slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 18 червня 2010 кожного тижня.....а день - тіпа "угадай сам"? класно підмітив кожного четверга зустрічі. а також різні гаражі, півнніч, брюхи і т.д.)))) доречі, може то темку накатати для новачків де все буде чітко описано? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 доречі, може то темку накатати для новачків де все буде чітко описано? це було б корисно і Всім новачкам ПіСі написати: хто дійсно цікавиться авто - тому цікаво і буде, а то нераз вже людям розповідав про Нас, що займаємся тим то і тим, туди їздим, а вони на то: "і все???" ...ну лан, провтикав Я день, подумаєш Хто захоче той і так попаде коли треба Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 guf, Человек 5-6 на встречах бывает, вернее как когда (сессии, работы и прочее). На днюху копейки почти все собрались, вот тогда много была. По себе могу сказать, что бываю редко, далековато добираться, на маршрутке вечером мне уехать напряг, а на машине около 40 км в две стороны. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 І халявного тюнінгу внас теж нема, а тим більше в-раг тюнінгу а то і за таке люди питають slim_painter, дійсно зроби таку темку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 до кінця дня буде готово) халявного тюнінгу внас теж нема, а тим більше в-раг тюнінгу ну з раг. то ясно, а як це халявного тюнінгу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 як це халявного тюнінгу? питали чи Ми не тюнінгуєм, а потім зате чувак буде з нашою наклейкою їздити, або наклейкою спонсора серйозно, мене таке питали. Унікалів хватає повсюду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 :lol::lol: доречі! наступна зустріч ВАЗоводів, 24 червня, переноситься. куди, вирішуйте самі я і мій потік гуляєм там випускний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 slim_painter, а мы на хвост упадём Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 Отже, слід подумати про місце де можна було б збиратись у таких випадках, а може і не тільки. В кого які пропозиції будуть??? В центр пхатись не будем, шукаєм щось у франківському районі приблизно, також Кн. Ольги, і десь в тих краях. Головне щоб стоянка нормуль була, а також щоб і під дощем не мокнути, а десь культурно сидіти. Аналогічно до Окружної Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 Може, як колись - біля Сільпо на Науковій. Тоді я нормального пива зможу випити - гараж поряд. І Ведмідь через дорогу прейде. І транспорт в різні місця звідти ходить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 VETERAN, поддерживаю , может тогда на маршрутку успею Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 19 червня 2010 накалякав тему для новачків: Посилання може в когось будуть зауваження чи взагалі доцільність теми, кажіть, відредагую або видалю. но то я так.., по своїй ініціативі. то вже ваша справа шо з тим робити, бо я навіть не знаю, може мене вже зписали ? якщо так, то не поминайте лихом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 може в когось будуть зауваження чи взагалі доцільність теми, кажіть, відредагую або видалю. Темка супер, у мене одне зауваження: поміняти "завести друзій" на "знайти тут нових друзів" і поставити на одне з вищих місць у списку, що у Нас доброго є, таке моє імхо но то я так.., по своїй ініціативі. то вже ваша справа шо з тим робити, бо я навіть не знаю, може мене вже зписали ? якщо так, то не поминайте лихом Ніхто нікого не списував! Питання делікатне, бо не всім Окружна канає, через те добирання, але вибравши нове місце - зуб даю, така сама проблема буде і тепер і для інших. Якось треба подумати і вирішити це питання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 (змінено) всі активно думаєм Змінено 20 червня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 slim_painter, Написав все правильно і чітко . Тема була потрібна і дякую за її написання , тепер бум відправляти туди новичків ! А за "то вже ваша справа шо з тим робити, бо я навіть не знаю, може мене вже зписали ? якщо так, то не поминайте лихом " Ти хочяб зявлявся на годину на зустрічі тікі нетре казати шо такий зайнятий шо неможеш виділити півтори години в четвер на зустріч ! Тебе ніхто несписує бо робиш для клубу багато роботи за яку інші нехочуть або незнають як братися . І повага зато тобі , але тре чястіше бути з народом . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 20 червня 2010 (змінено) Подтверждаю... Сильпо - по улице Научной - отличный вариант. Окружная - далеко и притерно.... Змінено 20 червня 2010 користувачем guf Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 21 червня 2010 Сліма то всьо тобі в голову залізло?Я би такого не написав!!!!!)))))) Молодець шо з такою повагою до всіх відносишся!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 червня 2010 slim_painter, Ти вже захистився??? Вмене завтра захист по ідеї Пропоную зустріч з четверга перенести на пятницю на Окружній Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 22 червня 2010 теж завтра захищаюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 22 червня 2010 CheZZ, в пятницю там зубиловоди..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 22 червня 2010 (змінено) в пятницю там зубиловоди..... ну і що, місця думаю всім стане ....ммм, чи не переносим??? Змінено 22 червня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2010 (змінено) Я б казав перенести на пятницю , в четверг маю багато роботи і може більше люду буде в пятницю Змінено 23 червня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 23 червня 2010 зацініть Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 червня 2010 По-моєму в Києві теж така акція була. Але яка різниця....радянське бидло воно що в Москві, що в Києві буде ставити, плювати і смітити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Ну шо , завтра га окружній о 19:00 чи кому більше виходить сьогодні ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах