CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 завтра Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 я взагаліто чув шо марк хоче завтра в брюхи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Я с ангиной лежу, меня не будет Как наши студенты?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 студенты?? Один вже бакалавр, а другий вже не студент Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 CheZZ, с этого места по подробнее Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 slim_painter ,захистився і має вже ступінь бакалавра, ну а Я вже спеціаліст і на тому моє навчання фініш Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 вітаю вас обох якщо вирішуємо на завтра, то на завтра треба рішити щось нарахунок неділі, а може й понеділка... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 CheZZ, ну и когда празднуем?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 неділі, а може й понеділка... Ти виріши коли тобі краще, а Ми вже там підтягнемся Bratik, якщо чесно, мій певно обмиватимимо разом з моєю днюхою, може до того часу отримаю саму пласмаску вже) в основному все в фінанси впирається Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 CheZZ, да, вся жизнь это нехватка финансов Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 в понеділо ЛТК справляє своє день народження яке відбудеться 28 (понеділок) червня 2010 р.(вихідний день), о 20.00 на столиках біля фонтану в Парку Культури. підтянемся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Я непроти завітати до ЛТК . Вітаю наших студентів Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 (змінено) vedmid, якщо Ти не проти, давай святкування твого ДН на наступний тиждень перенесем, на четвер або на вихідні вже тоді, а то на цих вихідних трохи напряг і вроді не тільки у мене. Хто як думає з цього приводу? то завтра де збираємся і на котру? Bratik, будем сподіватись що не ціле життя так буде. Будем оптимістами, та й щастя не тільки у грошах, Я особисто вважаю тебе дуже багатою людиною - у тебе є дружина і дітьо - а це безцінно!!! все решта мелочі жизні. Доречі, бажаємо тобі швидкого одуження від ангіни!!! ПіСі: де всі поділись??? пішли у партизани??? Змінено 24 червня 2010 користувачем CheZZ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 CheZZ, Спасибо, но уточню, два дитя плюс старая копейка которая внимания хочет больше чем вся семья Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Bratik, значить, ще багатший Ти, ніж Я думав!!! у тебе сьогодні теж невеличкий ювілей - Ти рік як на форумі зареєстрований, вітаєм!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 Вітаю бакалавра і "вже не студента". Бажаю стати Спеціалістами і Творцями. У мене також напружена ситуація - дочка закінчила здавати ЗНО і завтра випускний вечір. Давно вже гоню і підбираємо плаття, взуття, заколки і кучу всякого різного. Таке враження, що до моєї кишені підключили пилесос. Думаю, що в суботу я ще не очухаюсь, а от з неділі вже звільнюсь на пару днів. Потім інший етап - подача доків у різні ВУЗи різних міст. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 24 червня 2010 CheZZ, Я даже не обратил внимание на дату Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 доброго ранку всім я нарешті добрався до компа. окружна забита сьоня, але думаю, збираємся вже полюбе там, а потім може шось і рішим. p.s.дякую всім за привітання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 червня 2010 Товариш vedmid просив написати шо готується на неділю виїзд до природи на пянку , так як він зара немає можливості добратись до нету , уточнення будуть завтра ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Saba2106 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 я нажаль -1, ще здаю ДЕКи + військові збори 8 ( + паралельно Жигулика одного мучу, взагалі часу нема, може вже до четверга вийде прийти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 Завтра на 13:30 збираємся на окружній і поїдем днюху vedmidя празнувати . Відписуйтесь хто буде ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 Я вже прийшов до тями - можу їхати. А що будемо під дощем робити? Куди подамося? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 (змінено) Доброго вечора шановне товариство Перереєстрований і перероблений знову тут) Вчора машинка і Я пройшли друге випробування після ремонту(тюнінга нах), в Брюхах, і як показала їзда ще треба тренеруватись і то ого го скільки, але то фігня , головне що агрегат позволяє, а руки підженем )))) Так як більшість і так знає що Я с нею зробив і бачила, описувати не буду, бо довго то, да і сам не помню що там робилось на всі 100% ))) Але скажу що зроблена незначна частина, плани на дальнішу переробку є, але впирається в бюджет, бо далі двома тис. грн не обійдешся. Тому буду робити кусками, по зарплатах). І так, Я тут почув що завтра відмічаємс Днюху Сані (Vedmid), тому завтра пасажиром буду, а то всьо водій да водій P.S Masterio,-Друже Ібрагім, ви будете?) p.S Подяка за допомогу Fani, і almazУ) за гараж Змінено 26 червня 2010 користувачем LordMarko Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 26 червня 2010 я -1 іду в Оперний з девачкою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 27 червня 2010 Так описание программы будет????куда, чего и как и по сколько??? Я +/- 1 (пока определяюсь) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах