Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Bratik, та можна попробувати тіки в них форуму нема є сайт а гроші палити недуже хочиться , тим більльше неясно шо наші зато кажуть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Fani,( zazkozak@gmail.com) Можно туда написать, если что надумаем..... Я думаю не пошлют, тем более почти обратимые ЗАЗ и ВАЗ одна штука Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 попалось мені запорізький форум там недуже раді ВАЗам , мол нас буде ітак багато а тут ше припруться і т.д. Але спочятку тре зі своїми вирішити шо робим ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 1 червня 2010 Я так понял 2 будет, кто присоединяеться? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 кто присоединяеться? Я! А до чого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 VETERAN, выше сообщение под номером #4522, там ссылка есть.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 Нєее! В #4522 невеличкою колоною я не хочу. Не вважаю себе достатнім раритетом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 VETERAN, +100!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 slim_painter, Слим, бан тебе за малоинформативное сообщение А по делу, что скажешь ? Совсем забыл, нужна срочно отработанное моторное масло, литров 8-10. Перебираем двигло на 131 ЗИЛе, нужно после зборки промыть. Если есть у кого, возьмите завтра. Родина вас не забудет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 Bratik, В мене на дачі літрів 5ть є точно але наврядчи поїду завтра на дачу ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 Fani, если чего, то я дам знать.. Не охота тебя лишний раз гонять Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 А по делу, что скажешь ? так само як і VETERAN, не вважаю себе раритетом)))) і якшо подивитись з точку зору ЗАЗіків, то я їх цілком розумію і навіть підтримую шо вони не хочуть ніяких ВАЗів. Я хіба поїду просто глянути шо і як там твориться. Може в брюхах буде слалом, може в нас у львові найдуться якісь заряжені горбаті Bratik, в гаражі є, десь 15літрів, може і 20)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 slim_painter, твоё мнение логично, но рядом покрутиться можно, посмотреть, в Брюхи катнуть. Заберу всё масло, как определимся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 не знаю, на окружну завтра знов не попадаю...( тре якусь бочечку чи каністру для того масла. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 slim_painter, могу подъехать и забрать (днём), бочку на роботе возьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 ок. тоді завтра дзвони, домовимося) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 slim_painter, гараж на научной??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 yes;) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 червня 2010 slim_painter, ближе к обеду звякну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Хто на драг їде ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Fani, Я нет, сижу на мели Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Bratik, та я так само але тре три літри спалити шоб не сп..ли лінь зливати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Fani, лучше мне отдай, я хоть до заправки дотяну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Bratik, не краще зїздю погола дає можливість , на природу всеодно нікого невитяну ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Fani, были бы деньги сам бы на природу рванул бы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах