Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

andy_sniper,

Bratik,

всьо до slim_painter, він знає! В темі "40-років копйці" все написано впринципі, зараз трошки змінюється маршрут, тому що покишо ми вибрали одну контрольну точку! І екіпіровка білі футболки і білі кепки, хто хоче щось інакше, окремо замовляти в СЛІМА!

От впринципі все що ми покищо вияснили!!!

В Брюхи ніяк не можем поїхати на заправку, домовитись за площадку!!

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Гість Mark

almaz+1

Я наприклад тоже, да і футболку хочу таку як Мастеріо:bk: бо та с клеймом Совецького автопрому якось не очень, а купити щоб раз надіти, і потім кинути на полку до кращих часів, якось :bl:

Поділитися повідомленням

а машини в вас не совєтскі?!

нормальне лого клубу! всьо клубу по всій Україні! і нема тут нічого галімого шоб не носити їх.

навпаки класні футболки. так і тимбільше чим більше буде футболок замовлятись, тим дешевше.

коли ми поїдем в брюхи?

Змінено користувачем slim_painter

Поділитися повідомленням

slim_painter, там Фікус на 28 організовує слалом в Брюхах, може він вже нарив номер того тіпа, зв2яжись з ним ше раз!

Або поїдем на той слалом, заодно і поговорим!!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, ти читаєш мої думки:multi:, я то вже якраз був зробив, чекаю на відповідь. якщо глухо, то завтра задзвоню.

Поділитися повідомленням

Народ давайте шоб не було сварок кожен замлвляє шо він хоче.... Я так само кепки не хочу, і футболку буду собі сам робити.а то шо то є лого всієї України то таке.

Поділитися повідомленням

Мастерио прав, дизайн нужно немного подогнать под современные реали, да и крастное на белом я не сильно люблю, тем более это цвет одной из политической партии. :)

Слим, сколько потянет кепка и футболка (примерно).

Да и дизайн наклейки нужно обновить, хотя бы добавить натпись типа " автоклуб"

Поділитися повідомленням

Да и дизайн наклейки нужно обновить, хотя бы добавить натпись типа " автоклуб"
ескіз вже давним давно намальований, я приносив, показував, то було ше десь в грудні чи листопаді. я просто ніяк не можу докінця зробити в Corelі, хто знає шо то за прога, то мене зрозуміє.

Слим, сколько потянет кепка и футболка (примерно)

ну тре найти і купи самі футболки і кепки + друк! але зтакими різносторонніми поглядами, буде явно дорожче. я рахував шо зроблять одне сито і накліпають 20футболлок, а тут вже всі хочуть різного, такшо ціна відповідно зростає в енну кількість раз. думайте.

Поділитися повідомленням

slim_painter, І раджу тобі зразу запитати хто хоче футболку то і таку кількість і робити, бо маю гіркий досвід з минулого разу залишилось дві футболки(а я їх за свій рахунок мутив)!!. А на рахунок дизайна то вже спорне питання, тому ти нікому не вгодиш так є так було і так буде)))

Поділитися повідомленням

Masterio, пам"ятаю то:( і шо ше хтось гроші не віддав.

тому того разу будем інакше:) "утром деньги-вечером стулья, вечером деньги-утром стулья"

слух Masterio, а в тебе ті футболки ше залишились? може зараз будуть нові бажаючі які б купили?

Поділитися повідомленням

slim_painter, скажу тобі таке: футболки і кепки повинні бути однакові - тоді буде видно толпу, а то буде як якесь збіговистько

пропоную залишити білу футболку, а кепку зробити червону - я, наприклад, кепки не дуже люблю, але біла буде дуже мурзатись

яка орієнтовна ціна готової футболки?

так, для інформації - мені треба велику, а дівчині маленьку, якщо буде невисока ціна - скорш за все візьму кілька

Поділитися повідомленням

Saba2106, Чекаємо фотозвіт від тебе......)))

vedmid, Ну якшо мені не подобається футболка з тим логом і кольором то чого я її маю вдягати!!!!?Тому і говорю шо треба ше раз передивитись варіанти, а якшо нє то половина буде в одних футболках а друга в інших)))))))

Поділитися повідомленням

Альо народ! Давайте тоді на четвер кожен покажіть хто що хоче!!! Як хочете, фотки на телефоні, малюнки, можете на компі замутити і роздрукувати!!!

бо то получається шо в кожного всьо різне!

Або другий варіант, кожен вдягає що хоче, але тоді якоюсь однаковою символікою машини позначити, чи ті ж самі прапори, чи наклейки з зміненим стилем, ..... і тому подібне!!! А то в четрвер майже все домовились, тільки прийшли додому вже одному то не так, другому-то! Та для того ми і проводимо зустрічі щоб обговорити такі питання!!!!!

slim_painter, знаю шо ми починаєм тебе потроху з тими макетами замахувати, але постарайся на четвер, навіть в "сирому" стані, роздрукувати ті ново-змінені емблеми, лого, кароче всьо шо маєш!!!!!

Може комусь шось сподобається!

То саме стосується всіх!

Я теж постараюсь підготувати пару макетів, як я бачу ті футболки і кепки, лого.....

Поділитися повідомленням

vazik_lv, Я ше на зустрічі казав шо того я не вдягну, мене підтримав Марк і Чез, то не треба зараз говорити шо хтось передумав... Ше раз кажу шоб ми не сварились треба скинути макети всі допустимі які є і обрати.

Я небачу нічого страшного в тому шо не в всіх будуть футболки одного кольору. Минуло разу в нас всі мали червоні футболки а Ведмідь мав білу, і нічого всьо нормально було нє?

А ви тут вже таку проблему робите з того шо то просто пісец, ви би краще думала про шось інакше а не зациклювались на атрибутиці клубу, а то так вийде шо всі будуть гарно вдягнені, а толком нічого не зробили і толку з тих футболок))))))))))

Поділитися повідомленням

Masterio, всьо пучком!

Я і кажу шо ше раз треба скинути на четвер всі макети!! Хто і як баче ту всю фігню! Ше раз будем дивитися!

Як на мене то біла футболка то нормально, але от та емблема ззаді і червоний колір, троха не то! Треба шось перемутити!

Поділитися повідомленням

Saba2106, Вони не в Україні :multi:, лан хто в неділю в брюхи їде ?

Mark, ти учясник ?

Поділитися повідомленням

Mark,

Fani, ціна 7 злотих (21 грн), то є 10 км від кордону, так шо треба когось з візою

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз