Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Гість Mark
в зв"язку з анонімністю голосування в опитуванні, з"являється проблема шо ми не аєм чи ше може хтось голосував з не львівських, тому попрошу вернутись в тему і написати або за кого проголосували або просто відписатись шо кинули голос!

Якщо б крім Львівських хтось там ще голосував що в тебе було б не 8 голосів а фігова туча)

Тут вже починається таке саме як в нас в владі.

По друге нашо тих всіх примєрів спікерів і т.д.Нам треба обрати одного який би був представником Львівського філіалу.А то зараз почнесь шо той захоче бути касиром, той примєр міністром, той спікер, той просто той. :D .

Сліма ти набрав голосів ти і будеш голова, більше нікого не треба.Це суто моє ІМХО

Золоті слова!!на 100% згідний

Голова клубу повинен бути 1, без касирів, бухгалтерів, відділа інкасації чи відділа безпеки :D А то почнеться брєд, Голова не знає хто що здав, дзвонить до зама чи той не брав с тих грошей а той дзвонить до касира і поїхало покотилось. Якщо щось не получиться чи якийсь косяк сразу той на того пальцем тикати буде.А так 1 людина за все буде відповідати,і поки Сліму все нормально вдавалось.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Сліма рішено ти в нас в всьому будеш винним :lol: .

Всьо голосувалку можна забирати винного знайшли!!!!!!!

Поділитися повідомленням

Masterio

Голосувалку ніхто забирати небуде , полюбому тре зам . а одна людина незможе всім займатись і неіпе , кому неподобається приходим в четвер і обгрунтовуєм :x :evil:

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Fani

я привезу самий главний аргумент)))тільки треба буде дозвіл на нього найти,а то як мусара злапають то хана))

Поділитися повідомленням

Mark

нефтрафно :D , РГД рулить :twisted: , а серйозно я краще обгрунтую на словах ато невсі розуміють хід моїх думок , і надоїло писати по пару разів одне і теж :(

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Fani

лан, краще в реалі роскажеш, а то так непанятна

Поділитися повідомленням

Як я вас усіх завів! Не переймайтесь - голова - це багато турбот і ніяких прав. Що називається - зона наших контактів. Приложіть більше зусиль на інші аспекти діяльності. Ну там пляшкою по бамперу...

Поділитися повідомленням

А на рахунок каси, якшо чесно то я відмовляюся її здавати після того як вона була тупо потрачена, і навіть не було повідомленно про це.

після того забили всі! тому і кажу то всьо шо було НАХ! і робити нову касу! де будуть описуватись ВСІ ВИТРАТИ і всі зддані гроші!

Шось я не поняв, тепер виходить якшо ми обираємо голову він тіпа всьо рішає!?( а нічого не склеїться йому?).

нічого подібного не буде!!! в нас є більшість! точніше тепер в нас буде клуб і конкретна кількість людей, а не просто хто прийшов чи хто на форум заліз, от і ці члени будуть рішати.

отже і сам список:

slim_painter

fani

vedmid

masterio

saba

vazik

алмаз

Chezz

Veteran

Bratik

Mark

11чол. (вроді всіх згадав)

новенькі: vaz2105, андрій, бізон, вано, цілком можуть стати членами клубу.

потім також є купа друзів клубу, типу моєї Ксю, анді, друзі САби, ваня, і ше багато людей які вже не являються чи були один раз просто, такі як доктор, фен, блек, ноник, саня, і ше купа яких вже не можу згадати.

немаю нічо прои шоб бути головою, але полюбе треба просто ше одного, наприклад пропоную Фані, бо він постійно приходить і є сам по собі відповідальний, і він шоб тримав касу! на цьому все, більше ніяких прем"єрів і т.д. не тре.

загалом так я уявляю собі тепер картину! якщо хтось уявляє по іншому чи хоче внести корективи, давайте. :)

Поділитися повідомленням

Ну і тепер переходимо до головного = статут клубу.

Хто є членом клубу (обов'зки і права)

Голова і помічник (обов'зки і права)

і так далі - це вже проблеми обраного голови, а ми будемо критикувати :)

Я вважаю, що треба ознайомитись з паперами головного клубу. Ми ж відділення. Чи будемо самостійними - це якось негарно.

До речі... наші засновники могли б і розповісти нам - в кого виникла ідея і хто перший її підтримав. У них мають бути особливі права.

Поділитися повідомленням

Ну і тепер переходимо до головного = статут клубу.

Хто є членом клубу (обов'зки і права)

Голова і помічник (обов'зки і права)

і так далі - це вже проблеми обраного голови, а ми будемо критикувати

то вже робиться :) на днях буде.

Я вважаю, що треба ознайомитись з паперами головного клубу. Ми ж відділення. Чи будемо самостійними - це якось негарно.
по суті ми дійсно просто відділення, але це вже якось в наших генанах закладено, шо Львів завжди був бунтівним-революційним :D ми напевно тут одні такі серед інших областей і саме головне шо нас ніхто і не чіпає вже:D

і реально получається шо ми самостійно живемо, ну але інакше й не получиться, головна гілка в києві і то далеко. наклейки самі маєм і друкуєм, прапор так само самі, всьо робим самі. крім того шо стараємось підтримати міжрегіональні зустрічі.

такшо впринципі ми самі по собі, самі вирішуєм свої проблеми і потреби, але не забуваєм за наш загалноукраїнський клуб, без якого ніц би і не було. :)

До речі... наші засновники могли б і розповісти нам - в кого виникла ідея і хто перший її підтримав. У них мають бути особливі права.
якщо мається наувазі взагалі заснування всеукраїнського клубу, то тре ритись десь ту на форумі.

якщо мається наувазі початок Львівського руху, то просто тре заглянути сюди:

Посилання

і ше обов"язково сюди, бо якби саба не порадив створити тему на ЛТК, напевно мало шоб було зараз

Посилання

Добавлено спустя 4 минуты 58 секунд:

тік не подумайте шо як ви мене призначили головою, то я вже стараюсь як найбільше написати, просто сиджу дома і шось не впорядку здоров"я і нема чим зайнятись :( тому і строчу шо в голову прийде :)

доречі, почитайте перші сторінки як тут, так і на ЛТК, така ностальгія :D

Поділитися повідомленням

slim_painter

читав і згадував , і неміг подумати навіть шо буде таке як зарає !

Поділитися повідомленням

vedmid

"бо, наприклад, вазік, появився практично на самому початку, було таке що ми його місяцями не бачили, в касу клубу крім обіцянок нічого не поклав - вважаю що лідерство йому не світить "

Не практично на початку, а з самої першої зустрічі!

Те що місяцями не бачили, не спорю але буває всяке, ми тебеостаннім часом так само не бачили!!

На рахунок каси треба щось думати обов"язково, але деякі учасники клубу не мають постійного доходу, і якщо хтось не зміг вчасно здати, то не є підстава, щоб виключати з клубу! Нарахунок цього пропоную придумати якусь кредитну систему з % !

На рахунок лідерства я і не притендую, так що vedmid можеш спати спокійно!

Бажено щоб на четвер були всі, щоб встановити ту систему, про яку ви писали вище!!!!!

Добавлено спустя 7 минут 21 секунду:

Не переймайтесь - голова - це багато турбот і ніяких прав.

Ага, точно, це як в нас Президент, а вирішує все Юлька!

Добавлено спустя 7 минут 41 секунду:

Значить слухайте сюда самого нищого по рангу :cry:

SLIM - голова!

FANI - касир!

Всьо, то моє ІМХО!!! :p

Добавлено спустя 1 минуту 26 секунд:

В четвер буду 99,9%!!!! 0,01% - форсмажор!

Поділитися повідомленням

:D :D :D

Чур я інкасатор :D

slim_painter значить так 24 ми тебе обираєм, я вже дзвонив в ЦВК всьо порішав, так шо з тебе поляна, маєш час до 24 підготовитись :wink:

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Чур я інкасатор :D

slim_painter значить так 24 ми тебе обираєм, я вже дзвонив в ЦВК всьо порішав, так шо з тебе поляна, маєш час до 24 підготовитись :wink:

:D :D :D :D Все як завжди сходиться до шашлика

Поділитися повідомленням

знаєте шо я скажу

للأعيان وعدد أعبحت الشعببانية يتم ماعية و تعيينهمللأعياننواب حسب الدستور المعدل عام أصبحت إسبانيا دولة قانون إجتماعية و ديمقراطية تحت نظام ملكي برلماني. الملك منصبه فخري و رن و واحدئيس الوزراء هو الحاكم الفعلي للبلاد. البرلمان الإسباني مقسم الى مجلسين واحد للأعيا وعدد أعضاء يبل عين و واحد للنواب و عدد نتائج الانتخابات نائب. نتائج الانتخابات الأخير مباشرة من أصبحت الشعبسنوات، بينما سنوات، بينما يعين عنتخاباتضو من مجلس الأعيان و ينتخب الباقون من الشعب أيضاً. رئيس الوزراء و الوزراء يتم تعيينهم من قبل البرلمان اعتماداً على نتائج الانتخابات النيابية. أهم الأحزاب الإس أصمقسم الى مجلسين واحد للأعيان وعدد الشعببانية يتم ماعية و تعي

ينهمللأعيان.

То суто моє ІМХО. Але треба це взяти до уваги!!!!!!!!!!! :lol:

Я в четвер буду 99,999999999999%.

Поділитися повідомленням

я так думаю, то всьо закінчиться десятком списаних сторінок і купою розмов, а в кінцевому результаті нічого особливо то не зміниться! Як був кожен сам по собі, так і буде :)

Поділитися повідомленням

це Slim: ну і шо, то буде навіть не один десяток, і дійсно купа розмов, але хоть буде все якось впорядковано. в першу чергу для наших новачків!!! і сподіваюсь відновиться каса і ми зможемо надрукувати хочаб 2 прапори! це впершу чергу!

Поділитися повідомленням

Прочитав шо львівські фікус і тд органзовують слалом ну шо напевно чекайте нас з ночовкоЮ))

Поділитися повідомленням

Dovhuy

де ? дай сцилку ! вже найшов :multi:

CheZZ

голосувалка буде до четверга !

Поділитися повідомленням

Народ, зробіть перший крок до модернізації організації клубу - приїдьте або хоча б прийдіть в четвер по максимуму!!!!!!

slim_painter

як там з тою новою емблемою?? Може на четвер роздрукуй макет!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз