slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 legolviv, так 19,00 то не є і вже такий день. це вже вечір. та можна і запізнитись. і можна десь на гонках найтися, от як в цю неділю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 (змінено) slim_painter, нема за що) треба знач треба. vazik_lv, що мені треба з собою взяти крім діодів, супер клея і машини?) legolviv, чи в суботу на 20-21 на Північній, будуть гонки тоже) P.S Слім, щоб розібрати ту біду в тебе інструменти є? Змінено 26 лютого 2010 користувачем Mark Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2010 slim_painter, а що сталось, що робили ви сьогодні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 28 лютого 2010 (змінено) я шось не можу зрозуміти куди дівся мій великий пост з фотками і ше тут був пост VETERANa ?!!! лан, напишу ще раз. P.S Слім, щоб розібрати ту біду в тебе інструменти є? є slim_painter, а що сталось, що робили ви сьогодні? сьогодні розкажу ось фотки вчорашнього "суботніка" ось так застряг Алмаз: і ось ще одна фотка, з п"ятниці. для тих хто не вірив мені, шо я підніму радіатор зі всіма патрубками, так, щоб закрутити крильчатку p.s.я знаю шо то робиться не так, але я зробив так! я забув! велика подяка Алмазу за гараж!!! сьогодні 11,30 окружна! Змінено 28 лютого 2010 користувачем slim_painter Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 мошно посиділи в гаражі і покатались!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 Молодці, а хоть одну машину до пуття довели? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 конешно! я наприклад зробив то шо планував! а от решта шось нічо не робили)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 slim_painter, Фані мені замок відрегулював, і зеркало салонне я зремонтував! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 Фані мені замок відрегулював коли таке було? я шось видно запрацювався під своєю)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 я сугроби розкидав))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 Здоров народ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slim Підкажи де той дворік в якому живе Ксю???? Мене зацікавила та красьта шо там стоїть)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 vaz_-_2105, ми контору не палимо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 1 березня 2010 Ну будьласка. я дуже хочу фари, якщо вони ще нормальні. Ну хоть стьокла. ПЛІЗ!!!!!! Ну не то не)))))))))))))))))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 vaz_-_2105, а мені капот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 і мені щось можна шкло в двері Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 Якийсь прям чудо дворик)) Може і мені там найдеться щось, ну наприклад якесь стареньке, нікому не потрібне БМВ 528 чи 328Т, року там десь 2003-2005 ?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 кароче мені коробку якщо там 5-ти ступка, редуктор, хаднє скло з підігрівом Руль, карти дверей, стьокла дверей,!!! slim_painter, а може домовитись з тим старим, і забрати в нього ту машину за 400-500 грн. а потім подєрєбаним шо нам треба. а решта на метелолом здамо!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 та нема питань, пробуйте, тільки навряд чи то вийде)))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 и чего там без меня деребаните??? дайте и мне железяку какую небуть (типа панель ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 вазік ну ти іскромний ми тут по одній дечі хотіли відкрутити а ти чуль не всю машину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 ОБЛОМІТЬСЯ!!!! нагльош!!! якби якоїсь противної сусідки чи сусіда, прошу дуже, але то мого дружбана...так шо забудьте!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 та хто тебе питати буде))ГГ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 А фіг ти взнаєш де я живу!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 2 березня 2010 Ше такого ми не обговорювали, розбираєм чужу машину А власник навіть недає дупля)))))))) Ксю правильно робиш шо заступаєшся!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2010 Хоть хтось підтримав Дяка Masterio Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах