Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Mark,

Mark, Вітаю вітаю вітаю!!!!:) Щоб завжди горіло тільки зелене світло на твоїй життєвій дорозі!!!

slim_painter, та ти просто написав до четвня Ні Ні! Тому і не поняв, А як же пробіг!!!!:))))

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
slim_painter, та ти просто написав до четвня Ні Ні! Тому і не поняв, А як же пробіг!!!!)))

гГИ!))) пробіг я не пропощу!

народ, ніхто не хоче в Брюхах покататися ?

Поділитися повідомленням

МАРК хепі бирздей :multi: Всього всього всього всього всього всього всього всього всього..............Кароче шо сам собі побажаєш......;)

slim_painter, А коли ти хочеш польотати????:bw:

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Всім ще раз спасибі за привітання)

А польотати ідея цікава) А особливо та яку мені Слім кинув в контакт, хоча незнаю чи фінансово витягну поїздку, бо там треба море бензину)

Змінено користувачем Mark

Поділитися повідомленням

Mark, Я так поняв що в тебе днюха, і також приєднуюсь до усіх побажань, всього тобі найкращого)))

Поділитися повідомленням

Віталій, зараз якраз йде вирішення організаційних питань щодо святкування цього роу - 40 РОКІВ "КОПІЙЦІ"

приходь на зустрічі - познайомимось

і що там буде і коли буде таке ?

Поділитися повідомленням

Віталій, ось ціла тема є Посилання

А польотати ідея цікава) А особливо та яку мені Слім кинув в контакт, хоча незнаю чи фінансово витягну поїздку, бо там треба море бензину)

так якщо зберуться бажаючі, то не проблема, от як ми тоді їздили, всі скинулись по 50грн на дорогу і всьо нормуль, особисто я б поїхав. шукаєм ше двох і газуєм)))))))

Поділитися повідомленням

slim_painter, та я би поїхав але треба тепер пробивати машину, а той і не одну))))))))...

Та цю тему я бачив, просто не докінця був впевнений про шо ви говорите!!!:), бо там ше є тема про Слалом-ралі, ти шось таке...

Поділитися повідомленням

Я +1:) Хто ще буде?

Дречі, я буду їхати зі сторони Науково,ї може когось підібрати?

Ось мій номер 80979907060 або 80631835875

Поділитися повідомленням

кароч Марк дуже дякую за все якшо шо вибачай але всьо було кльово, респект ну і шераз МНОГАЯ ЛІТА, гг))

а всім остальним скажу шо хто не пішов зі мною і вазіком ви даром пів життя прожили ми так налахались шо то ппц, на наступний раз спитайтесь як його йо..бане очко бо він всю дорогу то повторював,хахахах я ржав шо то капець))

кароч всім дякую шо ви з нами))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз