Fani 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 Вітаю нашого фотографа і просто файну дівчину з 8 Березня , AngEvil щясья і любові побільше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 +1 Приєднуюсь до привітання!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 AngEvil Vitay!!!!!!!!!!!:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 И я присоединяюсь...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 AngEvil невтиг першим на форумі привітати але всерівно вітаю))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 вітаю!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 8 березня 2010 уууу....як приємно ))) Дякую всім дуже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 Приєднуюсь до привітань, правда пізно. Ну але як кажуть ліпше пізно ніж ніколи. На рахунок наклейок, СУПЕР і мене проінформуйте скільки та цяця буде коштувати і коли бабасікі закинути. Буду чекати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 Народ, які плани на четвер? Чи всьо як завжди по стандартному??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 vaz_-_2105, Ок дамо знати ! vazik_lv, хочеш шось нове запропонувати ? Думаю по старому , покрайній мірі покі непотепліє а там може і на природу або до когось в гараж мона завалитися соку попити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 по стандартній схемі, я може без машини буду, хочеться вже пивка якогось випити))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 9 березня 2010 Вазік давай пропозицію. Не вже ти нас запрошуєш до себе в карпати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Masterio, ну ти не можеш не під .. .. .. ти!:evil: Fani, мені треба контактну групу до прицепа зробити на машині! Думав може хто підїде, я вже Сліму казав! Може в суботу, але шоб було трошки тепліше на вулиці! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 vazik_lv, Я не пі......у я говорю!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 vazik_lv, Эти выходные нет, но среди недели могу поставить, если что, то пиши. там решим... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Поки "ту" хрень відчистив, блін, засрав пів кухні, завтра буду відмочувати в солярі, подивимось що з того вийде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 ДОРОГІ ТАРАСИКИ ВІТАЮ З ІМЕНИНАМИ ЩЕСТЯ ЯК ТО КАЖЕТЬСЯ) ЗДОРОВ'Я І ПОВНОГО БАКУ В ТАЧЦІ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Всім привіт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Приєднуюсь до всіх вище привітань і хочу додати щоб було у наших Тарасиків здоров'я до своїх коханих мафинок з повним баком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Vitalik@, і тобі привіт! vaz_-_2105, дяк))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 ти був в Брюховичах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Vitalik@,давай завтра привалюй на 19.00 на Окружну, хоч познайомимся, а то машина така реальна а ми тебе не знаєм)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 10 березня 2010 Vitalik@, Цвет как мой до перекраски ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2010 almaz, vaz_-_2105, дякую!!! Постараюсь сьогодні бути!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах