almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 Посилання може комусь буде цікаво дивіться з першої сторінки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 хто може хоче шось помогти чи кинутись для діток на миколая? помогти як наприклад??? крім фінансово, є ше варіанти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 На неділю шось чворим ? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 волонтером на Миколая ніхто не хоче бути??? На неділю шось чворим ? є варіанти??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2009 - ну от на ЛТК ідея комп скласти, в мене якраз монітор валяється ше досить не погаий, і так лієнтів нема. - можна фінансово(звісно по можливості) - можна шофером просто побути і порозвозити волонтерів які ходять по адресам і розносять подарунки - можна старі які іграшки ома знайти і віддати, звісно якщо є - волонтером бути варіантів багато, тут вже залежить від бажання і можливостей. ми ше в групі скидуємся грошима і з викладачкою підем до діток. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 можно придумать что то, на встрече можно обговорить. Кстати видел программу про деский дом который недалеко от ратуши. там у дитей старый видик и 3 касеты, можно купить простой ДВД и пару дисков с дескими фильмами.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 Slim, Bratik - ідеї реально класні, підтримую!!! Думаю, якщо ще кожен з нас підлучить своїх друзів і знайомих напевно назбираєм хороших речей, а дещо мона бути й купити дешевше просто! Такщо на четвер готуєм хто чим може help діткам! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 CheZZ У меня пособие будет только в пятницу вечером, и после его получения смогу определиться в своей доле вклада. Но если 19 поедем в какой то детский дом, я бы взял своего малого, пусть посмотрит как живут дети, может тогда начнёт ценить то что имеет... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 На рахунок теми с DVD,ось : (ціна в доларах,справа від назви товара) DVD плеєр BBK DV214SI Silver срібний 40,00 DVD плеєр LG DK678X MPEG4 53,00 DVD плеєр LG DKC880 MPEG4 5.1 65,00 DVD плеєр LG DKS-7600Q MPEG4+караоке 131,00 DVD плеєр LG DKU860 MPEG4 50,50 DVD плеєр LG DKU864 MPEG4 49,00 DVD плеєр LG DNU889 MPEG4, USB 73,00 DVD плеєр LG DVX441K DivX 56,00 DVD плеєр LG DVX484 DivX, 5 Games 50,00 DVD плеєр Mustek MVP1020E портативний (10" TFT) MPEG4 163,00 DVD плеєр Mustek V56SM-5N MPEG4 5.1 39,50 DVD плеєр Pioneer DV-120K-K MPEG4 чорний 77,00 DVD плеєр Pioneer DV-300 S MPEG4 срібний 69,00 DVD плеєр Pioneer DV-320 K MPEG4 чорний 78,00 DVD плеєр Pioneer DV-500 K-S MPEG4 Silver 87,00 DVD плеєр Samsung DVD-P191 MPEG4 47,00 DVD плеєр Samsung DVD-P191K MPEG4 50,00 DVD плеєр Samsung DVD-P375 MPEG4 44,00 DVD плеєр Samsung DVD-P380 MPEG4 47,50 DVD плеєр Samsung DVD-P465KD MPEG4 64,30 DVD плеєр Samsung DVD-P470K MPEG4 53,50 Це список плеєрів які в нас на продажі,ціна вказана мінімальна,без накруток.По цій ціні ми(менеджери) можемо купляти товар для себе особисто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 На рахунок теми с DVD,ось : (ціна в доларах,справа від назви товара)DVD плеєр BBK DV214SI Silver срібний 40,00 . Я бу этот взял, темболее ВВК почти всеядны. темболее 320 -350 гривень можно и осилить.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 и чего все замолчали???? Или заняты сильно????? Ни тебе предложений по теме, ни вариантов..... ЛЬВІВСЬКА ОБЛАСТЬ Державний комунальний дитячий будинок №1 для дітей- сиріт, дітей без батьківського піклування м. Львів, вул. Таджицька, 23 Чернік Марія Степанівна 71-22-08 Дитячий будинок змішаного типу "Оріана" м. Борислав, вул. Шевченка, 43 Костира Ірина Степанівна (248) 5-81-83 Дитячий будинок змішаного типу "Оранта" м. Дрогобич, вул. Тарнавського, 37 Круглій Віра Йосипівна (244) 2-26-95 Дитячий будинок змішаного типу "Любисток" Львівська обл., м. Самбір, вул. Героїв Крут, 2 Грицак Марія Юріївна (236) 3-32-24 Дитячий будинок змішаного типу "Щире серце" Львівська обл., Буський район, с. Новий Милятин, вул. Шевченка, 1 Паламар Ганна Михайлівна (264) 2-11-30 Дитячий будинок змішаного типу "Вишенька" Львівська обл., Кам'янка-Бузький р-н, с. Жовтанці, вул. Перемоги, 1 Склярська Лариса Іванівна (254) 3-31-19 Дитячий будинок змішаного типу "Рідний дім" Львівська обл. Самбірський р-н с. Корналовичі Янушевич Марія Романівна (236) 7-61-73 Дитячий будинок змішаного типу Львівська обл., Золочівський р-н, с. Сасів Банах Орест Олегович (265) 4-20-41 Середня загальноосвітня школа-інтернат для дітей-сиріт і дітей, які позбавлені батьківського піклування I-III ст. Львівська обл., м.Червоноград, вул. Івасюка, 4 Луцик Ярослав Володимирович 2-11-73 Дитячий будинок Львівська обл., м. Стрий, Вул. Вокзальна, 107 Рванцова Леся Степанівна 5-23-46 99-31-12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 и чего все замолчали????Или заняты сильно????? Ни тебе предложений по теме, ни вариантов..... Ми не мрвчимо! з плеєром ідея хороша! на рах. четверга мав на увазі подумати, а не зразу грошима скидатись. Троха народ питав вже сьогодні - можуть речі всякі дитячі дати в норм. стані, іграшки і так далі. Треба за здалегіть вибрати ктрийсь дит-будинок і попередити, вихователів чи ненаю кого, а може і не треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 пост выше смотрите, моя тоже загорелась этим, может что с старых детских вещей подберёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 дитячі речі і іграшки це дуже добре! і було б добре якби дійсно купили ДВД і ше записали пару дисків з мультиками і це віддали, ідея з ДВД мені дуж сподобалась! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2009 Пару дисков я могу закотать (у самого 2 дитей, так что мультиков есть немного) А ДВД можно купить если будет человек 10, то по 30 - 40 гр. не проблема. Детдом лучше брать не Львовский (там и так народу хватит) лучше какой то с области (к тому же автопробег будет) ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 vedmid візьми в четвер мій класкосн від того руля, дуже тре!!! пошук пружин припинено. пошук рекламок з МЕТРО продовжується Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 пошук рекламок з МЕТРО продовжується наф*г вони тобі, якщо не секрет, просвіти нас??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 CheZZ РЕШИЛ СОБРАТЬ ВЕСЬ ТИРАЖ :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 slim_painter Ну лежать вони в мене перед носом... І що? Там же по одній карточці на день. Тобі на яке число? Вони дійсні до 13 грудня. З 3-го до 6-го вже пропали. Хочеш пива, чи огірків? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 мені тре ше одну карточку на накидку на сідушку! там таку зелену. просто в дупу зимою холодно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 Ну то до 11-го встигнеш. Як забереш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 грудня 2009 в четвер на пиві дуже вдячний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2009 Я смотрю активность страдает. Уже ару дней тишина. Или может с ремонтом дорог в Львове, клуб стал на пит-стоп????? Или голова болит после выходных??? Добавлено спустя 7 минут 20 секунд: Народ, я повторюсь но... Народ, у кого есть съёмник на подшипник(наружный с крючками, для снятия с оси). Внешняя обойма как у нашего заднего с полуоси, высота оськи порядка 10-15 см. Если у кого есть, возьмите завтра, а то стиралка поломалася, а снять его не могу, жена уже плеш проела. Добавлено спустя 37 минут 59 секунд: Увидел рекламу биокатализатора, кто что думает? Лохотрон?? Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2009 Я смотрю активность страдает. Уже ару дней тишина. Или может с ремонтом дорог в Львове, клуб стал на пит-стоп????? то правда, шось тиху тут.... :cry: я доречі, в деякому розумінні троха падаю на тривалий піт-стоп, точніше на зиму..... :cry: Увидел рекламу биокатализатора, кто что думает? Лохотрон?? та ну їх нафік з такими приколами, їх послухати то можна впісятись зі сміху так само як ті нанопротек добавки. брєд сивої кобили. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 грудня 2009 Може шось на неділю замутим ато невесело шось з вашою учобоюі роботою так і розбіжатись недовго , обіцяють сніжок і мінусову погоду чяс бочком покататись в брюхах погоцаєм або на наварію проїдемось . Давайте веселіше ато нецікаво якось , можна і пасажиром впасти в кого з грошима туго ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах