VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 slim_painter Я щось провтикав, як каже моя мала, а що з твоєю машиною? Ти ж щось хотів підсилювати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 снігу до суботи вже не буде)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 а що з твоєю машиною? коли ми їздили в Брюховичі в неділю, тріснув пополам шків генератора. Ти ж щось хотів підсилювати. так, але це плани на весну, поки зима, то готуємся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Перечитав то всьо і звернув велику увагу на: "Доречі, народ це буде остання зустріч на Окружній в цьому році, є в когось які пропозиції?" Як ви дивитись на то шоб НР справити клубом???Місце де справляти є, правда за Львовом але то нічого!!!!!!! "Шановні ВАЗоводи! будь-ласка, скиньте мені в приват, або на ЛТК, або вконтакт, або в аську(387-941-230), або на мило(slim_painter@i.ua), свої дані: нік нейм: прізвище: ім"я: по-батькові: мобільний: icq: e-mail: модель авто: номер: об"єм: колір: + своє фото! і фото авто! " А то мене насторожує, Слім в райвідділі і то менше інформації збирають, ти шось задумав серйозне???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Ну і що? Це ж на 15 хв. роботи? У мене таке в дорозі колись сталось. Зайняло біля години. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 VETERAN А в нас то зайняло чуть не цілий день так і нічого не вийшло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Ти що - перегрів мотор? Добавлено спустя 2 минуты 39 секунд: А в чому складність? Гайку не можете відкрутити, чи зіпхати шків з вала? Генератор зняли - чи на місці? Добавлено спустя 1 минуту 24 секунды: Шків новий маєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Якраз гайку немогли відкрутити.!!!! :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Мало їли, чи крутиться падлюка під руками? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 вона прокручується, і нема об шо її загачити шоб не крутилась! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 І давно стоїш? Чого на закликав? Добавлено спустя 3 минуты 43 секунды: Місце де справляти є, правда за Львовом але то нічого!!!!!!! Наскільки далеко? Пішки дойти можна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 Місце де справляти є, правда за Львовом але то нічого!!!!!!! Наскільки далеко? Пішки дойти можна? Від Львова десь 20км Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 22 грудня 2009 ой! і ше одне! хто буде в суботу на слаломі? мож Фані буде ганяти. і хто буде в сторону привокзальної вертатись? :oops: початок 20,00. По ідеї Я підкину тебе, мені по дорозі. В четверг тільки детальніше роскажете що як і куди. А то в мене роботи щас навалилось стільки що відписатись тут можу тільки в 2 ночі) а про ЛТК ваще забув що то таке))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 slim_painter тоді відпадає) хоча ми і так поїздом б їхали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 Mark домовились Як ви дивитись на то шоб НР справити клубом?цікаво! тре шоб ти завтра всьо розказав.А то мене насторожує, Слім в райвідділі і то менше інформації збирають, ти шось задумав серйозне???? мож бути спокійним нічо не законного, всьо гуд, такшо не лініться, скиньте. Ну і що? Це ж на 15 хв. роботи? У мене таке в дорозі колись сталось. Зайняло біля години. в нас це заняло десь години дві-три і нічого не получилось, шків новий зі львова мені привезли, але відкрутити старий незмогли ніяк, нема за що вхватити і прокручується, вже по всякому пробували, ше й познімали крильчатку і радіотор пробували підняти шоб нормально добратися, нічого не допомогло знімати гену не пробували вже, бо лежати на снігу було не доречно + відкручувати два захисти і ше тре знімати мої стаби, бо болт який тримає генераор вприрається в другий стаб, при вийманні. і знімати повністю ше два стаби, то вже ппц, і так закінчували при світлі мобілок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 slim_painter дані закинув тобі на мило!!!! Наскільки я зрозумів слалом в цю суботу на 20:00 на Науковій ТЦ МАРК ! Правильно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 Наскільки я зрозумів слалом в цю суботу на 20:00 на Науковій ТЦ МАРК ! Правильно? так, правильно Добавлено спустя 2 минуты 31 секунду: ну шо народ, завтра п"янствуєм?! :ser: :tsr: :beer: :beer: :beer: :cccc6: :cccc11: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 :cry: :cry: :cry: я вам заздрю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 slim_painter А де машина - на Чупринки, чи в гаражі біля мене? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 стандартно на Чупринки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 ну шо народ, завтра п"янствуєм?! :ser: :tsr: :beer: :beer: :beer: :cccc6: :cccc11: Я тільки за!!!!!!!!!!!А чого будем пити???? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 slim_painter Здоров! На коли це все тобі потрібно, мається на увазі інформація, чи це так в процесі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 грудня 2009 Я завтра пішкодралом привалю бо акумулятор падла здох, а на СТО зарядка сьогодні не пахала, тік завтра буде( Треба буде купити собі персональний зарядний пристрій, а то так діла не буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 Mark купи новий акамулятор і май спокій! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 На коли це все тобі потрібно, мається на увазі інформація, чи це так в процесі? то не горить, поки в процесі все. Я тільки за!!!!!!!!!!!А чого будем пити????ну як це чого? цеж остання зустріч в цьому році!!! :beer: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах