vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 vaz_-_2105 А ти шо фену в хаті немаєш????? :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 vazik_lvНеа не маю. Був один і той згорів, поки не купили. а там треа не простий, а технічний, щоб краще нагріти скло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Dovhuy Незабудь рамку до номера і з вас Шашлик і підігрів внутрішній :wink: їду з CheZZом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 Аж стало краще коли запрацював сайт!!!!!!!!! Кароче народ давайте шось активніше організовуєм поїздку в тернопіль. Пасажири нам треба організуватися якимось горючим :twisted: .Такшо давайте свої пропозиції.!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 треба організуватися якимось горючим я Вам дам горючим!!! А 92 або А 95 на всіх :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2009 CheZZ Я розумію ти давно хотів шоб всі разом, але не цього разу :D .Ше випєм з тобою.!!!!!! :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 vedmid набирає пасажирів на поїздку в Тернопіль і просив бажаючих поїхати з ним перезвонити йому на мобільний 0677357760 він на роботі тому можливо вечором буде на форумі ! І так перейдем до детального обговорення місця і чясу збору у Львові пропоную як завши зустрітись на вул. Окружній на 9:30 або раніше , хто на машинах підбирає бажаючих по дорозі а інші доберуться своїм ходом до місця зустрічі і з відтам бум вирушати в дорогу ! пишіть свої пропозиції ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Fani 9.30 імхо треба бути вже в дорозі. Може сбор на 8.30? А то поки виїдем,поки що то вже 9.00.Не спіша їхати,і до 11.00 бути в тернополі. Ведмідь шукає ще мінімум 1 людину до себе в машину! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Fani шашлика не буде буде шось інше придумаємо! Fani памку візьмем Може сбор на 8.30? А то поки виїдем,поки що то вже 9.00.Не спіша їхати,і до 11.00 бути в тернополі. ми плануємо зустріти вас на Львівській трасі в 11 годині десь перед поворотом на обїзну! ДАЛІ візьміть прапор Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 На 8.30 треба збиратись, якраз до 9 зберемся і на 11 будем на місці якщо без пригод тьфу-тьфу-тьфу що там Slim & Ksu??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Я точно пас, а Сліміка ще питайте.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Slim небере трубку Добавлено спустя 2 минуты 2 секунды: Slim їде і квас тоже))))) :oops: :oops: :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 так, треба з машинами питання рішати! скільки є народу реально: Я, Slim? Fani, Vedmid, Masterio, ще хтось бажає??? Покищо 5 чол = одне авто, за мало, а два забагато (по грошам), чо робим? треба ше народу!!! Добавлено спустя 2 минуты 4 секунды: упс, Marka забув, сорі! Виходить 6 чол. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 CheZZ блін потяніться вже їдьте двома!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! народ ууууу(!)(!) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Dovhuj Все в бензу впирається, так то би кожен на своїй хотів би поїхати Добавлено спустя 1 минуту 42 секунды: Саба, Вазік, Алмаз, Андрій, Вано - не хочете їхати???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 це Slim: я їду! давайте хто має на рахунку обдзвонюйте тих засранців, а то я на нулі. Саба, Вазік, Алмаз, Андрій, Вано їдем палюбасу ДВОМА машинами! може хтось якихось знайомих підтяне або най ше мастеріо признається, скільки в 99 є вільних місць Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Якщо є вільне місце то можу передзвонити Тьомі(ЛТК ми не очкуєм) на 2105,він хотів поїхати,казав як буде місце щоб передзвонити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Якщо є вільне місце то можу передзвонити Тьомі(ЛТК ми не очкуєм) на 2105,він хотів поїхати,казав як буде місце щоб передзвонити. місця є!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 до мене падає марк і хто ще? вирішено було що всі збираємось на окружній CheZZ, велике прохання під"їхати до мене по дорозі про всяк випадок - щось з моїм акумом не то, бажано 8:00-8:10, щоб я ще встиг заправитись або давай я тебе в 8:00 наберу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 І так, всі збераємось на Окружній на 8.30!!! vedmid я їду пасажиром. Можу до тебе маршутіком підїхати - попхаєм якби шо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 а хто другою машиною? я думав що ти Добавлено спустя 1 минуту 23 секунды: ок під"їжай чекаю в 8:00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 реально , а хто другою машиною?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 vedmid мастеріо знайомий їде ми до нього падаєм ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 я буду за вами в доганялки бавитись? чи то буде жига? Добавлено спустя 1 минуту 13 секунд: на чому ви там збираєтесь їхати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 vedmid То буде 99 такшо пхнути бум швидко , в випадку відриву бум робити зупинкі на перекур ! :D , лано хватить букф завтра ясно буде ! я спати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах