AngEvil 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 Mark, Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 квітня 2010 Ну шо ВАЗоводи, що в четвер робим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 В четверг буду, машину подшаманил (надеюсь до свята не поламаеться ибо срочно на ремон ставать надо), кто будет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 Я буду! Машину з капіталки тільки шо пригнав! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 13 квітня 2010 vazik_lv, хо-хо-хо!!! Вітаю!!!! народ, може хтось хоче мінімально підзаробити? в суботу-неділю помахати прапорами на відкритті мегамаксу година - 10грн. якшо хтось зголошуйтесь, дайте знати. я направлю вас)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 slim_painter, цікавить та штука! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Bratik візьми то хром-зеркало, якщо ше маєш його, хочу глянути Slim_painter теж підписуюсь на вихідні В четвер маю бути поідеї Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 slim_painter,де підписуватись))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Mark Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 vazik_lv, вітаю) А завтра навряд чи вийде, у мене треніровки( + сесія в ЛП почалась, короче дурдом... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 як думаєте скіки коштує б.у. корзина щеплення до Жигуля, пробіг 50 тис. ? 50 грн. нормально буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Saba2106, якшо продати, то дуже навіть добре. якшо купити хоч, то не знаю... 50тис для корзини багатсько... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 я собі все нове поставив, а ту хочу сусіду продати. slim_painter, я тобі хочу твоє запалення віддати, ти яке пиво пєш?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 Я за клуб с прапором постоять не могу, а за какойто мегамакс тем более. CheZZ оно всегда со мной в машине... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 сьогодні забрали афіші, завтра принесу. Saba2106, за 50 спокійно продавай. ти собі контактне чи безконтактне поставив? з пива я вже давно збився))))) хіба соки садочок п"ю) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 14 квітня 2010 slim_painter, контактне, вроді, то мій дід там шось крутив, я навіть не пхався до того. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 кому дзвонили за роботу і на яку годину і хто записався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Мені, Я записався на суботу і неділю на цілий день. Завтра збір біля Ваму на 9.45 Нарешті авто з рихтовки забрав Фоти вечером викладу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 CheZZ, Может подеду завтра, посмотрю как вы там машите. А пока буду по магазину шастать мою машину поохраняете Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 Привіт, хлопці! Заскочив на хвильку. Мене заперли в лікарню - взяв поносити якусь хитру пневмонію. Може десь вівторок - середа відпустять. Тримайтесь! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 VETERAN, Співчуваю , ви також тримайтесь ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 VETERAN бажаємо швидкого одуження!!! Я завтра чо там один прапорами махатиму??? Що робимо з наклейками "колона" на святкування??? не всі ж матимуть з тих, що долучаться до пробігу. Чи може взагалі нафіг з ними??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2010 я, як і минулого року, притримуюсь думки нафіг ті знаки колона VETERAN, співчуваю! одужуйте пошвидше! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 VETERAN, Прийміть і мої співчуття!!!! Ну всьо нарешті я тут тиждень був просто жесть........ Я так бачу шо тут мало чого нового. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 17 квітня 2010 Дякую хлопці за підтримку. Суботу і неділю - я дома. А далі - знову на койку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Facktor 5 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2010 Львівяни, мені потрібна ваша допомога. В першу чергу це стосується студентів. Ситуація така: В червні буду мати диплом бакалавра "Облік і аудит" Хочу одразу отримувати другу вищу освіту на юрфаці, заочна форма навчання. Мені потрібно знати: 1. Які у вас є хороші вузи, і в яких з них є Юрфак заочна форма навчання. 2. Адреси вузів та номери телефонів приймальних комісій. 3. Коли починається прийом документів. 4. Яка плата в рік за навчання. 5. Чи зможу я одразу піти на перекваліфікацію, тобто на 3й курс, і що для цього потрібно. Буду вдячний за будь яку допомогу та інформацію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах