almaz 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 slim_painter,скільки ти дав за наклейку з D1? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 slim_painter, робимо тільки футболки чи можна ще щось замовити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 almaz, 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 slim_painter,хочу тоже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 vazik_lv, а ше труси і ліфони Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2010 AngEvil, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Пардон, не вийшло помогти, вихідні важкі видались, хоча дуже продуктивні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 у неділю слалом! збираємось! slim_painter, учасник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 :bi:слім чемпіон слім чемпіон)) то я так треніруюсь слім доречі роздрукуй мені D1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 В суботу ВЕЛИКИЙ СУБОТНІК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Та, класно позависали. Маю пару фот, кому їх скинути, щоб їх сюди закинути??? Помив нарешті машинку і під товстим шаром грязюки виявилось купа ржавчини, піпец Згадав про номери, тобто про кожного особистий номер на авто, ну типу Слім "1", а далі в кого як, чи не будем вже таке мутити, хто як думає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 я думаю шо то не тре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 CheZZ, мені б 13! Я за слалом!!! Але напевно пасажиром! AngEvil, хіба спешл фор Ю! Я поки що пас! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 vazik_lv, так і дя мене буде :af::af: у неділю слалом! збираємось! slim_painter, учасник чо я про то не нала? ;( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 AngEvil, а от ти ненала, тому шо думала про ВАЗовський набір! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Наклейка супер. А можна фото футболок ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 нєєє, я про то не думала.... то всьо Слімік :af: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Наклейка супер. дякую, стараємся))) А можна фото футболок ? поки їх нема. але вже скоро будуть чо я про то не нала? ;( та я ы сам таке вперше чую.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 slim_painter,якшо ми скинемся в четвер на футболки то коли вони будуть? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 в четвер скидуємся, в п"ятницю закупляю. в понеділок заношу і до кінцятижня мали бути готові, якщов них там нема багатто роботи. але кажу зразу, то робиться раз і все. другої партії не буде. хіба згодом, тому давайте активніше! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 В когось є болгарка?) мені треба чуток двері підрівняти, а то колонки не влазять)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Mark, Є! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 березня 2010 Mark, і кувалда з сокирою також є. Мигом підрихруємо - ще і запаска влізе. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 23 березня 2010 Mark, льогким движением руки, двери превращаютса, превращаютса двери в..... !!!!!! slim_painter, кепку ше хочу шоб не забув! В п"ятницю поъду з тобою і виберу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 23 березня 2010 Mark, сними их, уже лето скоро, холодно не будет ) у кого есть шпонка на шкив который на коленвале??? (а то я не уверен, что в гараже у меня осталась) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах