vedmid 2 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 slim_painter, ти захист забереш? чи почекаєм літа? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 А хтота бачив усилені захисти, тіпа спорт,щоб більшу площу закривали, міщніший метал там, Я хз що ще...? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 бачив на кривчицях і на зеленій на базарах, вони ідуть суцільні, як на ралійних машинах, але курча дорогі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Дорогі то скільки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 Red Bull, помоєму тоді на кривчицях було 350-380 грн! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 то ше не дорого я собі купив ше совдеповський ралійний з тітану то дав 800 і то ше по дєшовкі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 ну на вигляд грубий і міцний, а в реалі незнаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 27 березня 2011 а в реалі тонкий і міцний і легенький чого і треба позбавитись лишньої ваги Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazik_lv 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Red Bull, ну незнаю, детально тим ще не цікавився, просто проходив, дивився собі подвійний стаб... і попався рядом захист Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 Чуваки мене цікавить хто може мені допомогти на рахунок техогляду бо в мене нема ніяких документів шо засвідчують шо він в мене був я так тазік купив з такою жопою поможіть хто може бо машина вже почті шотова а тормозить тільки техогляд. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 28 березня 2011 2 Red Bull Думаю можу допомогти тобі з техоглядом. Тре розібратись які доки маєш шо там як там. Маю знайомого робить трохи дорого зато не кідалово. Набери мене 0967490708 Живу на кінцевій. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Red Bull, для тех осмотра подтверждающих документов не нужно, сколько раз проходил, не требовали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 topdog, з Днем народження Тебе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 topdog, вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 topdog, С днюхой!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 topdog, Вітаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Red Bull 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Тобто треба їхати в ГАЇ прямим ходом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 29 березня 2011 Народ всім дякую за привітання. На зустрічі проставляюсь. На цьому тижні не вийде, робота. Може наступного? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 topdog,вже можна на вихідних на природу... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 Народ в мене халепа. Лиє тосол в масло. Думав прокладка розібрав - поміняв, залив воду в радіатор, а вона знову в картер. Є в когось ідеї шо то може бути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 topdog, смотри головку где то канал вскрылся, Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 30 березня 2011 topdog, тосол дійсно тече в картер? Чи тільки трохи попадає під тиском? Голова не має прямого виходу в картер - тільки через верх, або збоку - можна побачити, якщо зняти кришку. Голову не перегрівав, разом з мотором? Могла здеформуватися і не прилягає до прокладки. Якщо будеш знімати знову - перевір площину прилягання до блока. Для діагностики можна накачати в систему охолодження повітря і спробувати знайти, кудою воно буде свистіти в картер. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Причина знайдена! Перегнила одна з трьох заглушок на головці (та шо посередині) Випадок рідкісний але трапляеться. Сьогодні попробую його запаяти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 А хіба та заглушка не різьбова? Здається вона викручується. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Сьогодні буду навряд , або після 20:30 . Марк казав шо буде . Можна обговорити план дій на суботу , погода обіцяє бути хорошою , тому можна шось придумати з мангалом і суботніком , поєднати так би мовити приємне з корисним Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах