Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 мені ніби не треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 Saba2106, а чо? ти вже зовсім відрікся шістки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 slim_painter, ну в мене на шістці є. Того року хіба приїду нею на пробіг. Я просто збираю на нормальну реставрацію, на такому убитому кузові їздити не хочу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 16 березня 2010 slim_painter, Тарас, я щось провтикав - яка то "маленька за 5 грн"? Є десь малюнок чи фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 slim_painter, на меня тоже закажи наклейки (новые) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 slim_painter, Тарас, я щось провтикав - яка то "маленька за 5 грн"? Є десь малюнок чи фото? проста адрес сайту в розмірі 50x6 см ше наклейка з ніком на лобовуху і типу ралійна наклейка з прізвищем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 А може хтось хоче таку наклейку??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 vazik_lv, Хочу але без напису "Ми не АЧКУЄМ " і з іншим зеркалом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 vazik_lv, глянь на аву сталєвара, така прикольніша! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 ага, напис має бути "Фані не ачкує" )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Saba2106, Сподобалося зімною їздити ? тобі заканало я додому з брюх іхав з лопнотою тормозною трупкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Народ!!! Хто завтра буде, признавайтесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 та як завжди, купа народу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Я не обіцяю, купа справ+ треніровка, а якщо і буду то десь біля 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 може буду, а може й ні. Робим тоталізатор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 slim_painter, кажеш багато народу? ??? Планую бути!!!!! Народ давайте підтягуйтесь, думаю що до 8 ми точно будем! Треба вже шось з тими наклейками рішати! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 де ви збираєтесь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 Кожен четверг, 19.00, вул.Окружна, кафе на Окружній. Це зїзд з вул.Любінська на вул.Кульпарківська. Чекаємо на вас Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitalik@ 1 Скарга Опубліковано: 17 березня 2010 ок. постараюсь приїхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 Напевно буду. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 Буду!!! 99,9% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 Я також буду 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 Велике дякую AngEvil ! Гарно посиділи, вирішили деякі питання, продуктивно провели час! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 AngEvil , Дякою за солодке і за веселу компанію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 18 березня 2010 І я також дякую. Було дуже смачно! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах