Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

slim_painter ,захистився і має вже ступінь бакалавра, ну а Я вже спеціаліст і на тому моє навчання фініш:)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

вітаю вас обох

якщо вирішуємо на завтра, то на завтра

треба рішити щось нарахунок неділі, а може й понеділка...

Поділитися повідомленням

неділі, а може й понеділка...

Ти виріши коли тобі краще, а Ми вже там підтягнемся

Bratik, якщо чесно, мій певно обмиватимимо разом з моєю днюхою, може до того часу отримаю саму пласмаску вже) в основному все в фінанси впирається

Поділитися повідомленням

в понеділо ЛТК справляє своє день народження яке відбудеться 28 (понеділок) червня 2010 р.(вихідний день), о 20.00 на столиках біля фонтану в Парку Культури.

підтянемся?

Поділитися повідомленням

vedmid, якщо Ти не проти, давай святкування твого ДН на наступний тиждень перенесем, на четвер або на вихідні вже тоді, а то на цих вихідних трохи напряг і вроді не тільки у мене. Хто як думає з цього приводу? то завтра де збираємся і на котру?

Bratik, будем сподіватись що не ціле життя так буде. Будем оптимістами, та й щастя не тільки у грошах, Я особисто вважаю тебе дуже багатою людиною - у тебе є дружина і дітьо - а це безцінно!!! все решта мелочі жизні.

Доречі, бажаємо тобі швидкого одуження від ангіни!!!

ПіСі: де всі поділись??? пішли у партизани???

Змінено користувачем CheZZ

Поділитися повідомленням

CheZZ, Спасибо, но уточню, два дитя плюс старая копейка которая внимания хочет больше чем вся семья :)

Поділитися повідомленням

Bratik, значить, ще багатший Ти, ніж Я думав!!!:)

у тебе сьогодні теж невеличкий ювілей - Ти рік як на форумі зареєстрований, вітаєм!!!:)

Поділитися повідомленням

Вітаю бакалавра і "вже не студента". Бажаю стати Спеціалістами і Творцями.

У мене також напружена ситуація - дочка закінчила здавати ЗНО і завтра випускний вечір. Давно вже гоню і підбираємо плаття, взуття, заколки і кучу всякого різного. Таке враження, що до моєї кишені підключили пилесос.

Думаю, що в суботу я ще не очухаюсь, а от з неділі вже звільнюсь на пару днів. Потім інший етап - подача доків у різні ВУЗи різних міст.

Поділитися повідомленням

доброго ранку всім:multi: я нарешті добрався до компа. окружна забита сьоня, але думаю, збираємся вже полюбе там, а потім може шось і рішим.

p.s.дякую всім за привітання:multi:

Поділитися повідомленням

Товариш vedmid просив написати шо готується на неділю виїзд до природи на пянку , так як він зара немає можливості добратись до нету , уточнення будуть завтра !

Поділитися повідомленням

я нажаль -1, ще здаю ДЕКи + військові збори 8 ( + паралельно Жигулика одного мучу:ba:, взагалі часу нема, може вже до четверга вийде прийти.

Поділитися повідомленням

Завтра на 13:30 збираємся на окружній і поїдем днюху vedmidя празнувати . Відписуйтесь хто буде !

Поділитися повідомленням

Доброго вечора шановне товариство:)

Перереєстрований і перероблений знову тут) Вчора машинка і Я пройшли друге випробування після ремонту(тюнінга нах:multi:), в Брюхах, і як показала їзда ще треба тренеруватись і то ого го скільки, але то фігня;) , головне що агрегат позволяє, а руки підженем ))))

Так як більшість і так знає що Я с нею зробив і бачила, описувати не буду, бо довго то, да і сам не помню що там робилось на всі 100% ))) Але скажу що зроблена незначна частина, плани на дальнішу переробку є, але впирається в бюджет, бо далі двома тис. грн не обійдешся. Тому буду робити кусками, по зарплатах).

І так, Я тут почув що завтра відмічаємс Днюху Сані (Vedmid), тому завтра пасажиром буду, а то всьо водій да водій :-)

P.S Masterio,-Друже Ібрагім, ви будете?)

p.S Подяка за допомогу Fani, і almazУ) за гараж

Змінено користувачем LordMarko

Поділитися повідомленням

Так описание программы будет????куда, чего и как и по сколько??? :)

Я +/- 1 (пока определяюсь)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз