slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 всьо! вломали! 14,30, Окружна!!!:az::az::az::az::az::az: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 (змінено) УУУУ РРРРР ААААА, Ми сьогодні гуляєм!!!! CheZZ, я сегодня пас, мать приехала с Одессы, А руль можно сьёмником для подшибников подцепить, но только на следуйщей неделе.. (он у меня на роботе, я им снимал) будем певно на Наварії - матимеш змогу підтягуйся на скільки зможеш Руль не спішиться, але тепер то діло принципу його зняти Хто мене пасажиром з Окружної може взяти??? хочу хоч раз пива попити 150 сторінка на носі - теж міні-юбілей Змінено 15 травня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 slim_painter, Велике дякую! Сьогодні було дуже кульно! Гарно посиділи! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 Дякую slim_painter за гарно проведений чяс і звичяйно нашій веселії бригаді ВАЗоводів , викладайте фотки і відео ! CheZZ, тобі чясом незле Masterio як завши жжот Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 CheZZ, викинь відео офф роуду нашого!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 15 травня 2010 а я всім дуже дякую за то шо приїхали, привітали, і весело разом провели час! і мего велике дякую за подарунок! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 slim_painter, ПОЗДРАВЛЯЮ с днюхой, всего наилучшего!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 slim_painter, вітаю з Днем народження! Бажаю успіху і творчої наснаги! P/S. Дуже дякую за гарно проведений час - давно так гарно не відпочивав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 Happy Birthday to slim_painter, Happy Birthday to slim_painter ! Ні гвоздика, ні "зебри"! І ксенон тобі у нові фари!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 І так як вже вчора було сказано, Сліма вітаємо тебе.....Ми з Чезом вчора тобі казали шо всі тости вивішемо на форумі: І того: 1-й тост то був за тебе за твоє здоровя, і шоб в тебе здійснолось всьо шо ти собі задумаєш!!!!! 2-й тост то стандартний за друзів....... шоб вжитті ти мав надійних друзів які в важку хвилину моглиб підставити своє плечо!!! 3-й тост звичайно за любов, шоб в житті в тебе була тільки одна любов на всьо твоє життя, з якою ви ділили всі моменти радості,, горя і турботи. Ну а дальше Слім то ми вже підтримували дух коликтиву і пили за всьо шо тільки можна!!!!!!!!! Хочу висловити велике дякую за таке свято!!!І подякувувати свому партнеру який мене трошки підвів в кінці А так всьо було просто мега круто посиділи поговорили попрікалувались, от тільки одне я шось неможу пригадати як ми з Чезом попали на Сихів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 Slim_painter, приєднуюсь до привітань і бажаю всього самого-самого найкращого!!!! Дякую за мега паті, все було на вищому рівні!!! Горілки хіба трохи за багатсько Вмене сьогодні відходняк після обіймів з унітазом, як зомбі зараз Masterio сорі що підвів, але ту 0,7 вже не реально було допити, а на Сихів вроді Грубий завіз, ше по дорозі з опелем астрою ганялись, було пиво потім, потім Ти мене в якісь хащі завів і сказав мол мені туди до дому Дякую Всім за компанію!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 slim_painter, З днем народження!!! День народження вже близько Хай росте у Сліма п....ка Довга-довга по-коліно Груба-груба як поліно Ой кохана буде рада І подарка вже не надо!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2010 дякую за привітання дуже!!! особливо K-452:lol::lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 18 травня 2010 slim_painter, вітаю, тебе вибачай, що не прийшов, мене у Львові не було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2010 О таракани по темі повзяють!! Шо тут так глухо? Хто, ЩО? шось розказуйте пишіть! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2010 vazik_lv, Тиб з себе почяв , я прикупив накінець четвертий коввак , тепер маю комплект Хто завтра на окружній буде ? незабудьте гроші в кассу закинути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 меня сегодня не будет. Чез, на следуйщей недели можеш подехать ко мне на скнилов, там и снимим тебе баранку. (за одно можно и субботник провести) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 я сьогодні не буду, йду в філармонію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 мене не буде - хворий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 і мене не буде. сесія... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 я теж пас - болячки... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 Все люди как люди, а Саба ЭСТЕТ, в филармонию идёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 Я дуже старався прорватися через кільце на Кульпарківській, але не вдалося - наші проффесіонали вдало поперекривали вулиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 Да, с кульпарковской подкалоли, я тоже обламался сегодня, за то по Городоцкой аж плыл, думал точно утану. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 травня 2010 А я був , квасу попив і пішов . Всім дякую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах