Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Ну і лади, приїду нарешті і побачу одноклубників;)

Fani, доречі фа-фа і блим блим на тому тижні біля твого будинку:multi:

vazik_lv, зарядки нажаль не маю, так що вибачай :)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

О! То є надія, що зібрання відбудеться. Моя порада - перенесіть подарунки дітям на Різдво. Інакше загубитесь в юрмі відвідувачів. А дітям приємні подарунки не тільки на Миколая.

Поділитися повідомленням

Fani,я на цьому тижні закину 50 грн

vazik_lv,зарадка є!, але не дам, а нарахунок зарядки акума - здається в цій темі мені давали поради як заряжати....

VETERAN, можливо ви й праві, але реально грошей збираємо небагато, і на ті 300-400 грн, може свято не получитись....

в четвер буду, якщо ще хтось прийде....

Поділитися повідомленням

Навпаки - поряд із депутатами, які припруть свої компютерні класи і всякими злодіями, що прибіжать замолювати гріхи і піаритись на своїй щедрості - це буде 5 копійок на купі куп'юр.

Поділитися повідомленням

значит в четверг встречаемся, скидываем денюшку и решаем, что и куда..

Поділитися повідомленням

Питання на засипку???????? Хто може позичити два зимових колеса в кінці тижня, а саме на п"ятницю, суботу та неділю, потрібно їхати трошки вгори, а в мене стоїть всесезонка і чомусь мені підказує серце що можу десь засісти???????:)

Поділитися повідомленням

Bizon,тобі певно буде легше купити собі цепи на колеса, а я особисто всесезонку як варіант на зиму навіть в місті не признаю, хіба на перід і то....

всесезонка на мою думку краща весною і восени, коли перехідна погода - то холодно, то тепло....

Поділитися повідомленням

не хош - як хош, я думав тобі за символічне пиво щоб покрити витрати електрики - зарядити, а ти ображаєшся...

нє то нє.....

Поділитися повідомленням

Bizon, Якшо нормальний протектор , не менше 3-5 мм то не бійся витянеш , якшо лід то проста зимова тоже не вирулить , тіки шипи або ланцюги !

vazik_lv, Маю зарядку але тата виступати буде шо вітдаю :( можу зарядити дома :)

Змінено користувачем Fani

Поділитися повідомленням

всім привіт! хлопаки підкажіть де у львові можна розточити блок, та шліфанути колінвал... бажано з контактами;) наперед вдячний, хто вкурсі то напишіть будь-ласка ціни на це задоволенння..)))

Поділитися повідомленням

A_D, я недавно забрав свій блок з розточки. Перед тим балансував коліно з маховиком і шліфував головку та розточував сідла клапанів (одне сідло міняв). Це на вул. Зеленій - після світлофора за Сихівським мостом, справа - два будинки за магазином. Тел.225 70 10.

Поділитися повідомленням

Fani, почти как сведение друг другу назначили :)

КТО БУДЕТ, НЕ ЗАБЫВАЕМ ДЕНЮШКУ!!

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз