vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2010 AngEvil, льогка, 5 сек. і я знаю де ти живеш! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 3 березня 2010 напиши в приват мені мою адресу в контакті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Хто сьоня буде??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Думаю буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 Буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 4 березня 2010 ненаю, може буду! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 кажіть шо поправити Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 Вроді класно получилось я тіко би то прицепив внизу вікна, зверху мну заважати буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 А я би назву клубу поміняв Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 Masterio, ДФ -Драгон фаєр канає?:lol::lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 slim_painter ну я кажу ше поміняти шрифт сайту на якийсь курсивніший Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 Mark, +5000000000000000000000000000000000:multi: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 Masterio, про яку назву клубу ти говори? шо поміняти? ні назва, ні адрес мінятись не будуть. хіба новий клуб створити)))))) almaz, курсиву не треба, шрифт адресу сайту, міняти не буду! практично по всій Україні він є такий і не інакший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 slim_painter, нормально! Тільки то всьо буде білим оракалом, а не чорним? Бо чорне неканає, погано буде видно, тим більше на затемнених шклах! І коли ти будеш робити ті наклейки на задні бокові стьокла з прізвищем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 березня 2010 vazik_lv, так, звичайно білим але то ше не кінцевий варіант наклейки, ше тре поправляти багато дрібниць. а наклейки з прізвищем вже разом з тим зробим, шоб всо на раз замовити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 slim_painter, И когда всёбудет готово??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 slim_painter, И когда всёбудет готово??? кажіть шо поправити, я ше може все-таки зроблю варіант разом з 2106, збираєм гроші наперід, і несу друкувати весело сьогодні пройшов гаражний суботнік! давайте тепер так ше побільше будем з"їжатись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 Ото сьогодні в гаражі посиділи, ногу мені переїхали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 slim_painter, как по мне, то нормально, только не будет это всё сложно в изготовлении и наклеивание, ну и лучше две копейки поставить или совсем убрать. (я не дизайнер и это моё мнение). Ну и по сколько будет надо на это всё? Кстате а на перёд будед чего то? slim_painter, на копейке фары темные, на семерке светлые, салона на семерке на видно, зеркало на копе отродясь круглым не было, и на копе левое крыло возле фары дорисуй, а то как то пустовато, форма теряеться. Поставь машины под одинаковым ракурсом.И номера поправь.Переход задняя дверь - крыло немного кривоват, такое ощущение, что там машина на много шире. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 Bratik, Кругле зеркало було на перших моделях такшо ненада ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 березня 2010 з виготовленням проблем не буде, машина ріже будь-який контур, з наклеюванням теж проблем буде, єдино шо буде проблема з віддеранням зайвого оракалу, але ми якогось четверга зберемся і за пивом кожен собі буде відколупувати)))) ціна буде десь від 15 до 20грн дві копійки немма змісту роботи, бо тут якраз і фішка наклейки в тому шо є типу еволюція ВАЗ, від 01 до 07 і шо в наш клуб входять всі класичні вази. от тіки 06 бракує. на переді нема змісту шось ліпити, тимбільше якщо наліплять, потім то всьо оператори повирізають, як ведмедя на 39 річчі)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2010 *** а я сьоня запив........... А шо було цікавого?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2010 Ніхто на Північну зїздити нехоче ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2010 Я пас, я сьогодні в гості рулю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 7 березня 2010 я тіки з лиж приїхав, розказуйте, що в гаражах було? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах