Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

народ, может есть у кого старое компьютерное железо?(мамки проци память.) дайте покавыряться, а то после того как комп згорел, вобще работать не возможно на том что есть,

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ДякуюLordMarko шо покатались на озеро і на північну , класно покупалися .

Поділитися повідомленням

Fani, ты его подколол или реально были, а чего не звякнули? Я уже устал дома сидеть на выходные..

Поділитися повідомленням

Bratik, Не реально поїхали покупалися , та якось спонтанно вийшло :bk:

Поділитися повідомленням

Fani, да нз)

Bratik,тобі треба якесь серьозне залізо чи старе щось? Якщо старі пеньки то завтра на роботі повтикаю, може щось списане є

Поділитися повідомленням

LordMarko, сейчас стоит К6-2 450 разогнаній до 500, опері 360(примерно) но чехлит хуже некуда , хочу пока получше, а на новое пока денег нет.

если что будет, то думаю сторгуемся

Змінено користувачем Bratik

Поділитися повідомленням

Bizon, які новини по аварії?

Bratik,сорі але поки голяк с залізом, у нас даже раритетні речі так заганяють що потім тупо віддають на метал ібо вже просто зношені. Але як обіцяв маю на увазі, якийсь 4 Пень попробую нарити

Поділитися повідомленням

LordMarko, Та що тут розказувати, зходив в ДАЇ взяв довідку про ДТП і з нею пішов в страхову компанію порушника, прийняли заяву, пофоткали мій тазік, дали мені якісь документи і сказали принести номер рахунку на який потрібно перераховувати кошти а також рахунок на ремонт з СТО, я так розумію що їм це потрібно щоб знати суму ремонту, ось поки що вроді усьо. Хто щось може підказати пишіть, можливо є ще якісь нюанси. Дякую:)

Поділитися повідомленням

Bizon, йди на сервіс дай пару грн, на лапу комусь шоб суму збитків написали трохи більшим...Ше тобі перепаде.

Бо в мене як знайомий попав то ми поїхали на сервіс дали пару грн тому шо оцінив ремонт, то він написав на 500 грн більше,а потім віднесли ті довідки в страхову і вони виплатили.Але правда в тому ДТП був винен мій знайомий......

Поділитися повідомленням

ну и много было?

Сегодня на скнилове пол машины перебрял (не своей), так что уже про встречу дело не ишло, да и без машины мне проблема вечером домой попасть.

LordMarko, дукую, что не забыл, но пень четвёртый, то закрудо, хотя смотря какая цена..

Поділитися повідомленням

Bratik, Клуб вимирає , на зустрічі було аж тороє чоловік (VETERAN,MARK,ну і FANI само собою )) ) з такою активністю до зими розсипемось :(.

Поділитися повідомленням

я вчора все з хати виносив - буду паркет лакувати, а сьогодні втікаю на дачу (Збиранка), так що якщо шось надумаєте з приводу поїздки на природу - дзвоніть, думаю що по 20-25 грн, назбирати хоча б 4-х чоловік - і можна сміливо поїхати пожарити шашлика, можливо навіть покупатись

в мене вже є шампура і мангал, так що я укомплектований

хочете - беріть м"ясо і приїжайте до мене, підемо в ліс, пожаримо м"яско...

нагадую - зв"язок по телефону...

Поділитися повідомленням

vedmid, если бы ты и мясо подогнал, то тогда было бы супер :)

А идея хорошая...

Поділитися повідомленням

якби я мав гроші на м"ясо - думаю проблем з ним би не було...

якщо що - можете завтра підтягуватись - головне не з пустими руками...;)

Поділитися повідомленням

vedmid,, ідея хороша)Але Я завтра на Сихів на Субаристів повтикати їду, а в неділю валю в Івано-Франкове на 2-ий етап гонки, такщо врятлі мені проканає:bk:

Поділитися повідомленням

Bratik,Якщо не помиляюсь то там де прошлого року Галіція була...щас іду заправлю Зєльонку, відвезу на мойку, щоб блистіла на завтра, як в солдата Пряга)))

Поділитися повідомленням

LordMarko, типа на мосту, а во сколько? Ибо я с утра буду на психове, может заскочу посмотреть

Поділитися повідомленням

Bratik, на Сихові в 14.00 десь старт, а в Івано-Франковому десь на 9, але там треба десь 8.20 бути, бо як перекриють фіг доберешся, тому Я буду половина 8 виїжати)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз