Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Fani, нєє, грошей на участь немає. А поїхати повтикати можно Saba2106, норм ціна. Жаль я без візи, спитай Ветерана може в нього є віза. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 A що там цікавого? ось ссилка: Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Можна поїхати подивитися. ви якось збираєтесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Vitalik@, та звісно шо можна чи будем збиратисьь десь у Львові чи вже в Брюхах, напише тут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 (змінено) я можливо приїду подивитись. Змінено 23 лютого 2010 користувачем Saba2106 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Saba2106, а чорниз нема???? якшо шось то би гроші віддали))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Vitalik@, то ти про футболки питав?))) Masterio, були і чорні. доречі є в мене пропозиція, може замість футболок зробимо майки))) подумайте як зачотно буде))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 спитай Ветерана може в нього є віза Покищо нема, але скоро буду оформляти - пора до праці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 (змінено) ціна 7 злотих (21 грн), то є 10 км від кордону, так шо треба когось з візою вмене дружбан під кордоном живе і туди цигарки ганяє - може нам купити все що треба З вчорашнім святом усіх, доречі, Мужики!!!!! ...і з сьогоднішнім будуном пісі: а я хочу чорну з білим написом і ше пару черепів туди вліпити мона Змінено 24 лютого 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 вмене дружбан під кордоном живе і туди цигарки ганяє - може нам купити все що треба В четверг треба буде рішити хто що хоче а тоді що і скільки купляти. пісі: а я хочу чорну з білим написом і ше пару черепів туди вліпити мона CheZZ,+1000000000000000000000000000:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 Vitalik@, та звісно шо можна чи будем збиратисьь десь у Львові чи вже в Брюхах, напише тут спочатку можна у Львові. а де і коли? в мене на форум часто не виходе заходити. спочатку можна у Львові. а де і коли?в мене на форум часто не виходе заходити. (це мій тел.80966333989) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 ше можна ніки наші на футболках намалювати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 спочатку можна у Львові. а де і коли?в мене на форум часто не виходе заходити. (це мій тел.80966333989) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 ше можна ніки наші на футболках намалювати ми минулого раз то вже планували. але просто під кожну футболку робити сито ніхто не буде, точніше під кожний нік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 24 лютого 2010 Якщо не поїду в Карпати, то завтра буду!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Сьогодні буду, але без машини, "вона поїхала без мене в Карпати", хтось буде проїжати біля Південного і зможе взяти попутчіком, дайте знати !!! Хто ще сьогодні на пиво? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Я на пиво , незабуваєм гроші здавати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 Мене не буде, маю деякі справи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 25 лютого 2010 шо там з футболками порішали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 На яку завтра влаштовуєм гаражний суботник ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 Я зможу приєднатись після 14:00 ! Хто зможе мені відрегулювати дверку, а то я нову скобу поставив, а настроїти нормально неможу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 Стоело немного сюда не заходить, как вы тут кучу постов написали, устал читать. На следуйщей неделе надеюсь уже приеду на встречу, а пока занят (то работа, то праздники) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 vazik_lv, ти казав шо вроді тре тобі шоколадку до гени, я сьогодні, хз для чого, купив, такшо не купляй. мене якийсь блуд вчепився)))) завтра в нас клубний ремонтік Пропоную! здибатись за "Шекспіром" о 13:00 І! величезне Дякую! Markу і VETERANy за велику допомогу сьоогодні! ну і звісно Ksu за величезну допомогу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 Я -1, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
legolviv 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 шкода що я в день занятий, так ні разу на жодній зустрічі не був. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах