slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2009 :D :D :D весело, тільки от чого він її не наклеїв?))))) Bizon сьоня було купа народу, я нарахував 12, просто аж занадто шумно і нам вже було мало тих наших трьох столиків :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 моя мафинка в ремонті робиться ходова і електрика на наступну зустріч вже буду вчора просто до вечора тільки ходову зробили, впадло було їхати ввечері забирати, а зранку назад гнати як пройшла зустріч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 На рахунок Тернополя - все залежить скільки чоловік поїде туди- тоді будем рішати з машинами чи з машиною, тому кажіть на верняк хто реально може і хоче їхати. Хто що мутить на новий рік??? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 я б поїхав своєю мафинкою в Тернопіль коли то треба? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 коли то треба? в цю неділю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Ведмідь, я падаю до тебе тоді. Ессна в долі за бензин) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 І так їдуть: CheZZ, Fani ,Masterio, Slim & Ksu, Mark, Vedmid + girl, поки вроді все На машинках певно буду я і Vedmid, ще є варянт 99 підтягнути, дружбана Masterio Ше хто хо??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Ведмідь, давай конкретніше за неділю, по скільки скидуємось і куда нам підійти щоб ти підібрав.Якщо твоя машина буде несправна то фіг с ним,на своїй поїду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Народ 464084592 тернопільські вас зустрінутть з почестями і славоЮ!))автокрос на 10 реєстрація попередня реєстрація Посилання за цьою ссилкою є мій номер для всіх 80630373822 зустрічаєм вас і їдемо колоною на дійство з праворами беріть свій від тернопільського 2101 виступаю вовчик домий на білій копійці з чорними полосами!ми всі їдемо його підтримувати попередньо передзвоніть до мене хтось і скажіть коли ви будете! Добавлено спустя 3 минуты 29 секунд: slim_painter ти віп гість будеш бо ти квас должен кстаті так вчора і не договорили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ хз чи ми поїдемо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 хз чи ми поїдемо Мусите!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 AngEvil slim_painter ти віп гість будеш бо ти квас должен спитайся в тараса шо він должен тернополянам і він зразу відповість ЛЬВІВСЬКИЙ КВАС))) народ не бичіться буде дуже шикарно обіцяю!!!!!!)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 народ не бичіться буде дуже шикарно обіцяю!!!!!!)) що мається на увазі шикарно??? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ все буде з шиком )))) ну тобто планується програма пока ненаю яка еле планується))) просто потрібно бути на 10 на 5 км нам тернопільським бо починаються тренуванян Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 просто потрібно бути на 10 на 5 км нам тернопільським бо починаються тренуванян Ми певно раніше 11 там не появимся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Если поедите, то Львоских не опозорьте, наш филиал должен быть лучьше всех... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Если поедите, то Львоских не опозорьте, наш филиал должен быть лучьше всех... ага Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ курча))) нічо тоді на 12 офіційне відкриття і ми б тоді вже колоною) зарвалися а так то ми міні свою зробимо і на треніровки приїдем) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ просто я пас с поездкой и даже с выездами на встречи, сиже в полной ж......пе, аж самому противно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 зто до мене падає? коли виїзд? машинку зробив, але патіфона нема - сп**дили кажіть я сьогодні в неті, завтра цілий день на роботі так що або домовляємось сьогодні або дзвоніть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 просто я пас с поездкой и даже с выездами на встречи, сиже в полной ж......пе, аж самому противно. співчуваєм реально! вмене така жопа з понеділка почнеться, тому хочу цю неділю погуляти на повну! так що або домовляємось сьогодні або дзвоніть я тобі смску скину, але правдоподібно збиратись будем десь 8.30 на Окружній + по дорозі ше народ підбиратимимо. Доречі, хто до мене падає??? Добавлено спустя 3 минуты 13 секунд: ...гм, вмене ше багажник вільний лишився тіки :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 vedmid перед виїздом зазвони мені і скажи на яку вас зустріти! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 slim_painter Бо стікло зараз холодне, і якщо наклеїти на холодне, то після першої мойки неклейка піде в пипу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Бо стікло зараз холодне, і якщо наклеїти на холодне, то після першої мойки неклейка піде в пипу. під фенити його Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ Треа Фен Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах