VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Я згоден на приємне. Корисне рідко буває приємним. А поєднання - це компроміс, а значить приємного буде менше. Постараюсь прийти. Хто ще буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
topdog 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Пробував не відкручується Та й ладно я її так запаяв А шо в суботу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 я в суботу арбайтен на дачі, хіба в неділю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 я +, якщо буде естакада або яма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 вирішуйте що і як, тільки написати не забудьте... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 я її так запаяв Силумін запаяти майже нереально - може пізніше відстати. vedmid, а у мене є обновка.Поставлю - побачиш. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 VETERAN,і що ж ви таке маєте? невже передній бампер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Ну трямо телепат. Сьогодні почистив і загрунтував свої бампери і клики. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 де взяли і по чому? який стан? я сьогодні не буду... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 vedmid, це таємниця - щоб ти не вмер від заздрощів. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2011 Трохи запізнюсь но буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 що вирішили нарахунок вихідних? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Ну то шо нарахунок завтра?????? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 1 квітня 2011 Всі так хотіли щось замутити а щас чьота пропали, кароче Я завтра зранку як проснусь поїду на Кульпарківську-В.Великого, на базар, нада деякі прибомбаси нужні купити, якщо суботнік все ж буде то маякніть...накрайняк можно завтра на шашлик вибратись,хотя хз що с погодою буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 ну і що? були круть-верті? суботнік вдався? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 а в ответ - тишина... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 vedmid, а ты надеялся на ответ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 3 квітня 2011 Суботік був в мене на стоянці, поставив я собі ті високі підставки під пружини, толку ноль, нада пружини нові брати і різати на -1 виток ніж є, поміняв собі шпильки на барабанах, купив був ще проставки міжвиткові на перід, але маю одну затєю цікаву, тому поки ставити їх не хочу) Мастеріо собі дуже весело натроював карб, але в решті-решт якось поїхав)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 на ниві? чи він вже на дракоші? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Яка Дракоша,їй вже вічна память)))) в нього або сімка або нива) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Ми щось будемо організовувати? У мене з тою датою збігаються кілька інших річниць. Рік тому я опинився в лікарні і все пропустив. А зараз - ювілей моєї машинки - їй 40 років. Я майже закінчив її марафет - залишилось бампери прикрутити (вже готові). А через рік я в цей час піду на пенсію (якщо уряд мене не омолодить). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 вопрос интересный Да не чего не будем делать.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 Будем , пробіг полюбому замутим . Можливо кількість машин буде мала але проїдемось , ну і на природу мняса поїсти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 тогда с датой нужно определиться..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 4 квітня 2011 То коли? 16-17 чи 23-24? Чи посередині тижня? Я за 16 квітня, але не категорично. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах