vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 11 березня 2010 щось сьогодні активність нікудишня! Мало народу, дофіга кислороду+сніг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 Може щось придумаєм на неділю?) тіпа Брюхи якісь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 Да погода дозволяє , головне шоб не потепліло . Я за брюхи ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 погодка має бути такаж як і сьогодні. Да, мені б мою мафинку не мішало б вигуляти троха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 МАРК Може якось на другий тиждень. Bratik вона вже давно фарбована, я хочу знов, але на металік. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 13 березня 2010 Я уже у Львові, так чьо там на завтра завтра рішили, їдем чи ні кудась, а то хз чи вставати рано. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 Втвю,Вітаю,вітаю нашу Ксю , Бажаю тобі того що ти сама собі бажаєш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 Приєднуюсь до привітань!!! остання нагода клубом покататись на снігу, з пятниці конкретне потепління прогнозують Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 AngEvil Поздравляю! Всего хорошего! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 Ксюш ну я тебе ще тут привітаю) Вітаю Вітаю Вітаю!))) А сьоня красіво так покатались) в Брюхах площадка-мечта була, да і в дворику Ксю тоже найс, треба туда ще пару раз заїхати, переорати їм землю))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 Vazik, Алмаз, Bizon, Fani, Saba, Mark. Всім велике дякую!!! дякую шо приїхали і помогли!!! Дуже дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 slim_painter, було дуже приємно допомогти Додому добрався нормально , без пригод майже ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 слім всьо гуд зато то скільки радості було і очі які були в сусудів такшо то було варто)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ ВСІМ!!!!!! :bp::bp::bp::bp::bp::bp::bp: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 AngEvil, і я Вітаю всього тобі найкращого!!! Я тільки додому прийшов! Да, класно всьо було, сусіди напевно в шоці!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 14 березня 2010 Та ну тих сусідів Пі. Сі. Ще раз дяка!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 давайте в четвер складем список наклейок, скільки кому і яких. я візьму ті всі зразки, а хто хоче наклейки, візьміть зразу гроші. просто я зараз сам не маю закласти своїх. тому давайте з розрахунку шо всі маленькі наклейки - 5, велика - 10 і та нова - 15, а потім, коли наклейки будуть вже готові, я нормально порахую і там ше тре буде докину по 1-2гривні, взалежності від наклейки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Добре я непроти ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Давайте складем. І наклеїм. Список. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Я за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Я також за!!! Тільки так і треба, як говориться: "Утром денги, вечером стулья":) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 +1 мені нову вже говорю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 :bh::bh::bh: Ніц не получається у мну, тру тру а толку ......, завтра куплю ще пару літрів бензини, і залию на сутки там буде видно, то випаровуєть дуже швидко. За наклейки без бе) я закину гроші на ту нову і 2 бокових, тіпа ралійних Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vaz_-_2105 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Мені тоже народ нову, я за. В четвер буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах