AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 :cry: :cry: :cry: як шкода, що мене не пустили :cry: :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Сказала б раніше, що батьки не пускають, ми приїхали б під вікна просити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 збивайтесь з того Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 slim_painter на який?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 vedmid зробим! покажем! Добавлено спустя 43 минуты 29 секунд: slim_painter а як ті фотки тут найти???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 vazik_lv там в цьому темі про фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 так тут же є тема з тільки нашими фотками! там практично всі фото є Львів. Фото: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 slim_painter а чо практичнО?? Добавлено спустя 37 секунд: вітаю львів нафлудив вже 112 сторінок)) Добавлено спустя 3 минуты 9 секунд: а ітак по прчині тій шо в нас тіки 3 сторінки помогаєм нам флудити)) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Dovhuy А кто вам мешает флудить???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Bratik МОДЕРАТОРИ))) ця тема вже обговорювалася в терноплі)!)хто зхалявив той не знає!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Dovhuy флуд, флуду рознь... можно просто обговаривать пасущие проблемы... А если всё флуд, то зачем тогда этот форум?????????????????????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Bratik жеби був0)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Bratikжеби був0)) переведи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 slim_painterа чо практичнО?? бо зовсім нудні і не якісь фотки видаляються доречі, на тих 112ст флуду майже і нема, дуж рідко, ми тут просто обговорюєм важливі і не важливі питання :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 slim_painter ага особливо зараЗ)))) переведи slim_painter поможи сам не зможу0)0 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 slim_painterага особливо зараЗ)))) переведи slim_painter поможи сам не зможу0)0 :D :D :D :D жеби був)) то всьо наш західний діалект коротко означає "щоб був" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 Вазоводи всім великий привіт :D Фото просто супер-бомба, тепер я зрозумів шкода що я не поїхав з вами Обіцяю на другий раз обов"язково поїду А взагалі в двох словах розкажіть як у вас там все відбувалось? Добавлено спустя 2 минуты 47 секунд: vedmid Слухай хотів спитати а ти часом не живеш в районі ресторану марсель а то я часто бачу там машинку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 листопада 2009 живу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 Що за мовчання??? Хто завтра на сходці буде? Almaz не забуть взяти те що я тебе просив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 якщо завтра переживу важкий день в універі, тоді прийду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 якщо завтра переживу важкий день в універі, тоді прийду. +1 :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 Народ, у кого есть съёмник на подшипник(наружный с крючками, для снятия с оси). Внешняя обойма как у нашего заднего с полуоси, высота оськи порядка 10-15 см. Если у кого есть, возьмите завтра, а то стиралка поломалася, а снять его не могу, жена уже плеш проела. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 Всех, что в армию призвали, что за тишина???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 я сам в шоці, вже другу добу мертво шось тут, невже всіх SLIP побанив? :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 не думаю, меня как главного флудёра не тронул, У тебя 555 сообщений, почти круглая дата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах