Fani 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Ми зазвичай робили 24-го , але то залежить від того скільки людей зможе бути присутніми . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 24 Пасха, а 16, вроде как, дежурю.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 давайте 17 - неділя, в суботу тре щось трохи поприбирати і все таке... а в неділю всі вільні... і ще одне: будемо когось кликати? я також маю намарафетити свою мафинку...бампера вже майже в зборі, решітка..., от бачу тільки погодка проти..., але нічого - справимось... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 vedmid, в тебе задній бампер був часом не с пятьорки? Якщо да, то продаєш? мені на запчасті надо А на рахунок свята то можно в ЧТ затвердити конкретні пропозиції і дату,хотя мені всерівно коли, бо на шашлик давно пора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 чего то решите, хоть тут напишите.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 LordMarko,і передній також... маю в планах продати, але тільки разом, і все що до них іде...нагадаю - задній трохи погнутий хотілка 200грн, влаштовує - зніму, заодно вчіплю рідні бампера наскільки тобі терміново? бо зможу зняти не раніше чим в кінці тижня...,зараз трохи роботи є, та й то трохи часу займе - треба підкрильники зняти, щоб кріплення відкрутити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 задній трохи погнутий А ти підрівняй. Акуратненько - щоб не було видно. Привезти гумовий молоток? Я свій передній вже причепив, а ззаду ще тривають роботи - варю бугель. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 Да мені треба тільки задній, точніше кусок заднього, а ще точніше то одна с труб які вставляються у кузов, Я її планую болгаркою вирізати звідти. Але 200 грн не катіт, попробую найти після дтп якийсь на шроті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 квітня 2011 LordMarko, так они отдельно продаються, покрайней мере раньше были.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 6 квітня 2011 Bratik,ОО незнав, велике спасибі, в суботу поїду на базар гляну Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 LordMarko, нема за что... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Masterio 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Я за то шоб пробіг зробити після паски. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 то надто непрактично, наступні вихідні після паски - провідна неділя, треба на могилки їхати...а от тиждень до паски - певно найбільш підходить хіба ще як варіант можна зробити на 3-й день паски - в вівторок, і піст скінчився, і можна буде якихось пару вкуснотів з хати взяти... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Пробіг не в дату - ні до чого. Тоді просто потрібно обмежитись виїздом на природу і п'янкою. А це і без всяких прив'язок можна організувати. Можна в приблизний термін зробити пробіг з символічним відзначенням, а пізніше вже робити відкриття сезону. Можна і кількаденне. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Хто сьоня буде? А то щоб знов я один не приперся Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 а коли ти один припирався? я щось не знаю, скорше всього що буду... хто ще? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 тогда пробег на новый год замутим какая разница после Пасхи, лично я за руль не сяду.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Хто сьоня буде? хто ще? Ну я припрусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 в мене трабл стався: забув вимкнути підігрів заднього шкла і як результат розрядив акум... прийшлось трохи пропхати машину, там біля роботи є спуск, доштовхав до нього і з накату завів... поки туди-сюди, трохи замахався, тепер от поставив малим струмом акум заряжати, до ранку зарядиться... може й добре що на зустріч не їздив - де б ви мене там по дощі пхали? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 vedmid, а трудно было подключить через замок зажигания ?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 vedmid, ти сачок. Чесно сказав би, що ліньки було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Ну чьо, ждьомс тоді чьо надумає Енді на суботу, коли привалюєм і т.д.+ головне щоб погодка норм була Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 Альо! може якось зібратися бандою і на картінг вальнути???!!!! хто за???!!! я, енді і енді типу теж за! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 7 квітня 2011 коли? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах