Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Я згоден на приємне. Корисне рідко буває приємним. А поєднання - це компроміс, а значить приємного буде менше.:)

Постараюсь прийти. Хто ще буде?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
я її так запаяв

Силумін запаяти майже нереально - може пізніше відстати.

vedmid, а у мене є обновка.:)Поставлю - побачиш.

Поділитися повідомленням

Всі так хотіли щось замутити а щас чьота пропали, кароче Я завтра зранку як проснусь поїду на Кульпарківську-В.Великого, на базар, нада деякі прибомбаси нужні купити, якщо суботнік все ж буде то маякніть...накрайняк можно завтра на шашлик вибратись,хотя хз що с погодою буде

Поділитися повідомленням

Суботік був в мене на стоянці, поставив я собі ті високі підставки під пружини, толку ноль, нада пружини нові брати і різати на -1 виток ніж є, поміняв собі шпильки на барабанах, купив був ще проставки міжвиткові на перід, але маю одну затєю цікаву, тому поки ставити їх не хочу)

Мастеріо собі дуже весело натроював карб, але в решті-решт якось поїхав))

Поділитися повідомленням

Ми щось будемо організовувати? У мене з тою датою збігаються кілька інших річниць. Рік тому я опинився в лікарні і все пропустив. А зараз - ювілей моєї машинки - їй 40 років. Я майже закінчив її марафет - залишилось бампери прикрутити (вже готові). А через рік я в цей час піду на пенсію (якщо уряд мене не омолодить:)).

Поділитися повідомленням

Будем , пробіг полюбому замутим . Можливо кількість машин буде мала але проїдемось , ну і на природу мняса поїсти :)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз