Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 я червону вже маю, хочу білу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 15 лютого 2010 і я хочу білу. бо народ думає шо то якісь комуністи зібрались)))))))))))))))))(нікого не хотів образити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 та і я хочу білу просто як сказав шо в арсені класні футболки, то не означає шо вони тіко червоні)))))))))) бачив ше білі, чорні, зелені і жовті минулого року, цього року ше не созон і футболок ноль. бо народ думає шо то якісь комуністи зібрались)))))))))))))))))(нікого не хотів образити)а то так і лишиться, так і будуть нас рахувати комуністами прапори то в нас ядерно червоні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 (змінено) Ух круто було б на чорній футболці червоний (або білий) малюнок А внизу маленькими буквами надпис "Ми тоже не Ачкуєм, бо просто немає чим" ))) Змінено 16 лютого 2010 користувачем Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 Я тоже за білу! Думаю до четверга нема чого відтягувати, більшість за білий колір!!! slim_painter, А друкуватись буде в кольорах, чи одним кольором?????? Якщо одним, то може не червоним? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 друк одним кольором. червоним по білому. якщо буде друк двома кольорами, ціна роботи відповідно зростає вдвічі але взагалі є три варіанти: -білий друк на червоній футболці -червоний друк на білій футболці -білий друк на чорній футболці (червоний друк по чорному відкидається, можу зробит ескіз, якщо не уявляєте, власне для наших футболок поєнання не хороше) інші варіанти по суті не розглядаюються, оскільки не забуувайте шо є клубна символіка і клубні кольори, для прикладу зайдіть на сайті в клубний магазин і там гляньте продукцію і ціни теж подивіться))) Короч, в четвер всьо разом вирішимо, виберемо, може хтось ше запропонує варіанти. і ше одне, напевно буде можливий варіант робити шось трошка інше від всієї партії, наприклад хтось соббі захоче іншу футболку, чи наприклад з комірцем чи чорну, можна буде такі поодиночі екземпляри зробити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 а чорний друк по чорному можна? :multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 andy_sniper, спеціально для тебе буде просто друк, без футболки, положем тебе під прес slim_painter, я думаю треба білу, тому що червона вже є, я наприклад ше одної червоної нехочу, плюс в червоній дуже парить літом, думаю в чорній буде так само. Тому білу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 slim_painter, раз така ситуація, то я як і Saba +1! біла футболка і червоний друк! + хотів би білу кепку теж з символікою! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 а я хочу білу футболку і чорний надпис))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 Хтось їде до нас чи не?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 лютого 2010 Dovhuy, ми в четвер точно вже обговорим і скажем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 slim_painter, та оке але ви скажіть не на форумі а візьміть позвоніть або в котакт))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 Masterio,і я так кажу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 лютого 2010 кепки хочу!!!!:evil: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 Бі і БУ, вибачайте але я сьогодні буду машини( АКБ здохла, такщо іншим разом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 [color="Red">Увага Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 DimasiK, дякую, сьогодні на зустрічі обговорим. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DimasiK 1 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 Saba2106, благодарю ребята, 5-10 грн роли никакой не сыграют вам, а вот жизнь 20 годовой девушки спасти могут. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 лютого 2010 (змінено) Бі і БУ ти не правильно кажеш))))) тре казати БУтаБІ Змінено 22 лютого 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 20 лютого 2010 а тут глухо шо то просто пісец Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 нас вже і тут так називають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 Всі вимерли як динозаври колись Флудильня львівська засихає Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 CheZZ, разучились флудить Постоянно что то решают, а вот сюда инфу скинуть не хотят... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 21 лютого 2010 шо там чувати за річницю? скільки машин приблизно буде? хто приїде у гості? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах