Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Вітаю нашого фотографа і просто файну дівчину з 8 Березня , AngEvil щясья і любові побільше :ax:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Приєднуюсь до привітань, правда пізно. Ну але як кажуть ліпше пізно ніж ніколи. На рахунок наклейок, СУПЕР і мене проінформуйте скільки та цяця буде коштувати і коли бабасікі закинути. Буду чекати.

Поділитися повідомленням

vaz_-_2105, Ок дамо знати !

vazik_lv, хочеш шось нове запропонувати ? Думаю по старому , покрайній мірі покі непотепліє а там може і на природу або до когось в гараж мона завалитися соку попити :)

Поділитися повідомленням

по стандартній схемі, я може без машини буду, хочеться вже пивка якогось випити)))

Поділитися повідомленням

Masterio, ну ти не можеш не під .. .. .. ти!:evil::evil::evil:

Fani, мені треба контактну групу до прицепа зробити на машині! Думав може хто підїде, я вже Сліму казав! Може в суботу, але шоб було трошки тепліше на вулиці!

Поділитися повідомленням

vazik_lv, Эти выходные нет, но среди недели могу поставить, если что, то пиши. там решим...

Поділитися повідомленням

Гість Mark

Поки "ту" хрень відчистив, блін, засрав пів кухні, завтра буду відмочувати в солярі, подивимось що з того вийде:bw:

Поділитися повідомленням

ДОРОГІ ТАРАСИКИ ВІТАЮ З ІМЕНИНАМИ ЩЕСТЯ ЯК ТО КАЖЕТЬСЯ) ЗДОРОВ'Я І ПОВНОГО БАКУ В ТАЧЦІ

Поділитися повідомленням

Приєднуюсь до всіх вище привітань і хочу додати щоб було у наших Тарасиків здоров'я до своїх коханих мафинок з повним баком.

Поділитися повідомленням

Гість Mark
Vitalik@,давай завтра привалюй на 19.00 на Окружну, хоч познайомимся, а то машина така реальна а ми тебе не знаєм))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз