Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 Mark шо будеш пішки, всі решта тоже мають бути пішки))) Предупреждение за мат Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 Сорі що рано втік, справи! Як там посиділи, коли розійшлись? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 аПупіТєлЬнО посиділи і ше в центрі також :D :D :D правда шось ніц голова не варить, навчився блін з вами :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 да сьогодні було кульно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Та центр сильно і не вплинув на подильший процес але................ :D Добавлено спустя 1 минуту 34 секунды: Saba2106 Коли то ти встиг матюкнутись???????????? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 грудня 2009 Полюбуйтесь - фото зі Львова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 хто з наших їде на слалом? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 я буду 100 процентів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 Я вже чекаю, щоб їхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 я буду!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 де збираємось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 я тоже маю бути))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2009 я підтягуюсь прямо туда бо ще маю забрати друзів, а машину напевно поставлю біля арсену Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 Народ так як до НР лишилося дуже мало часу, то запитаю ше раз, хто хоче справляти разом з клубом!!!Попрошу відгукнутися кому то дійсно цікаво! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 Masterio Мені цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 Цікаво, але не 31/12. Треба визначитись з датою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 пропоную старий новий рік такі речі треба пропонувати на початку місяця, а не тоді, коли люди вже визначились і закупили продуктів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 ми не зможем... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 грудня 2009 нема питань я нікого не знаставляю...Просто вже давно була ідея відсвяткувти клубом от і перепитався!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 Блище до Нового Року не буду мати нагоди, тому: Вітаю всіх з наступаючим Новим 2010 Роком! Всім всього найкращого! :tsr: :stp: :stp: :cccc11: :cccc11: :cccc6: :shv: :ura: :shar: :pri: :beer: :beer: :tsr: :tsr: :tsr: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 ООО, почався флуд смайликів :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 29 грудня 2009 slim_painter це просто вибух радості! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 Привет всем! С наступакющим всех! А ни гвоздя, а ни жезла! Полных баков вам, одноклубники! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 Завтра часу не буду мати написати тому,- Вітаю вас братва с Новим Роком! :Yahoo!: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2009 Всіх всіх всіх вітаю з наступаючим новим 2010 роком :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 Приєднуюсь до вище написаних привітань, а також ні корозії, ні бракованих запчастин!!! :D Я ні де не пропадаю, живий-здоровий - тимчасові гострі баталії в лічной жизні та сімї, розрулю то все й повертаюсь в ряди вазоводів!!! :x Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах