Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 В общім забиваю я на тоділо , як получеться поїду покатаюсь , ви сидіть морозьтесь ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 як получеться поїду покатаюсь quote]Мну тік передзвони коли зможеш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 В общім забиваю я на тоділо , як получеться поїду покатаюсь , ви сидіть морозьтесь ! мона в середу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Mark CheZZ Зідзвонемось , так вже веселіше vedmid так ми дньом кататись бум а не вечором :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 МОЖНА В ПАСАЖИРИ З МЕНЕ ЧАЙ :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Fani, як буду мати на бєнзу - поїду з вами Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 almaz Вже норм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Mark ну то як можна до тебе? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 постараюсь бути(але пасажиром) і взяти фотік з відео. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 січня 2010 Я тоді спочатку заїду по Сліма, потім на Люблінську до тебе. Тік на яку годину треба рішити, бо в мене робота зранку буде, а вечером тренування. Добавлено спустя 1 минуту 22 секунды: Йой, я якийсь брєд несу,в середу ж вихідний :D Тому їдем зранку) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 Опріділіться на яку годину збираєтесь , чим раніше тим краще бо вечором тре готуватись до вечері тобто там бути до годинуі третьої ! 11:00 я думаю нормально буде покі всі підтянуться то в 12-тій бум на місці ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 ну якшо збирається більше ніж 5 машин, можна махнути в Черляни! і збиратись вже не на 11:00 а на 10:00 у Брюхах там суцільний льод, і нема де розігнатись! Добавлено спустя 1 минуту 6 секунд: хоча є шо трохи тусувати(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 давайте в черляни))) всетаки там можна політати)) а в брюхах плавати на шв идкості 3-5 км на годину...))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 вау! Нігер вітаю в нас на форумі!!! :wink: я би теж за черляни був, але я оператор і ніц не рішаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 Народ я би зрадістю завтра з вами полетів, але нажаль я зараз валяюсь хворим.(( :o Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 Народ, де збираємось і рішіть на кінець куди їдем? Бо поки я всіх підберу і доїду то це норм получається по часу. Слім,так ти зі мною їдеш чи як? Бо в аське щось я тебе не поняв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 Mark Збираємось на Окружній , на 10:30 (чим раніше почнем тим раніше вийдем :D ), а куда їдем оприділемося на місці Слім іде з тобою ! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 не вийшло, гнию дома :cccc3: :twisted: :yaya: :wcj: :cccc4: :cccc13: :cccc12: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 січня 2010 в мене в хаті тоже тре помогти такшо пас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tiger-Niger 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 а ми сьогодні зачотно покаталися))) звичайно не кожна ходова витримає то що витримує моя)) може через то що мені її просто не шкода))) просто траса справжня ЖЕСТЬ))) а, згадав, ми сьогодні поняли що таке справжня зимова гума проти всесезонки і росави :D ....і зрозуміли різницю мвж 1.2 і 1.5 :D звичайно в сторону 1.5))) респект пацанам що зіьралися і всетаки поїхали.... ну хоть щось навчилися))) :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Погода, траса і машини не підвели сьогодні, реально дуже класно поганяли. :Yahoo!: Tiger-Niger Тобі велике спасибі за майстер клас) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Нігеру ріспект палюбасу! а якщо проїхатись з ним всю трасу, то жесть! класно було! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 а може ви ще і відео хтось маєте, хотілося б глянути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 Відео точно є, і пару фоток встиг Слім замутити, пока фотік не здох) Завтра думаю закине. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 6 січня 2010 добро, чекаю на відео і фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах