vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Я не прийшов бо в мене пари до 18:00, а пробки в центрі були такі що замість того щоб добратись додому за 15-20 хв, я їхав майже 2 години!!!!!, крім того моторчик дворніків згорів, а пішкарьом поки б прийшов вже б нікого не було!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Хорош оправдовуватись - перед св'ятами у всіх повно проблем. Просто ми ще не КЛУБ - попереду уйма роботи. В основному організаційної. Хто у нас самий буйний? Кого назначимо гетьманом? Когось же треба поважати, боятись і слухатись! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 VETERAN Проведем голосування :D , просто нема відповідальності і поваги до клубу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 давайте голосувалку :D шановні кандидати, починайте свої передвиборчі компанії!!! :D :D :D а стосовно ситуації минулого четверга, то хоть і не приємна, але думаю то тре забути, бо тут сталось просто одночасне співпадіння шо більшість не змогла. (хоча є шо і не захотіли, ну то таке) але ось шо дійсно обурує, так це провал з подарунками на миколая. за це незачот по суті всім нам!!! питання клубної каси залишається відкритим!!! ми її робим чи ні? хто буде тримати? чи зменшуєм суму до 10 в місяць? чи робим на форумі сторінку, де будуть всі внески і всі витрати відкритими для всіх? чи робим список конкретних осіб, тобто добровільно-примусово? чи то все за власним бажанням? на які потреби будуть йти гроші? думайте "товаріщі" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 нема відповідальності і поваги до клубу Ні. Перш за все треба створити традиції, якийсь цікавий ритуал привітання, особливі відзнаки для машин і обмеження при вступі. Повірте - ніщо так не заохочує, як бажання подолати обмеження Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 VETERAN підтримую! стосовно ритуалу - давайте новачкам розбиваи флєжку пива об бампер :D і на капот розливати! звісно пиво безалкогольне :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 slim_painter навпаки - алкогольне. Безалкогольне - в рот. Добавлено спустя 2 минуты 32 секунды: І встановити касти - типу діди (це я не про себе), салабони (я тут) і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 :Search: такий ритуал привітання підходить , традиція є зустріч в четверг на 19:00 і ? відзнаки також є ! а люд з клубу ітак пропадає :o . slim_painter так проведем опитування хто краще підходить тримати общяк , думаю по 10 грн буде нормально ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Треба визначити міроприємства, явка на які обов'зкова (ынакше - пониження рангу) - ну там День автомобіліста, День Народження копійки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 тре спочятку ранги зробити і потім понижати , і по якій схемі піднімати і понижати , бо то все негарно виглядає ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Тому я і кажу - ще багато роботи. І на то є старші і сходняки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 VETERAN Тут духто взагалі в клан вступив І ? з такими темпами всі практично хто сидить на форумі рахуються старшими . тому пропоную вибрати голову Львівського регіону потім замісника і такби мовити раду , надіюсь нетаку як наша верховна :D , і вже з тих людей збирати гроші тих 10 грн. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Участник конференции Це що за відзнака? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 багато букф надрукував на форумі :D зара бум обирати голову ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 Стільки ідей і 100% це тільки балачки)) Всі забють на то як і на Миколая, про якого ми говорили говорили, а потім .... А на рахунок головного я не спорю, треба когось вибирати. Хто буде кассу тримати, збирати, рішати куда її дівати т.д. Бо реально, ніякого управління, а на самодіяльності далеко не вирулиш. Доречі з святом всіх Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 грудня 2009 І так , Посилання ось сцилка на тему виборів , невсі правда влізлись але то буде з чясом Голосуєм , правда без передвиборчої агітації ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Народ нам перше треба обдумати і зробити якісь прікол і визначитись хто є членом клубу, а хто просто так прийшов повтикав івсьо........ Поітм вибираємо голову( Я пропоную шоб всі голосували ЗаЛупана.... :D., жартую). В мене є одна ідея з тимим відзнаками ,нам треба придумати якусь оригінальну наклейку яку всі хотілии би мати!Але тільки не сайт на шклі возити....! А так я підтримую багато ідей які тут є , особливо ті ідеї які закинув Veteran. На рахунок каси нам треба злапати ведмедя і забрати в нього гроші і потім їх пропити під час обговерення наступних наших дій :D . Ну як вам така політика а ???????? :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Зібратись, скинутись і пропити найближчим часом нам і так треба буде! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 пропоную наступне: я голова - ну ви самі мене так нарікли давно-давно slim_painter замісник(казначей) або навпаки в кінці кінців - є купа візиток клубних з нашими телефонами вважаю, що треба почати з: хто коли появився на зустрічах і в клубі, і активність учасника бо, наприклад, вазік, появився практично на самому початку, було таке що ми його місяцями не бачили, в касу клубу крім обіцянок нічого не поклав - вважаю що лідерство йому не світить получається 3 реальних кандидата - за яких власне вже почали голосувати наразі вважаю: 10 чи 15, чи 20 грн в касу - раз в місяць можна здати, знову ж треба визначити межі (наприклад до 10-го числа), і щоб не було такого: не маю, я потім і т.п. - не маєш - позич вважаю що право на обговорення куди витрачати касу - повинні мати люди, які регулярно сплачують внески повернусь до тих привілеїв і обов"язків: 1. ну це внески в касу 2. людина повинна походити на зустрічі, і тоді голосуванням вирішувати, чи приймати до клубу, якийсь час має покататись з нашою наклейкою 3. пропоную ввести вступний внесок: скажемо якісь 50 грн, за нього буде видаватись клубна наклейка (пропоную такою зробити наклейку що розробляє слім, а ті що вже є - будуть для новачків, друзів клубу, учасників форуму) 4. Пропоную ввести кілька дат, коли всі зобов"язані бути на машинах і без всяких відмовок(день народження клубу(ми можемо ввести дату, коли у нас все почалось), день народження копійки(ВАЗ), кілька дат влітку і організувати на ці дати якісь поїздки) 5. взимку призначити час для зимових покатух: наприклад як було минулого тижня, або в черляни і погнати там на снігу... це все треба ще обговорити і приняти як незаперечну істину - тобто "обговоренню не підлягає" Добавлено спустя 6 минут 43 секунды: Народ нам перше треба обдумати і зробити якісь прікол і визначитись хто є членом клубу, а хто просто так прийшов повтикав івсьо........Поітм вибираємо голову( Я пропоную шоб всі голосували ЗаЛупана.... :D., жартую). В мене є одна ідея з тимим відзнаками ,нам треба придумати якусь оригінальну наклейку яку всі хотілии би мати!Але тільки не сайт на шклі возити....! А так я підтримую багато ідей які тут є , особливо ті ідеї які закинув Veteran. На рахунок каси нам треба злапати ведмедя і забрати в нього гроші і потім їх пропити під час обговерення наступних наших дій :D . Ну як вам така політика а ???????? :twisted: мене лапати не треба - я не дівка нарахунок грошей - чудовий приклад як ти рпиходиш чисто потусити(не в обіду) і ніц не знаєш: в касі було ~200грн і всі вони пішли коли до нас приїжали хлопаки з інших міст: Тернопіль і Рівне, після того ні наші боржнички нічого не кидали, ні ми не збирали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Починати рекомендую із заохочень :wink: Якщо хтось має десь знижки - користуються інші члени (пізніше вибране керівництво домовляється про збільшення знижки) - доступ тільки через клуб. Поширення інформації про якісні і не дуже послуги, товари і т.п. Організація спільних св'яткувань, відпочинків і що захочеться - тільки для членів і сімей. Як вийняток - підкреслити це - для кандидатів. Надання допомоги клубу у разі проблем - як привалює толпа - завжди легше. А деколи просто допомога потрібна - відбуксирувати, прикурити, підкинути мотор на розточку, чи запчастини докупити, як машина розібрана і т.д. Надання консультацій - ну що робити, як затягуєш ручник, а відкривається капот? Решту ще придумаєм... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 в зв"язку з анонімністю голосування в опитуванні, з"являється проблема шо ми не аєм чи ше може хтось голосував з не львівських, тому попрошу вернутись в тему і написати або за кого проголосували або просто відписатись шо кинули голос! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 одразу хлопаки зрозумійте: кого виберемо того і треба буде слухатись щоб потім не казали що щось не так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Тут вже починається таке саме як в нас в владі. Шось я не поняв, тепер виходить якшо ми обираємо голову він тіпа всьо рішає!?( а нічого не склеїться йому?). По друге нашо тих всіх примєрів спікерів і т.д.Нам треба обрати одного який би був представником Львівського філіалу.А то зараз почнесь шо той захоче бути касиром, той примєр міністром, той спікер, той просто той. :D . Сліма ти набрав голосів ти і будеш голова, більше нікого не треба.Це суто моє ІМХО А на рахунок каси, якшо чесно то я відмовляюся її здавати після того як вона була тупо потрачена, і навіть не було повідомленно про це. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Masterio Ти недав дупля , тепер буде голова і зам , і крім того орг.ком. тобто голова має свої права і повноваження а орг.ком. свої , тобто оприділятись з культ. прграмою і тд а голова як посол і т.д. ! в четвер розкажу детальніше ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 грудня 2009 Fani ну добре, але я всерівно шось негативно на то всьо настроєний!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах