Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

CheZZ Вітаю , бажаю шоб мав більше грошей менше робрти шоб присвятити чяс машинці і звичяйно Міцного здоровя , і побільше "романтики";)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

CheZZ вітаю і бажаю всього того, чого не можна купити за гроші, а саме здоров"я, любові, поваги...

хто завтра буде?

Поділитися повідомленням

CheZZ також приєднуюсь до усіх побажань, міцного здоров"я та здійснення всіх мрій;)

Поділитися повідомленням

Привіт народ!

Мене звати Андрій і перед мною повстала дилема. Або реанумувати ВАЗ 213 дідуся, або купувати нову.

Авто має останнє ТО 2002, весь час зберігалося в гаражі. Я його пару років не бачив, на днях піду гляну шо там і як. В гаражі тато час від часу буває, казав що місцева ржавчина є, але нічого серйозного.

Найбільше цікавить скільки коштує їй зробити ТО. Вона оформлена на тата як спадок типу, тобто в даі незареєстрована на нього. Думаю реєструвати на себе, от тільки скільки це по грошах винесе і чи не простіше купити по довірці щось інше ?

PS: приєднуюся до привітань

Змінено користувачем _ANDY_

Поділитися повідомленням

_ANDY_,чи купити нову чи цю робити по фінансах сразу не скажу що краще, але по гемору, то 2 пункт. Тобі спочатку треба щоб батя оформив її на себе як спадщину, а це реально довго і потягне по фінансах і нервах ого го як, потім її треба на учьот ставити паходу, потімі ТО і паралельно тобі довіреність мутити. Але це в загальній картині, ібо Я по юридичному напрямі не дуже шарю) Проконсультуйся в профі, він конкретно по поличках роспише тобі все.

Поділитися повідомленням

Як спадщину він то оформив. А от на учот ні. Да і на учот я б хотів на себе поставити, а не по довірці кататися

Поділитися повідомленням

Найбільше цікавить скільки коштує їй зробити ТО. Вона оформлена на тата як спадок типу, тобто в даі незареєстрована на нього. Думаю реєструвати на себе, от тільки скільки це по грошах винесе і чи не простіше купити по довірці щось інше ?

поставити машину на учот - 3000-4000грн, це якщо не міняти номера + штрафи за кожний пропущений ТО рік, по новим розцінкам теж норм вийде ше. Біля 6000грн готуй, а може і більше

Поділитися повідомленням

може як будещ на облік ставити - хай батя тебе впише на право керування, якщо можливо, як ні - генералка

а машинку тре дивитись

може й варто зробити - вийде канєшно дорожче чим щось б\у, але вра*** те що ти не знатимеш всіх нюансів тої машини що візьмеш, а так - зробив і знаєш на чому їдеш

Поділитися повідомленням

_ANDY_, та ту машину шоб постаивти на облік і чи на тебе чи на тата, то як два пальця об асвальт!:multi: максиму 1,5 дні часу, і то які ти просто чекатимеш. краще дійсно шоб тато робив на себе і тебе вписав в тех паспорт, якщо зараз знову можна вписувати, бо пару місяців назад це були відмінили.

але от питання, шо робити з тачкою. якшо цей мотор не заводився, можеш сміло його викидати напевно, ну або капіталка забезпечена + всю ходову перерробити за стільки часу всі резинки повсихалися і розвалились + мейбі пружини з амортами під стоячою нагрузкою можуть просто втратити свої робочі властивості + дуже добре тре весь кузов дивитись на рахунок ржавчини, якщо гараж металевий і машина стояла передом до дверей, ра*** шо жопа в неї згнила, повір мені! ну і само-собою заміна всіх рідин, діагностика всього.

загалом не лякайся, це я так троха по максимуму шоб ти був готовий до всякого. може в дійсності проблем таких великих і нема)) але ше вра*** шо то всьо є повна фігня!!! то всьо легко робиться, головне захотіти! та і не так то дорого робиться!

_ANDY_, ше одне, напиши правильно модель. 21013 чи 2103 ?

імхо, якщо маєш нормальні гроші і без проблем, тоді шукай шось нове. а якщо маєш бажання шось поробити, навчитись, не боїшся деколи руки вимазати, то роби жигуля, це полюбе завжди убуде найкращим варіант для першої машини в житті! і тюнінгу як захочеш навчишся на жигулю, багато всього, просто треба захотіти його підняти на ноги, точніше колеса:multi:

Поділитися повідомленням

Блін, а я незнав про зустріч. Такби прийшов.

Модель 2103 (сорі за опечатку)

Рік випуску 1980 вроді, колір білий. Стояла задом до дверей. Завтра піду їй повний огляд робити, заодно фотік візьму, пофоткаю.

поставити машину на учот - 3000-4000грн, це якщо не міняти номера + штрафи за кожний пропущений ТО рік, по новим розцінкам теж норм вийде ше. Біля 6000грн готуй, а може і більше

Жесть

Я коли хотів купляти таврію яка без то 2 роки то казали 1,5-2 тис. грн за всьо

Морально був готовий на 3 тис, но 6 то перебор слегка...хотя може тепер такі і розцінки

До понеділка постараюся пробити

Поділитися повідомленням

та ви щось забагато нарахували

може краще з рішалами поговорити? може навіть дешевше получитись - може обійде штрафи по ТО

я як свою переоформляв - 2300, в це увійшло: зняття машини з обліку десь в районі, постановка у львові, ТО, там ще номерів не було, але вроді власник порішав то за свої

ага і ще одне - машина з двору не виїжала

а так думаю 3-4тис.грн вкладешся, а може й менше - взнавай конкретно, бо в твому становищі мабуть краще щоб машина не каталась - бо прийдеться перед тим все вилизати

або подумай - якщо надумаєш - шамань машинку і в мрео

якщо шо - думаю ми з клубом тобі фізично і морально допоможемо

можемо навіть поїхати з тобою і глянути на неї

Поділитися повідомленням

З поставленням на облік думаю проблем не буде, вже нарив потрібних людей

Я перше хцу її норм. оформити, а потім робити. В неділю топаю її дивитися, від батька так і не добився норм. відповіді в якому вона стані. Радує то,що він деколи туда заходив, підкачував колеса ітд. Думаю її пофоткати і створити бортовик. Якщо хтось буде проїзджати повз личаківску в неділю - буду радий бачити. Заодно і познайомимся:az::az::az:

Поділитися повідомленням

CheZZ, Чеза вітаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сорі шо втикнув:bw:...........Тири пири растапири, шо собі побажаєш то і будеш мати;)

Скільки тут нових постів навіть блудний син вернувся назад до сімї :multi: Сліма не в обіду!!!!!!

_ANDY_, Моя тобі порада подивись і оціни машину якшо там треба буде зайнятися зваркою кузова, малюванням кузова, перебирання ходової і так далі то кидай ту машину нафік бо потім нею нентішишся.А на рахунок того скільки то буде коштувати переоформити і сплатити ТО, то по грошах тобі вийде те саме шо ти візьмеш нову машину і переоформиш її.

П.С а де саме ти на личаківській бо я в неділю газую в Шевченківський гай, міг би підійти подивитись, маю вже гіркий досвід з своєю старою яка не може виїхати, такшо по гнилому кузову:multi: трошки орієнтууюсь.......

Поділитися повідомленням

_ANDY_,де і на яку на Личаківській? Я завтра і так ніх робити не буду, міг би підїхати)

Поділитися повідомленням

Знаєте де такий великий магазин лайф на личаківській?

Можна зусрітися там. Буду десь з 12 00 там.

Мій номер: 0682271819

А тепер про саму машинку. Заходив я в гараж на 10 хвилин..

Кузов хорошому стані, ржавчини сильної чи дирок я не побачив, правда це не аргумент, бо в гаражі нема світла. Завра візьму ліхтарик і з ями все огляну. КПП вроді норм. включаються всі передачі, правда шумно включаються. Сцеплення вроді вижимається, перший раз сильніше нажав, тепер норм. Гальмівній системі 3,14здець. Навіть педаль не нажимається. Думаю піддомкратити і попробувати покрутити колеса, також кривим стартером крутонути мотор.

Завтра якщо пофоткю створю бортовик, думаю буду її робити. Хіба завтра мене хтось відговорить)

Поділитися повідомленням

_ANDY_, :bw: паходу знаю, це між зупинками трамвая Роддом і Мечнікова, там вуличка вверх тіпа веде до Кайзервальда ще. думаю буду, в 12 як стоятиму маякну тобі

Поділитися повідомленням

vedmid, Саня мені треба 2 діодні лампочки на стойки, де ти їх брав і по скільки? нада срочно)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз