бардачка і тут я починаю :lol коли бачу в його руках наклейку VAZ2101.COM і я так поняв шо то був vaz_-_2105 на бежевій 5-і, вот така вот історія :D Пишіть не забувайте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах