vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 andy_sniper, Bratik, всьо до slim_painter, він знає! В темі "40-років копйці" все написано впринципі, зараз трошки змінюється маршрут, тому що покишо ми вибрали одну контрольну точку! І екіпіровка білі футболки і білі кепки, хто хоче щось інакше, окремо замовляти в СЛІМА! От впринципі все що ми покищо вияснили!!! В Брюхи ніяк не можем поїхати на заправку, домовитись за площадку!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 vazik_lv,я наприклад нехочу кепки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 almaz+1 Я наприклад тоже, да і футболку хочу таку як Мастеріо бо та с клеймом Совецького автопрому якось не очень, а купити щоб раз надіти, і потім кинути на полку до кращих часів, якось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 (змінено) а машини в вас не совєтскі?! нормальне лого клубу! всьо клубу по всій Україні! і нема тут нічого галімого шоб не носити їх. навпаки класні футболки. так і тимбільше чим більше буде футболок замовлятись, тим дешевше. коли ми поїдем в брюхи? Змінено 22 лютого 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 slim_painter, там Фікус на 28 організовує слалом в Брюхах, може він вже нарив номер того тіпа, зв2яжись з ним ше раз! Або поїдем на той слалом, заодно і поговорим!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 vazik_lv, ти читаєш мої думки, я то вже якраз був зробив, чекаю на відповідь. якщо глухо, то завтра задзвоню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Народ давайте шоб не було сварок кожен замлвляє шо він хоче.... Я так само кепки не хочу, і футболку буду собі сам робити.а то шо то є лого всієї України то таке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Мастерио прав, дизайн нужно немного подогнать под современные реали, да и крастное на белом я не сильно люблю, тем более это цвет одной из политической партии. Слим, сколько потянет кепка и футболка (примерно). Да и дизайн наклейки нужно обновить, хотя бы добавить натпись типа " автоклуб" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Да и дизайн наклейки нужно обновить, хотя бы добавить натпись типа " автоклуб"ескіз вже давним давно намальований, я приносив, показував, то було ше десь в грудні чи листопаді. я просто ніяк не можу докінця зробити в Corelі, хто знає шо то за прога, то мене зрозуміє. Слим, сколько потянет кепка и футболка (примерно) ну тре найти і купи самі футболки і кепки + друк! але зтакими різносторонніми поглядами, буде явно дорожче. я рахував шо зроблять одне сито і накліпають 20футболлок, а тут вже всі хочуть різного, такшо ціна відповідно зростає в енну кількість раз. думайте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 slim_painter, І раджу тобі зразу запитати хто хоче футболку то і таку кількість і робити, бо маю гіркий досвід з минулого разу залишилось дві футболки(а я їх за свій рахунок мутив)!!. А на рахунок дизайна то вже спорне питання, тому ти нікому не вгодиш так є так було і так буде))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Masterio, пам"ятаю то і шо ше хтось гроші не віддав. тому того разу будем інакше "утром деньги-вечером стулья, вечером деньги-утром стулья" слух Masterio, а в тебе ті футболки ше залишились? може зараз будуть нові бажаючі які б купили? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Ну в мене ше є дві футболки "М" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 А мені треба XXX...L Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 22 лютого 2010 Привіт, все таки махнув я Польщу на машині, в четвер покажу фотки))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 slim_painter, скажу тобі таке: футболки і кепки повинні бути однакові - тоді буде видно толпу, а то буде як якесь збіговистько пропоную залишити білу футболку, а кепку зробити червону - я, наприклад, кепки не дуже люблю, але біла буде дуже мурзатись яка орієнтовна ціна готової футболки? так, для інформації - мені треба велику, а дівчині маленьку, якщо буде невисока ціна - скорш за все візьму кілька Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Saba2106, Чекаємо фотозвіт від тебе......))) vedmid, Ну якшо мені не подобається футболка з тим логом і кольором то чого я її маю вдягати!!!!?Тому і говорю шо треба ше раз передивитись варіанти, а якшо нє то половина буде в одних футболках а друга в інших))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Альо народ! Давайте тоді на четвер кожен покажіть хто що хоче!!! Як хочете, фотки на телефоні, малюнки, можете на компі замутити і роздрукувати!!! бо то получається шо в кожного всьо різне! Або другий варіант, кожен вдягає що хоче, але тоді якоюсь однаковою символікою машини позначити, чи ті ж самі прапори, чи наклейки з зміненим стилем, ..... і тому подібне!!! А то в четрвер майже все домовились, тільки прийшли додому вже одному то не так, другому-то! Та для того ми і проводимо зустрічі щоб обговорити такі питання!!!!! slim_painter, знаю шо ми починаєм тебе потроху з тими макетами замахувати, але постарайся на четвер, навіть в "сирому" стані, роздрукувати ті ново-змінені емблеми, лого, кароче всьо шо маєш!!!!! Може комусь шось сподобається! То саме стосується всіх! Я теж постараюсь підготувати пару макетів, як я бачу ті футболки і кепки, лого..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 vazik_lv, Я ше на зустрічі казав шо того я не вдягну, мене підтримав Марк і Чез, то не треба зараз говорити шо хтось передумав... Ше раз кажу шоб ми не сварились треба скинути макети всі допустимі які є і обрати. Я небачу нічого страшного в тому шо не в всіх будуть футболки одного кольору. Минуло разу в нас всі мали червоні футболки а Ведмідь мав білу, і нічого всьо нормально було нє? А ви тут вже таку проблему робите з того шо то просто пісец, ви би краще думала про шось інакше а не зациклювались на атрибутиці клубу, а то так вийде шо всі будуть гарно вдягнені, а толком нічого не зробили і толку з тих футболок)))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Masterio, всьо пучком! Я і кажу шо ше раз треба скинути на четвер всі макети!! Хто і як баче ту всю фігню! Ше раз будем дивитися! Як на мене то біла футболка то нормально, але от та емблема ззаді і червоний колір, троха не то! Треба шось перемутити! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Я найшов футболки, білі класні, але один нюанс))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Saba2106, ціна ?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Saba2106, Вони не в Україні , лан хто в неділю в брюхи їде ? Mark, ти учясник ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 я в Брюхи палюбасу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 A що там цікавого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 23 лютого 2010 Mark, Fani, ціна 7 злотих (21 грн), то є 10 км від кордону, так шо треба когось з візою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах