slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 CheZZ чекаєм :beer: і я також приєднуюсь до всіх вище привітань!!! шоб всьо погане по максимуму залишилось в цьому році, і в наступному був один суцільний позитив!!! :beer: :beer: :Bravo: :cccc11: :str: :beer: :pri: :nzd: :beer: :wc: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2009 Всім легких подорожей! Не буксуйте не ламайтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 1 січня 2010 Вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 1 січня 2010 С НОВЫМ ГОДОМ!! УРА! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 січня 2010 Привет всем, запустил свой старый комп, долго мучался пока запустил (конфликт памяти), теперь хоть "нет" есть. Как отпраздновали??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 січня 2010 Я - майже в дорозі. В обід 31-го був ще в Києві. Привіз брата на його машині. Від Рівного до Бродів дорога була страшна - просто пурга. "Летел по приборам". Кілька машин злетіло - ото св'ято в кюветі. Не плутайте з Кувейтом :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 VETERAN А ви на копі летіли????????????????7 :D Бо вона вас ККККККККККККККККККУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!! Нарешті всіх з НР. До ліз до інтернету!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 з новим роком!!! Masterio, я бачу ти таки нарвешся на бан Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 Ну що , може покі вихіні махнем на покатушки ? Черляни і Брюхи чекають :twisted: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 Masterio Ні - на FORD Mondeo. Але краще б на своїй - всеодно не йшов більше 140. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 VETERAN Для моей 140, это уже напряг, она 135 уже туговато едет ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 Fani Давай конкретніше, я всегда за ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 Mark Хоч завтра ! хто готов ГА? :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 За нех. На яку і де? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 Bratik Моя також, але після сотні км з тапкою в підлогу - відкривається друге дихання. Просто відчувається, як додає потужності. А після тижня - другого по Львову - знову валінок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 VETERAN "фа-фа" вам біля арсену не доїжаючи гаражів від Вазіка і мене))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 То шо тікі я з Markом готові всі інші в ауті ? Активніше хлопці , ну місце зустрічі незмінне на Окружній а година ну 11-00! Люди давайте активніше як ненабиреться 4 ри машини толку мало але мона поїхати , Веселіше! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 3 січня 2010 я б з радістю, хочу попробувати на свому монстрі всілякі пріколи :D але нажаль працюю , надіюсь на цих вихідних я б зміг, свисніть і я обов"язково примчусь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Нушо огранізовуєм шось ? має бути ще пару людей з форуму ЛТК , такшо неосоромемось своєю відсутністю або малою кількістю ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 я на роботі сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Привет! Я пас, есть пара причин: 1. Работа 2. Бак пустой 3. Уже здоровье поправил 4. Термостат глюкнул (на большой круг почти не пускает). Если первые два можно решить, то последние два пока не решаються.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Ну давайте тоді на середу перенесем цей захід може буде більше людей які зможуть поїхати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 так в середу 6-те число свята вечеря і все таке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Нуто може хтось підключеться до того діла , ато самому тяжко шось організувати , є пару охочих покататись з форуму ЛТК а дату мене вже заколупало переносити . Де наша насяльника і орг ком ? Серйозніше тре бути там знов погода нельотна намічяється такшо як хочете . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 мені нема шо відпиуватись, так як через холод і сесію і свята я машину не робив. хіба хтось дасть ключі :oops: , я тоді зразу їду куда скажете! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах