Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 Але на 99 вчім прапор ок???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 28 листопада 2009 до ранку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Ха-га машину зробив! Сцуко, галіма 4-ох контактна релюшка, а стільки проблєм і нервів було!!!! Тепер всьо Гуд!!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 vedmid чув що в тебе вкрали магнітофон! Є такий як в мене тільки без USB, зато є AUX, ціна 250 грн. А і ще є колонки (яйця) 220 W, помоєму фірма DLF, 2 пари по 250 грн!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 ФАні как всегда фаннні)))) отого пяного дядька незнаю як його нік було весело вобщем!)) доречі хтось забрав наш талісман? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 как всё было?? Отчёт прошу.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Bratik приехали встретили проехали з львовской бандой через тернполя приехали поржали покушали ухади через горож постояи потриндели пообщались)! фотоотчот будет как с нашей сторони так и с ЛЬвовской но все со временем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Dovhuy завидую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Bratik бил би ти не зарульом тебе б било весело также как и львовянам токо ненаю ка ники)! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 своим образом жизни пропускаю все моменты.. Сегодня был возле ёперного, наше фото там бы смотрелось... Может Садовому написать, может даст добро на весну??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Bratik усправляйся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Bratikусправляйся) типа попробуй???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 всьо було дуж зачьотно! :crazy: :silly: поїздка вдалась просто на 200% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 slim_painter ти фотги давай)) а ше краще їх на мило olendes@mail.ru або ася 464084592 або вконтакт кинь хочу сімейству похвалитися) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 хух я вдома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 vedmid а я як дві години дома0) як доїхали ДПС по дорозі не було?!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Тільки приїхав до Львова.Короче зїздили класно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 ні подорозі мене фікус догнав і потім я за ним до самого львова проїхався Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Mark як нік того дядьки шо набухався0)!?? Добавлено спустя 18 минут 24 секунды: типа попробуй???? типа исправляйся) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 vedmid так як на рахунок мафона!!!!!???????????????????????????????? Добавлено спустя 1 минуту 17 секунд: slim_painter зроби якийсь фотозвіт. щоб ті хто не поїхав могли подивитись! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 треба глянути на нього Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Покажіть вашу поїздку тим хто прогулює. :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 та будуть фотки ше, дайте погуляти троха :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 Dovhuy Це той який забував як кого звати ?), якщо так то це Мастеріо P.S Він не набухався,просто змучився, і вираховував квадратний корінь 131 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2009 всі фоти я закинув на сайт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах