CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 травня 2010 По прогнозам завтра сухо, мутим суботник? бажаючі є??? Нармальна сьогодні посиділи Народ, не будьте вже такими байдужими, хоч попереджайте при можливості будете чи не на сходках Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2010 CheZZ, чую ми двоє бум . А до байдужості я вже звик і без них файно посиділи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 27 травня 2010 Bratik, якщо Ти завтра вільний, може у тебе суботник проведем на гаражі??? Fani, певно так і буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 27 травня 2010 CheZZ, по можливості відписую шо буду, якшо ніц не пишу знач не буду((((( А так то тре згадати шо було минуло року, то вже літо наближається сесія , озера і тепе теде))) Такшо тепер я думаю шо треба списуватись тут і стрілкатись!!!!!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Masterio, впринципі так, тіки що б це все до зими не затянулось, а там знов у декого зимова сплячка, хоч і зараз теж не зрозумію що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Так , на першу годину збираємось в Bratikа гаражі , як є бажаючі звоніть , підїжйте ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 а може всежтаки на природу на якісь мінімальні кальбаскі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Спасибо, что приехали (только не в гараж, а на роботу), нормально время провели.Алмаз, беседка и мангал том тоже были, только мясо не кто не брал. Большое спасибо Чезу за доставку домой! Кстати, я всё лето там, можно и шашлык организовать Ну типа совместить субботник и пикник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 а може всежтаки на природу на якісь мінімальні кальбаскі? А Ми і були на природі, правда без ковбасок, зате опяніли всі від чогось іншого Нармальна посиділи, всім дякую за допомогу я как всегда патерялса трохи доки на місце заїхав Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 CheZZ, а фотка где??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 28 травня 2010 Посилання Також Mark дякую за допомогу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 29 травня 2010 Львівські Вазоводи вимерли як динозаври... Тишина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 не вымерли, а в спячку легли кстате, на этой неделе какие планы у клуба ??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 (змінено) стандартно - в четвер зустріч, на вихідних можна і суботник влаштувати Vedmid, то Ти був біля "Бони" на Психові в суботу вечерком на білому мерсі бусі (пасажиром)??? Змінено 30 травня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 Сьогодні сусід Сліма по гаражах поставив перед гаражем мангал, а в гаражі - стіл і зробив пікнік гаражноприродний. Можемо і ми так. Хоча на природі приємніше, а в гаражі дощ не падає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2010 VETERAN, у меня на роботе тоже для отдыха есть и мангал и беседка Фани, Чез и Марк видели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 Всім здоров!! Неявляюсь, бо сесія, та і машина переробляється, поміняв коробку, зара тест-драйв, підговнка кріплень, ше купу всього, як тільки так зразу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 у меня на роботе тоже для отдыха есть и мангал и беседка А на роботу вхід і вихід вільні? Чи треба підписувати контракт? Ну і робота - де вона, а гараж завжди біля машини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 VETERAN, уточняю, возле роботы. Вход и выход свободны, да и летом я почти всегда там (с машиной). Скнилов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 Bratik, місце суперське, як на мене!!! По суботам буваєш там? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 31 травня 2010 CheZZ, ради общего дела могу и подехать завтра хочу там вторую ГБЦ разобрать, может с неё толк будет, а то у меня немного подуставшая.... если дождя не будет могут помочники подьежать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 треба пошаманити і придумати як кріпити прапор без тої фігні зі скочем і відкритим вікном, є ідеї? Є думка поїхати от сюди: Посилання невеличкою колоною можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 CheZZ, Я за, давно была мысля с казаками как то встретиться... Можно только в заде флаг прикрутить...... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Bratik, "заде флаг прикрутить" ненада ато больно може бути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Fani, Я имел ввиду машину, но ты можешь и другой зад украсить может с казаками состыковаться по поводу 12-13, или не кто туда не хочет???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах