Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Гість Mark

Вроді класно получилось :ay: я тіко би то прицепив внизу вікна, зверху мну заважати буде.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Гість Mark
Masterio, ДФ -Драгон фаєр канає?:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Поділитися повідомленням

Masterio, про яку назву клубу ти говори? шо поміняти? ні назва, ні адрес мінятись не будуть. хіба новий клуб створити))))))

almaz, курсиву не треба, шрифт адресу сайту, міняти не буду! практично по всій Україні він є такий і не інакший.

Поділитися повідомленням

slim_painter, нормально! Тільки то всьо буде білим оракалом, а не чорним? Бо чорне неканає, погано буде видно, тим більше на затемнених шклах!

І коли ти будеш робити ті наклейки на задні бокові стьокла з прізвищем?

Поділитися повідомленням

vazik_lv, так, звичайно білим:) але то ше не кінцевий варіант наклейки, ше тре поправляти багато дрібниць. а наклейки з прізвищем вже разом з тим зробим, шоб всо на раз замовити.

Поділитися повідомленням

slim_painter, И когда всёбудет готово???

кажіть шо поправити, я ше може все-таки зроблю варіант разом з 2106, збираєм гроші наперід, і несу друкувати:)

весело сьогодні пройшов гаражний суботнік!:multi:

давайте тепер так ше побільше будем з"їжатись:)

Поділитися повідомленням

slim_painter, как по мне, то нормально, только не будет это всё сложно в изготовлении и наклеивание, ну и лучше две копейки поставить или совсем убрать. (я не дизайнер и это моё мнение). Ну и по сколько будет надо на это всё? Кстате а на перёд будед чего то?

slim_painter, на копейке фары темные, на семерке светлые, салона на семерке на видно, зеркало на копе отродясь круглым не было, и на копе левое крыло возле фары дорисуй, а то как то пустовато, форма теряеться. Поставь машины под одинаковым ракурсом.И номера поправь.Переход задняя дверь - крыло немного кривоват, такое ощущение, что там машина на много шире.

Поділитися повідомленням

з виготовленням проблем не буде, машина ріже будь-який контур, з наклеюванням теж проблем буде, єдино шо буде проблема з віддеранням зайвого оракалу, але ми якогось четверга зберемся і за пивом кожен собі буде відколупувати)))) ціна буде десь від 15 до 20грн

дві копійки немма змісту роботи, бо тут якраз і фішка наклейки в тому шо є типу еволюція ВАЗ, від 01 до 07 і шо в наш клуб входять всі класичні вази. от тіки 06 бракує.

на переді нема змісту шось ліпити, тимбільше якщо наліплять, потім то всьо оператори повирізають, як ведмедя на 39 річчі))))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз