Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 Постараюсь бути як небуду сильно закумарений Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 slim_painter все тепер сиди і непиши більше шоб було 555 кстаті :cccc13: :cccc12: :cccc4: :friends: :ban: :cccc3: :cccc11: :ven: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 чому у всіх на авах тіки передки авто??? або "файси" :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 CheZZ ну якось "не красіво" ставити на аву задницю :D народ! хто має пружини?! нові чи б.у., передні чи задні, та хоть тріснуті напополам, по барабану!!! пропонуйте все шо маєте! головне шоб жигульовські, а не від трамвая :D а то буде зажорстко троха :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 slim_painter Троха пізно спитався. Я під час карантину 3 пари здав на металолом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 нові чи б.у., передні чи задні, та хоть тріснуті напополам, по барабану!!! пропонуйте все шо маєте! головне шоб жигульовські, а не від трамвая а то буде зажорстко троха маю задні пару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 slim_painter маю 4 штука)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2009 CheZZ не викидай, заберу напевно на другий тиждень. Dovhuyта пересилка мені дорого обійдеться з тернополя :D питання далі залишається актуальним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 :cccc13: держись братва, я поставив новий редуктор, підшибники +кучу остальної поєбєні яку даж вимовити не можу :D Тепер машина реально тихо йде, а с новим рульовим руль крутиться немов би с гілропідсилювачем. Ще Вазіка треба буде піймати щоб поставив підсвітку і вобще зашибісь буде))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 Mark вітаєм, знов на колесах!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 Кто будет сегодня, а то межет и нет смысла ехать??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 Ну я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 Mark тебе сам Бог велел, девайсами засветить надо... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 Ну я буду і я Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 А я, напевно, сьогодні прийду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 прийду а шо з машиною? p.s. ми будем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 КОГДА ЕДИМ В КАРПАТЫ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2009 КОГДА ЕДИМ В КАРПАТЫ??? шкода зараз не літо - то б з палатками поїхали б, а то до Вазіка певно не скоро попадем, якщо хоч наступного року - то вже буде непогано :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 Нарешті і я до нету доліз :D . Зїздили просто опупітельно!!!!!!!!!!!!!!!Всі хто не поїхали пропустили таке............., ну принаймі більше ніж я. :D . На рахунок гонок я бачив тільки три заїзда, і то не повністю.Всьо решта ми собі гнали.І трошки грілися, не кажіть шо я там напився я просто прийшов з нічної зразу в машину і в Тернопіль, назад в дорозі я взагалі спав, очі самі закривалися. . Пацанам з Тернополя велике дякую за то шо так гостинно нас прийняли тепер ми вас чекаєм в нас. . P.S Сліма де ті фотки шо я робив.?????Невже ти їх постирав????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 хто може має таку фігню дома чи на роботі з МЕТРО: ?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 slim_painter у меня нет, а нафига она тебе? (водки или фотик купить?) :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 Я маю. (може) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 P.S Сліма де ті фотки шо я робив.?????Невже ти їх постирав????? а ти то помниш?? в львів думали на миколає але відпадає бо поїдемо допомагати діткам сироткам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 бо поїдемо допомагати діткам сироткам це ж добре і позитивно!!!! :good: :good: :good: Молодці!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 дійсно молодці! але в мене наступне питання до наших: хто може хоче шось помогти чи кинутись для діток на миколая? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах