Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

CheZZ,

Слухай, ти три дні тому в Метро був? А то я здалеку не міг впізнати. Дивлюся, стоїть нібито знайомий чувак, вивчає план розміщення торгових відділів. Хотів підійти, привітатися, а потім думаю - напевне чувак хоче вкрасти колесо до Жигуля і дивиться, кудою втікати. :multi: Ні, думаю, ще пов"яжуть як спільника.... Якщо то не ти був, то вибачай...:bk:

До речі, а чия то помаранчева копійка з клубною наклейкою їздить по Львову? Номер 51-80 чи щось таке...

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
CheZZ,

Слухай, ти три дні тому в Метро був? А то я здалеку не міг впізнати. Дивлюся, стоїть нібито знайомий чувак, вивчає план розміщення торгових відділів. Хотів підійти, привітатися, а потім думаю - напевне чувак хоче вкрасти колесо до Жигуля і дивиться, кудою втікати. :multi: Ні, думаю, ще пов"яжуть як спільника.... Якщо то не ти був, то вибачай...:bk:

Був:)

Поділитися повідомленням

До речі, а чия то помаранчева копійка з клубною наклейкою їздить по Львову? Номер 51-80 чи щось таке...

:bw: цікаво... а шо хоть за машина? нормальна чи рагульська чи гнила? бо я одному чуваку давав наклейку, але от його машини і не бачив. хібба вона може бути. або хтось через київ замовляв наклейку.

Поділитися повідомленням

порядка 240 гривень на сорокалетие мало

активней товарищи, не жмём по 10 гр.

Поділитися повідомленням

slim_painter, Точясом не той шо машину продавав з розпоркою під капотом і ходовю від 07 ?

Поділитися повідомленням

аналогічне питання, яка там різниця в ходовій?

може і його машина, правда не пам"ятаю чи йому давав чи нє.

Bratik, приєднуюсь до привітань! всього найкращого!!! зеленого світла і халявної бєнзи!

Поділитися повідомленням

Всем спасибо за поздравления!!!!!

Через пол часа гости прийдут, так, что сегодня буду тут только вечером (надеюсь) :)

Поділитися повідомленням

slim_painter,

Bratik,

Та нема різниці просто він казав шо поставив все з нової 07 тому і кажу шо з сімки !

Поділитися повідомленням

slim_painter, Ти часом не був сьогодні на Івана Франка десь годинка 14, обганяв трамвай по зустрічній?:bk:

Поділитися повідомленням

моє жабенятко зимує під снігом :) поки воно нікого не обганяє :)

тоді сорі, то була теж зелена копа з білою наклейкою на задньому склі - думав Ти, наздогнати не встиг:multi:

Поділитися повідомленням

:bw: цікаво... а шо хоть за машина? нормальна чи рагульська чи гнила? бо я одному чуваку давав наклейку, але от його машини і не бачив. хібба вона може бути. або хтось через київ замовляв наклейку.

машина була... ну скажем, так собі... далеко не окраса клубу. Біля Арсену на Сихові зустрів. Хотів фафакнути, але я був на Маджі, то чувак напевне не зрозумів би, що я від нього хочу...

Поділитися повідомленням

vazik_lv, Здарова!!! Це ти валив сьогодні десь так в 17.00 по вул. Героїв Упа, я тобі маячив а ти маякнув мені аварійкою?

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Bratik, сорі що пізно, вчора вночі приїхав і тільки зараз зміг сісти до компа

Вітаю с днюхою, міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу!

І нехай тобі завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Поділитися повідомленням

Народ!!!!

Потрібна допомога: треба з хати все винести, і завтра помогти занести матеріали для ремонту

сьогодні - починаючи від цього моменту і до вечора

завтра - орієнтовно привезуть з 11 до 13 год - занку передзвонять і скажуть точніше

пролблема в тому, що деякі речі я сам просто не винесу (шафа, диван, холодильник і т.п.)

Поділитися повідомленням

Bizon, бачив шо хтось блимав і я поблимав аварійкою, тим більше бачив шо 2101, так і поняв шо хтось побачив мою наклейку! Бо вживу тебе і твою машину не бачив! Тепер буду знати!

Поділитися повідомленням

Кияни просять визначитись з поїздкою до печери - їм треба місця замовляти. Це шанс познайомитись з ними "в живу". slim_painter, керуй!

Поділитися повідомленням

та шо тут керувати, всі хто має бажання, прошу в тему, там відписуйтесь. я наприклад зараз не маю змоги поїхати кудись і то вже так напевно буде десб до кінця червня...

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз