Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 CheZZ, Слухай, ти три дні тому в Метро був? А то я здалеку не міг впізнати. Дивлюся, стоїть нібито знайомий чувак, вивчає план розміщення торгових відділів. Хотів підійти, привітатися, а потім думаю - напевне чувак хоче вкрасти колесо до Жигуля і дивиться, кудою втікати. Ні, думаю, ще пов"яжуть як спільника.... Якщо то не ти був, то вибачай... До речі, а чия то помаранчева копійка з клубною наклейкою їздить по Львову? Номер 51-80 чи щось таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 CheZZ, Слухай, ти три дні тому в Метро був? А то я здалеку не міг впізнати. Дивлюся, стоїть нібито знайомий чувак, вивчає план розміщення торгових відділів. Хотів підійти, привітатися, а потім думаю - напевне чувак хоче вкрасти колесо до Жигуля і дивиться, кудою втікати. Ні, думаю, ще пов"яжуть як спільника.... Якщо то не ти був, то вибачай... Був Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 До речі, а чия то помаранчева копійка з клубною наклейкою їздить по Львову? Номер 51-80 чи щось таке... цікаво... а шо хоть за машина? нормальна чи рагульська чи гнила? бо я одному чуваку давав наклейку, але от його машини і не бачив. хібба вона може бути. або хтось через київ замовляв наклейку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 порядка 240 гривень на сорокалетие мало активней товарищи, не жмём по 10 гр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 slim_painter, Точясом не той шо машину продавав з розпоркою під капотом і ходовю від 07 ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 а разве есть раздница в ходовой 01 или 07 ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 аналогічне питання, яка там різниця в ходовій? може і його машина, правда не пам"ятаю чи йому давав чи нє. Bratik, приєднуюсь до привітань! всього найкращого!!! зеленого світла і халявної бєнзи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 Всем спасибо за поздравления!!!!! Через пол часа гости прийдут, так, что сегодня буду тут только вечером (надеюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 slim_painter, Bratik, Та нема різниці просто він казав шо поставив все з нової 07 тому і кажу шо з сімки ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 slim_painter, Ти часом не був сьогодні на Івана Франка десь годинка 14, обганяв трамвай по зустрічній? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 CheZZ, моє жабенятко зимує під снігом поки воно нікого не обганяє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 CheZZ, так тебе и скажут, ведь штраф за это Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 моє жабенятко зимує під снігом поки воно нікого не обганяє тоді сорі, то була теж зелена копа з білою наклейкою на задньому склі - думав Ти, наздогнати не встиг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 цікаво... а шо хоть за машина? нормальна чи рагульська чи гнила? бо я одному чуваку давав наклейку, але от його машини і не бачив. хібба вона може бути. або хтось через київ замовляв наклейку. машина була... ну скажем, так собі... далеко не окраса клубу. Біля Арсену на Сихові зустрів. Хотів фафакнути, але я був на Маджі, то чувак напевне не зрозумів би, що я від нього хочу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 vazik_lv, Здарова!!! Це ти валив сьогодні десь так в 17.00 по вул. Героїв Упа, я тобі маячив а ти маякнув мені аварійкою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Bratik, сорі що пізно, вчора вночі приїхав і тільки зараз зміг сісти до компа Вітаю с днюхою, міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу! І нехай тобі завжди буде кого захищати, але не буде від кого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Народ!!!! Потрібна допомога: треба з хати все винести, і завтра помогти занести матеріали для ремонту сьогодні - починаючи від цього моменту і до вечора завтра - орієнтовно привезуть з 11 до 13 год - занку передзвонять і скажуть точніше пролблема в тому, що деякі речі я сам просто не винесу (шафа, диван, холодильник і т.п.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Bizon, бачив шо хтось блимав і я поблимав аварійкою, тим більше бачив шо 2101, так і поняв шо хтось побачив мою наклейку! Бо вживу тебе і твою машину не бачив! Тепер буду знати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 Кияни просять визначитись з поїздкою до печери - їм треба місця замовляти. Це шанс познайомитись з ними "в живу". slim_painter, керуй! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 та шо тут керувати, всі хто має бажання, прошу в тему, там відписуйтесь. я наприклад зараз не маю змоги поїхати кудись і то вже так напевно буде десб до кінця червня... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 slim_painter, а пробіг? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 8 лютого 2010 vazik_lv, не вшарив до чого пробіг до поїздки в печери? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark, Вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark вітаю! щастя радості бажаю! побільше крутих віражів і перемог!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Дякс) в четверг бухаєм) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах