Bizon 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Ну і лади, приїду нарешті і побачу одноклубників Fani, доречі фа-фа і блим блим на тому тижні біля твого будинку vazik_lv, зарядки нажаль не маю, так що вибачай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 vazik_lv, Медведь заряжал недавно, может у него есть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 О! То є надія, що зібрання відбудеться. Моя порада - перенесіть подарунки дітям на Різдво. Інакше загубитесь в юрмі відвідувачів. А дітям приємні подарунки не тільки на Миколая. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 Bizon, ок постараюсь бути!!!!! Bratik, ок, попитаюсь в нього!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
almaz 1 Скарга Опубліковано: 12 грудня 2010 і я +50 але я хочу поїхати туди... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 Fani,я на цьому тижні закину 50 грн vazik_lv,зарадка є!, але не дам, а нарахунок зарядки акума - здається в цій темі мені давали поради як заряжати.... VETERAN, можливо ви й праві, але реально грошей збираємо небагато, і на ті 300-400 грн, може свято не получитись.... в четвер буду, якщо ще хтось прийде.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 Навпаки - поряд із депутатами, які припруть свої компютерні класи і всякими злодіями, що прибіжать замолювати гріхи і піаритись на своїй щедрості - це буде 5 копійок на купі куп'юр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 значит в четверг встречаемся, скидываем денюшку и решаем, что и куда.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 Питання на засипку???????? Хто може позичити два зимових колеса в кінці тижня, а саме на п"ятницю, суботу та неділю, потрібно їхати трошки вгори, а в мене стоїть всесезонка і чомусь мені підказує серце що можу десь засісти??????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 Bizon,тобі певно буде легше купити собі цепи на колеса, а я особисто всесезонку як варіант на зиму навіть в місті не признаю, хіба на перід і то.... всесезонка на мою думку краща весною і восени, коли перехідна погода - то холодно, то тепло.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 vedmid, ну і не треба! В четвер постараюсь бути!!!!!! +1 шоб перенести на Різдво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 не хош - як хош, я думав тобі за символічне пиво щоб покрити витрати електрики - зарядити, а ти ображаєшся... нє то нє..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 13 грудня 2010 (змінено) Bizon, Якшо нормальний протектор , не менше 3-5 мм то не бійся витянеш , якшо лід то проста зимова тоже не вирулить , тіки шипи або ланцюги ! vazik_lv, Маю зарядку але тата виступати буде шо вітдаю можу зарядити дома Змінено 13 грудня 2010 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2010 В четвер буду. Баблоїд здам. Теж +1 за Різдво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2010 тогда может и рождество Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
A_D 1 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2010 всім привіт! хлопаки підкажіть де у львові можна розточити блок, та шліфанути колінвал... бажано з контактами наперед вдячний, хто вкурсі то напишіть будь-ласка ціни на це задоволенння..))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2010 A_D Здоров, страничек 20 - 30 назад, тут писалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 грудня 2010 A_D, я недавно забрав свій блок з розточки. Перед тим балансував коліно з маховиком і шліфував головку та розточував сідла клапанів (одне сідло міняв). Це на вул. Зеленій - після світлофора за Сихівським мостом, справа - два будинки за магазином. Тел.225 70 10. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2010 хто завтра буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2010 Я підхопив грипу в маршрутках і зараз відлежуюсь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bizon 1 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2010 Я буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 15 грудня 2010 МОЖЕТ И Я БУДУ, ЕСЛИ ФАНИ БУДЕТ (ДЕНЕШКУ ОТДАТЬ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 Bratik, Буду ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 Fani, почти как сведение друг другу назначили КТО БУДЕТ, НЕ ЗАБЫВАЕМ ДЕНЮШКУ!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 грудня 2010 а як ї можна забути? то ж куди не плюнь - всюди гроші... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах