slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Марк, вельми вдячний, погуділи на славу! а Вазік обезбашений вар"ят! класно в снігу повалялись всі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 slim_painter,тільки ксю ми не рухали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 almaz, Кажи засебе . Марк, все було супер , дякою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Fani,я маю на увазі шо ми їїх в сніг не кидали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 А ви шо так багато пишете, я тільки до хати зайшов, не встиг сісти за комп, як ви вже накатали пів сторінки! Ше по дорозі встиг впасти 2 рази в сніг, 1 раз між плити моста, і потім зїхав по сходах на срац..!!!! Дяк, АЛМАЗу, за допомогі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 vazik_lv,та всьо гуд нато ми і одноклубники шоб помагати в різних тяжких ситуаціях Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 11 лютого 2010 Бачу ви весело добрались додому) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 лютого 2010 Які плани на наступний четвер??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 агааааааа бухали мляя)))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 Ото сніжок пішов, десь годину тому треба було скочити на закупи в Арсен, так 10 хв згрібав сніг з машини, сантиметрів 20 було, а приїхав лопату в руки і стоянку розгрібав, ще 25 хв!!!!!! І такі рясні опади передають ще і завтра! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 vazik_lv, тре було пішкарусом)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 лютого 2010 А я нічого покатався. Тільки двірники швидко намерзають і розмазують жижу по вікні. До свого гаража не доїхав 200м - чесав пішки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 slim_painter, та я вже не пам"ятаю коли пішком на закупи ходив! VETERAN, А що так снігом засипало? Я ніби нормально їздив!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 А що так снігом засипало? Та налипало на щітках так, що мусив часто ставати і оббивати від льоду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 а покатушки якісь будуть? сніг ж на вулиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 andy_sniper, то мокрий, тяжкий сніг, нормально не покатаєшся, тільки грузнути будеш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 я вже домовився за футболки, точніше друк. залишилось тепер нам закупити ці футболки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 14 лютого 2010 slim_painter, а френдам клубу будуть футболки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 slim_painter, СУПЕР!!! Але треба якісь нормальні, минулого разу червоні були непогані! Але може краще з комірцем???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 в мене тож буде футболка, не майка бо напис більший від тої майки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 andy_sniper, і френдам будуть! vazik_lv, купиш собі з комірцем, і матимеш з комірцем народ! потрібно знайти точку з футболками, можливо і кепками, шоб не поганої якості і не дорого! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 а якого кольору, я наприклад хочу білу футболку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 slim_painter, Saba2106, Думаю нам потрібно вже тоді всім однакове! якщо з комірцем то з комірцем, якщо ні, то ні! Білі то білі, червоні то червоні!!! Буду підшуковувати кепки з майками, якщо щось попадеться, то обов"язково дам знати! Думаю slim_painter, пошукати треба на Краківському, там дешево і вибір буває! Бо на Південному і га..но і то дорого коштує! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 от круті в Арсені тоді Masterio взяв футболки, якість хороша і ціна 30грн теж хороша. а стосовно самих футболок, кольорів і т.д. в четвер вирішимо, я вже всьо навузюкав, тре тіки громадою обрати конкретні варіанти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 slim_painter, всьо замьотано!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах