Masterio 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 та я бачу тут повний мороз!!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 бляяя))) яка то ахринітєльна фігня, той картінг!!! я сьогодні так приторчав шо ппц!!! я б там жив)))) правда рук не чую, але воно тогоь варте!!!)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Забув похвалитися: для поїздок на природу я купив котел з нержавійки. Вже зробив для нього кришку, також з нержавійки. Ще треба зробити ручку - вішак і треногу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 24 березня 2011 Найшов ось таку" rel="external">Посилання інформацію, планую їхати, пропоную там же зробити збір західного регіону, як вам така ідея? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 funof325, Цікаво, але треба бути впевненим шо дату проведення драгу не перенесуть. А так то ми планували їхати десь 5 травня і на три дні в ІФ. slim_painter, Бач а я вчора пропонував їхати в апекс а всі тупо поморозилисьА в мене після карту взагалі нічого не боліло і я ше хотів проїхатись,але фінанси з кишені кричали шо хватить, а так то хочу якось сходити ше разок. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 VETERAN, ви вчора так і не розказали як поміняти фільтр не зливаючи масла... розказуйте Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 vedmid, А догадатись тяжко ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 vedmid, меняеться тогже как и при сливе масла До днюхи копейки меньше месяца.. и чего думаем???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Masterio, якщо дату драгу не перенесуть, то може ви перенесете зустріч в ІФ на 1-ше число (як варіант). Заодно провести агітацію серед віток форуму західного регіону. Я закинув інформацію на гілки Франківська, Чернівців, Тернополя і вашу. Поки що відгути є тільки у вашому і Тернопільському ( правда hon06 відписав, що державні екзамени здає ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 funof325, я сам тут нічого не рішаю! То треба шоб всі прогульщики які не ходять на зустріч були присутні і тоді шось можна буде говорити.А так на перід то нема чого бульки розпускати! але всьо реально! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Masterio, йпт. тиж "Совет Клуба" як так ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 як поміняти фільтр не зливаючи масла...Так само, як тоді в гаражі, коли не закачувало масла.По пунктах: 1 Привозиш передній бампер і ящик пива до мене в гараж. (не забудь взяти новий фільтр) 2.П'ємо пиво. 3. Міняємо мій бампер на твій. 4. П'ємо пиво. 5.Їдеш додому. (по дорозі згадуєш про фільтр і повертаєшся) 6.Ідемо за гараж подумати. 7.Швиденько відкручуємо один фільтр і закручуємо інший. 8.Заганяєш машину і йдемо на пиво. День прожитий не даремно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 падла...падла......падла.....падлавіл я думав треба лівою стороною лізти на бардюр, абощо.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 На рахунок Франика, 7 травня, як все буде добре, валим туда на Спрінт-слалом ЧУ, а 8 травня слалом ЧУ. За драг Я чесно хз, так як 5 число вийде серед тижня, і свалити с роботи незнаю чи вийде, ну це ще буде видно....часу маєм купу На рахунок суботніка, Сліма ми завтра чьота будем мутити? Доречі, завтра рік АШАНа, можно завтра туда завалитись апасля ремонтів, там 2 дня буде двіж ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Fani, Бехарь а ти астряк!!!!!! Ну нічо я тобі ше покажу де раки зимують!!! LordMarko, На рахунок Ашану то сьоня починається та вся двіжуха я планую десь вечером туда поїхати! І на рахунок суботніка на яку то годину планується я би підїхав Фані би трохи похарив, може він мені машину помиє Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
funof325 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Ну одним словом, хлопаки, будете щось мутити грандіозне, то киньте клич по західному регіону, авось хтось тай відгукнеться, я наприклад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АнтохА 27 Скарга Опубліковано: 25 березня 2011 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 я зараз висохну, і валю в гараж. такшодо 12 точно буду. кому шось тре, приїжайте, всі і так знають де мій гараж)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 а дорога туди ой яка кепська.... помню останній раз як їздив з ветераном - капець Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 vedmid, ти жжош!!! :lol: :lol: 40м ям і то менших ніж на деяких трасах зараз та і взагалі, Я і Марк нормально заїжаєм і нічо, а ти паришся :lol: :lol: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 slim_painter, ти шо вже не в гаражі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 ну як бачиш, вже нє)) зранку було сонце і +10. потім почався сніг, 0 градусів на естакаду вже не хотів їхати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 slim_painter, ну ти і шустрий))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 vedmid, ти жжош!!! :lol: :lol: 40м ям і то менших ніж на деяких трасах зараз та і взагалі, Я і Марк нормально заїжаєм і нічо, а ти паришся :lol: :lol: то було взимку, там попри ті ями, ще понамерзала вода, що вихлюпувалась з ям, думаю при тих умовах марк навряд чи проїхав, чогось мені то так запам"яталось, а саме гірше, що не знав якої глибини то всьо, добре вам що ви частоїздите там і приловчились "перескакувати" я не кажу що я боюсь, але трохи такі раллі трофі мені тоді не дуже сподобались.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 26 березня 2011 А я звик - зранку і ввечері проходити тест ходової. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах