Bratik 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark, ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!! Полный бак тебе и хорошую резину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark, вконтакті привітав, тепер тут! всього тобі кращого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark Приєднуюсь до привітань! і хай корозія оминає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark, Mark, Вітаю вітаю вітаю!!!! Щоб завжди горіло тільки зелене світло на твоїй життєвій дорозі!!! slim_painter, та ти просто написав до четвня Ні Ні! Тому і не поняв, А як же пробіг!!!!))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 приєднуюсь до всіх побажань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 slim_painter, та ти просто написав до четвня Ні Ні! Тому і не поняв, А як же пробіг!!!!))) гГИ!))) пробіг я не пропощу! народ, ніхто не хоче в Брюхах покататися ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 МАРК хепі бирздей Всього всього всього всього всього всього всього всього всього..............Кароче шо сам собі побажаєш...... slim_painter, А коли ти хочеш польотати???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 slim_painter, нічо зробим ми твоє жабенятко і будеш льотати на ньому! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 slim_painter, хочу тіки погоду обіцяють паскудну 0 -1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 (змінено) Всім ще раз спасибі за привітання) А польотати ідея цікава) А особливо та яку мені Слім кинув в контакт, хоча незнаю чи фінансово витягну поїздку, бо там треба море бензину) Змінено 9 лютого 2010 користувачем Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Mark, Я так поняв що в тебе днюха, і також приєднуюсь до усіх побажань, всього тобі найкращого))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Віталій 1 Скарга Опубліковано: 9 лютого 2010 Віталій, зараз якраз йде вирішення організаційних питань щодо святкування цього роу - 40 РОКІВ "КОПІЙЦІ"приходь на зустрічі - познайомимось і що там буде і коли буде таке ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 Віталій, ось ціла тема є Посилання А польотати ідея цікава) А особливо та яку мені Слім кинув в контакт, хоча незнаю чи фінансово витягну поїздку, бо там треба море бензину) так якщо зберуться бажаючі, то не проблема, от як ми тоді їздили, всі скинулись по 50грн на дорогу і всьо нормуль, особисто я б поїхав. шукаєм ше двох і газуєм))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 лютого 2010 slim_painter, а не Хочете всім розказати!!!???? а то якось не гарно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Masterio, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Masterio, Посилання хм можна пхнути ))))))))))))))))))) ше разок погуляти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Masterio, та йопті. ти ж так само сидиш на ЛТК. давайте ше раз так бандою поїдем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 slim_painter, та я би поїхав але треба тепер пробивати машину, а той і не одну))))))))... Та цю тему я бачив, просто не докінця був впевнений про шо ви говорите!!!, бо там ше є тема про Слалом-ралі, ти шось таке... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Незабуваєм шо нині четвер і тре бути еа 19:00 на окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 незнаю чи буду, постараюсь забігти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Я +1:) Хто ще буде? Дречі, я буду їхати зі сторони Науково,ї може когось підібрати? Ось мій номер 80979907060 або 80631835875 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 +..................... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Ми з АЛМАЗ тоже будем! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 кароч Марк дуже дякую за все якшо шо вибачай але всьо було кльово, респект ну і шераз МНОГАЯ ЛІТА, гг)) а всім остальним скажу шо хто не пішов зі мною і вазіком ви даром пів життя прожили ми так налахались шо то ппц, на наступний раз спитайтесь як його йо..бане очко бо він всю дорогу то повторював,хахахах я ржав шо то капець)) кароч всім дякую шо ви з нами)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах