Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 Підтягуємся сьогодні на зустріч , відсвяткуєм пятирічя українського клубу 2101 . Не морозимось приходим !!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andy_sniper 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 О добрий день. шось я тутка давно не був)) треба переглянути 80 сторінок))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 Fani, я как обычно наверное нет, может на следующей неделе буду, пока жду пособия... на Миколая, что решили?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 Привіт всім. Хочу сьогодні перший раз приїхати. На котру годину? Ну і чи можна взагалі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 topdog, приїжай, знаєш куди? ми з ветераном певно будемо маршруткою.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 Куди їхати я знаю. Мене цікавить на котру годину? В 19,00? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 topdog, Так на 19:00 бум чекати ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 ага, ми з ветераном будем, але певно чуток запізнимось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 2 грудня 2010 Не буду ... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 (змінено) ST1F,ти в п"ятницю до зубиловодів йди.... там тебе поймуть чого ти тусуєшся з власниками "галімих" тачок? автоклуб - клуб по інтересам, нас об"єднує інтерес і любов до наших жигулів, а ти ж їх нее любиш....можеш переходити до любителів зубил....ніхто тебе не осудить...зато можеш залишитись другом клубу.... бути в клубі - означає приходити на зустрічі, брати участь в подіях клубу, а ти постійно занятий, тому, думаю, тебе більше як форумчанином назвати не можемо, тим більше ти ображаєш те що нас об"єднує.... а то що вона швидша - не факт - в клубі є копи, що твоя вісімка сховається, взяти хоча б ветерана - летить не гірше, а швидкість зимою - запорука удачного вкладання бабла в машини інших учасників руху.... зимою реально працює принцип: тіше єдєш - дальше будєш перед тим як давити тапку - подумай: невеличка грудка льоду попаде під колесо і в твому домі заіграє музика, але ти вже її не почуєш, і вдінуть на тебе дерев"яний макінтош нарахунок споживання - скільки вона там в тебе бере? давай колись, але не то що тобі сказали, а реально? нарахунок обдуву: я в копі не мерзну, а як захочу щоб мені дуло прямо в харю - поставлю вентилятор... і ще одне питання мене цікавить так що капець: судячи з усього в тебе проблем з зубою хватає, а от нафіга тобі посеред зими склопідйомники електричні? як вікно примерзне - то пох які в тебе там механізми, а то в тебе скоро колеса поїдуть в різні сорони, зато вікна на ЕСП.... не понімаю порада: вкладай гроші в то що реально треба - підвари, ходовку зроби, не вмієш сам - звернись до майстра, а то я досі не пойму - ти в копу вбухав майже 1000баксів і вона в тебе так і не їздила нормально, зато продав за 600 баксів, може ти грошей не маєш де подіти - тоді велкам..... народ! що там планується на неділю? Змінено 3 грудня 2010 користувачем vedmid Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 vedmid, Вот іди сам куда хочеш! Я тусуюсь з одноклубниками, а не їх машинами! Я говорив про 2101 шуття...вона мені дуже подобалась раніше, тепер смаки змінились! Хто сказав, що я не люблю жигулі? Я люблю - тільки не сток, на мою думку - на стоці можна хіба огород рити... Ізвіняйте...приходив як міг, особливо на сборки на природу, і тп - так як вони в основному не четвер - в який я часто занятий! Я був на зустрічах - коли і тебе не було!!! І не я один по деяким причинами не завжди буваю!!! Хто шо ображає? Проснись і протрезвій - і перестань ху0ню писати! Слухай...шо ти рівняєш? Ветеран таке бабло вбахав...повір моя при такому вкладі мала би не гіршу віддачу! имою реально працює принцип: тіше єдєш - дальше будєш Це ти взагалі до чого?? перед тим як давити тапку - подумай: невеличка грудка льоду попаде під колесо і в твому домі заіграє музика, але ти вже її не почуєш, і вдінуть на тебе дерев"яний макінтош Я тебе не вчу іздити? Нахер мене вчити? Дивись якби в тебе музика не заграла. нарахунок споживання - скільки вона там в тебе бере? давай колись, але не то що тобі сказали, а реально? Тобі дійсно інтересно? Чи так - поржати? Єконом: 8-9 л місто 5-6л трасса Тапка в пол: 11-12 місто 7-9 трасса нарахунок обдуву: я в копі не мерзну, а як захочу щоб мені дуло прямо в харю - поставлю вентилятор... Та я думаю твій організм сам справляється обігрівати себе... і ще одне питання мене цікавить так що капець: судячи з усього в тебе проблем з зубою хватає, а от нафіга тобі посеред зими склопідйомники електричні? як вікно примерзне - то пох які в тебе там механізми, а то в тебе скоро колеса поїдуть в різні сорони, зато вікна на ЕСП.... Тому шо склопідйомнікі я урвав за копійки, а їздить моя машина зимою по іншому принципу - "Поставь машину зимою в гараж, і не буде проблем".. тепер зрозуміло? З копою всьо норм було...вона не розраховувалась під продажу..але так вийшло...І не твої обовязки - чужі грощі рахувати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 ST1F,ти думай як ти висловлюєшся? тут тобі форум автоклубу, а не кабак....причому то не тільки моя думка, будеш бузити - будемо просити не приходити взагалі... яке бабло ветеран вбахав? стоковий мотор + коробка полонез + редуктор 3-й? ти ще чувак не чув як вбахують.... нарахунок бєнзи - ти їздиш економ? сумніваюсь, якщо для тебе важливий підрив - економа не буде і ще - я чужі гроші не рахую, просто ти сам розказував скільки вкладав... заміть в жодному повідомленні жодного одноклубника нема стільки матів, саме через них тебе банять, почни нормально спілкуватись без наїздів і матів, і ніхто тебе не буде чіпати... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 (змінено) vedmid, Ти мене будеш вчити говорити? Який кабак? Я нормально говорю...тобі не подобається як я говорю - не слухай і не пиши мені взагалі! Вбахав він багато...і не треба... Чия то ше думка? Хай хтось скаже! Мені пофіг - скажете не буду...мені то нафіг не треба посуті... Змінено 3 грудня 2010 користувачем ST1F Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 vedmid, Ти мене будеш вчити говорити? Який кабак? Я нормально говорю...тобі не подобається як я говорю - не слухай і не пиши мені взагалі! Вбахав він багато...і не треба... Чия то ше думка? Хай хтось скаже! Мені пофіг - скажете не буду...мені то нафіг не треба посуті... скажу тобі таке: ми з активними учасниками порадимось і дамо відповідь на твоє запитання просто не хочу щоб ти думав що щось робиться за твоєю спиною якщо більшість вирішить залишити тебе в клубі - я не буду проти, якщо ні - вибачай.... просто ще ніхто з нас так себе не поводив на форумі думаю найближчим часом ми вирішимо і повідомимо тебе про наше рішення.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 vedmid, яка честь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 мужики, хватит собачится. Гуф, или ст1ф или как там дальше будет, прав в своей теме, мы правы в своей, он молод и дерзок, мы старые и умные. хватит гнать... будьте людьми.. ЧТО РЕШИЛИ С МИКОЛАЕМ???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Bratik, а я типа тупой?.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Я тусуюсь з одноклубниками Ну і тусуйся собі зі своїми одноклубниками - до нас ти чого причепився?Ти думаєш вірно - ми всі заздримо твоїй удачі - шикарну тачку відхватив. На останню зустріч всі пішки прийшли - опасались, що на своїй приїдеш і нам буде соромно. Стосовно манери спілкуватися - завжди кличу своїх дітей, щоб навчались справжній, вишуканій мові спілкування. Ще завжди вражає твій такт і повага до опонента. Ще дуже тебе цікавили мої видатки на машину - трачу дуже багато - бо мушу їздити багато і швидко. Основні витрати: 7 років тому попідварював і пофарбував кузов за $300; 6 років тому поставив газову установку - 2500грн.; 5 років тому перейшов на безконтактне запалення - до 700грн.; 4 роки тому купив сидіння - $200; 3 роки тому купив радіостанцію - 650грн.; 2 роки тому купив нові шини-2000грн.; минулого року поміняв заднє вікно - 170грн., а цього року викупив зимові шини, прокатав і пофарбував старі диски, забортував і зашипував - 2600грн. А ще збираюсь вкласти страшні гроші - поварити і помалювати машину - піде точно більше 10000грн. А найбільше - це постійна турбота і догляд за нею. Тепер можеш зі спокійною совістю приходити на зустрічі не по четвергах, коли дуже зайнятий, а по п'ятницях - в те ж саме місце. Ми тебе будемо часто згадувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Взагалі то під одноклубниками - я мав ввиду вас...ну не так не... не буду напрошуватись..Всім удачі!... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 ST1F, У нас немає розмежування на круті тачки чи звичайні, і в кого більше грошей вкладено в машинку.Клуб це компанія де всі учасники рівні, і ображати їх чи їх машини це нікуда не годиться, образа одного з учасників є образою цілому клубу. Іноді свої емоції треба притримувати в собі. Удачі в пошуках тих хто оцінить твій супер-кар Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Задочок 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 LordMarko, А Я ШО КАЗАВ? Я тоже саме говорив : У нас немає розмежування на круті тачки чи звичайні, і в кого більше грошей вкладено в машинку Я ображав когось? Чи почав перший чиюсь "машину ображати"? Який нахер супер-кар? Я говорив шось подобне? Я тільки сказав шо на мій погляд 2108 краще чим жигі... всьо!!! Але ніяк не казав шо то машина - то всьо гавно...машина коштує мінімум від 10000 у.е... всьо менше - гавно. Кароч... всьо...і вам удачі!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Хто завтра в брхи на покатушки їде ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Ну в приниципі Я не проти, на яку сбор і де? Чи все таки поїдемо в Червляни?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2010 Я в черляни не їду , думаю годину на 12 зібратись на окружній . Може хто хоче які корективи доповненя внести ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2010 а що будемор в брюхах робити? шашлик чи просто покатухи? то сьогодні чи в неділю? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах