Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 Fani скинь силку сюда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 Masterio Посилання Якщо получиться вирватись з роботи раніше буду приймати учясть ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 що там сталось? Fani, скинь еномер братіка, казав вазік що його стукнули Добавлено спустя 1 минуту 4 секунды: на мобільний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 slim_painterяк там з тою новою емблемою?? Може на четвер роздрукуй макет! я ж зразу сказав шо то швидше весни не буде. намалювати, то я намалював, а от зробити її в програмі шоб так само її вирізали, то вже тяжко. і зараз на то часу нема зовсім + клеїти наклейки зимою не добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 Всем привет!!! В четверг постараюсь быть. У меня чёрная полоса: комп згорел, одной шкоде попа моя пришлась по вкусу ) С машиной решил, а вот комп остался под вопросом (ремонт порядка 160 зелени). Можер есть у кого старая материнка на 133 чипсете?? Если что звоните. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2009 slim_painter так принеси просто повтикати, тошо намалював! А робити їх ше не горить! :wink: Добавлено спустя 8 минут 15 секунд: Bratik сильно пом"яли???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 приїдьте або хоча б прийдіть в четвер по максимуму я певно не буду......неділя 13 числа далася в знаки :cry: :cry: :cry: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 я дружина президента Що, президент не пускає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 VETERAN неділя 13 числа далася в знаки я перемерзла тоді дуж, тепер хвора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 vazik_lv нет не сильно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Так шо там нас хтось візьме на ніч??? :oops: ми не кусаємся буде від сили 2,3 а може й нікого не буде всьо блище до пятниці буде видно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Dovhuy то вже проблемне питання, особисто я не маю можливості. якби мав, то взяв би. і скажу тобі чесно! шо то буде, ніхто не знає! маю впевненість шо це буде гірше ніж раллі спрінт у вас. нічо не можем сказати, бо все буде залежати від учасників і від Фішкіса, то вперше шо вони організовують + парковка Торгового центру МАРК не є велика. просто шоб не сталось такого шо даремно проїхали такий кусок дороги. я звісно тіки за шоб ви приїжали, але просто кажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Народ, оскільки ми взялися за серйозну організацію клубу, то підготуйте на четвер всі свої пропозиції що до даної справи, посидимо, обговоримо! Постараємся прийняти і почути кожного!!! Добавлено спустя 4 минуты 3 секунды: slim_painter Сьогодні був в Арсені на Науковій, і заїжав дивитись на ту парковку біля МАРК, де вони там хочуть робити той слалом??? парковка біля Арсену більше б підійшла!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Сьогодні був в Арсені на Науковій, і заїжав дивитись на ту парковку біля МАРК, де вони там хочуть робити той слалом???я так само в шоці, місця нема, так ше й вона вся під нахилом, наскільки я пам"ятаю. зрештою мало б хватити місця, але якось малувато Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 slim_painter ти будеш брати участь???? А коли то точно буде? Я б поїхав подивився!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 посидимо, обговоримо! Я бачу, назрівають серйозні посиденьки. Треба бути без машини (одним пивом не обмежишся) і попередити рідних, щоб лягали спати без мене :D На стоянці, біля Марка гарний кінець знизу - є куди зіскакувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Доречі, народ це буде остання зустріч на Окружній в цьому році, є в когось які пропозиції? VETERAN дав намьок машини лишити :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 slim_painter Старий а як то розуміти, я не в постійних рядах клубу?????????????? То шо я не явився по поважній причині раз чи два то не означає шо мене треба відпихати в новачки які просто показались і збрили. я ходжу на кожні збори. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 vaz_-_2105 в тебе навіть на форумі пише Н О В А Ч О К ! :D :D :D :D slim_painter А? vaz_-_2105 на кожній зустрічі був крім одного разу! Пропоную затвердити в наш Львівський Клан! Разом нас багато і нас не подолати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 slim_painterти будеш брати участь???? А коли то точно буде? Я б поїхав подивився!!! я не буду по причині поломки. Fani бере участь! такшо тре йому підтримку! глядачем я буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 vaz_-_2105 slim_painter не старий аж ніяк Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 vaz_-_2105 не буду тут дублювати все то саме шо написав в приваті але просто являйся частіше, побільше, як не як, більшість люде тут вже рік часу. і зразу тоді тобі робим посвячення в клуб! Добавлено спустя 1 минуту 27 секунд: Пропоную затвердити в наш Львівський Клан! ніц не маю проти, я навпаки тільки за. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 vazik_lv я знаю про 3 як мнімум , і яка різниця учясник чи друг ? На природу виїздів з нами неробив в клубі ніяк невідзначився і чясу мало . vaz_-_2105 Неображайся але ходити мало тре ше і на покатушкі виїжати і інші міроприємства відвідувати , давай продовжуй приходити на зустрічі і біш законним учясником клубу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 от якраз і буде перша людина, яка пройде "обряд посвячення" Добавлено спустя 22 минуты 28 секунд: Шановні ВАЗоводи! будь-ласка, скиньте мені в приват, або на ЛТК, або вконтакт, або в аську(387-941-230), або на мило(slim_painter@i.ua), свої дані: нік нейм на форумі: прізвище: ім"я: по-батькові: дата народження: мобільний: icq: e-mail: модель авто: номер: об"єм: колір: + своє фото! і фото авто! будем писати літопис :D Добавлено спустя 7 минут 46 секунд: ой! і ше одне! хто буде в суботу на слаломі? мож Фані буде ганяти. і хто буде в сторону привокзальної вертатись? :oops: початок 20,00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах